Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah yok, öğleyin bi tost, akşam 1 dilim ekmek, gece 200 ml süt
Ananemin akciğerleri su toplamış apar topar İzmire geldim dün, bugün bilinci açılmış çok şükür ama hala yoğun bakımda.

cok gecmis olsun canim ya. Hemencik iyilesir insaallah annen

yok canım ya çok zayıf değilim yani kendimi mutlu hissettiğim kiloda değilim özellikle basenler beni sinir ediyor kurtulmam lazım yaa yapışıp kaldı çok rahatsız oluyorum

ne var onda yaa iki spor yap bişicik kalmaz... kilo deme ona ayıp :)

ne var onda yaa iki spor yap bişicik kalmaz... kilo deme ona ayıp :)
gitmiyo anacım genetik midir nedir bölgesel hareket araştırıyorum basenler için .. bide kavitasyonmudur nedir öyle bişey duydum bölgesel inceltiyormuş basenlere yaptırsam işe yarar mı acaba

Kızzzz bıdık sen bizimle dalgamı geçiyon sende basen mi var sendeki basense bendeki 6şeritli otoban
çok rahatsız oluyorum canım ya dalga geçmiyorum valla masabaşı işte çalışıyorum oyüzden oturmaktan yayılıyor bunlar iyice
sadece 2 gün mü yapılıyor canım nasıl yapılıyor ? anlat bakem şu basenler gitsin yeter ki yaparım

gitmiyo anacım genetik midir nedir bölgesel hareket araştırıyorum basenler için .. bide kavitasyonmudur nedir öyle bişey duydum bölgesel inceltiyormuş basenlere yaptırsam işe yarar mı acaba

neymiş o duydum ama bilmiyorum..... kimyasal bişise ben karşıyım :)

neymiş o duydum ama bilmiyorum..... kimyasal bişise ben karşıyım :)
Kavitasyon anestezisiz, iz bırakmadan, ağrısız, sızısız bir şekilde vücudu eritmek anlamına gelip liposuctionın risksiz bir alternatif şeklidir. Sonuç ise yağ hücrelerinin erimesi şeklindedir.

Kavitasyon, düşük ultrason dalgalarına dayanan doğal bir olaydır. Ultrason dalgaları sıvının içinde gitgide büyüyen ve belli bir büyüklükte patlayan hava kabarcıklarını oluşturur. Etkisi en az olan ısı halindeki enerji ve etkisi en çok olan basınç dalgaları serbest kalır. Yağ tabakalarının titreşimlere direnme kapasitesi kaybolarak kavitasyon ile bu yağ hücreleri kolayca kırılır. Bu olay esnasında kas, sinir ve damar dokuları korunmaktadır. Böylece zayıflama gerçekleşmiş olur.

tııı beğenmedim... dokuya müdahale var.... sevmem...

2/0 yöntemi; Pazartesi ve perşembe (2 gün) saf protein diğer 5 gün ise diyeti uygulamıyorsunuz. Kilo fazlanız çok değilse ve bölgesel olarak zayıflamak istiyorsanız bu yöntemi yapmanız daha uygun olacaktır. Özellikle basen, kalça ve bacaklar için etkilidir.
Normalde dukanda atak dönemi var ama senin öyle çok kilo fazlan yok 1-2 gün atak yapıp bu odem ve su atmaya yarıyor direk bu sisteme geçebilirsin

Günaydın kızlar, dünkü menümü paylaşayım;

sabah; 2 yumurta, kk yağsız b.peynir, 1 dl dukan ekmeği

ara 1 şekersiz türk kahvesi

öğle; 1 dl dukan ekmeği, ayran

akşam; yarın tabak yağsız kavurma, 2 kaşık yoğurt, 1 kaşık acı sos

su;1,5 lt spor; maalesef yok, yol yorgunluğu, valizleri boşaltma, çamaşır yıkama derken yoruldum yine de..

nilsub inatettimolacak morordek toplight etiketler olmuyo ki

Bende 5 protein in 3. Gününde yim güzel gidiyor şimdilik tekrar aramızda olmama sevindim dükan topik bile bizle yuruyomus sekerim

dimi, orayı da aktif tutmaya devam edelim :)

ortim geçmiş olsun toparlayamadın bi türlü

@wendy hani donmustun nerlerdesin menü paylaşmanın tatil yaramadimi sana

paylaştım canım sıkıntı yok, kv rahatsızdı onunla tomografi endoskopi derken yoğundum bayaa, muhabbete giremedim, yağlamaya da içli keteye de bayılırımmm

günaydınlarrr
evet bakalım inş işe yarar
yaww kızlar bu 2. blance vakası
Sabah yok, öğleyin bi tost, akşam 1 dilim ekmek, gece 200 ml süt
Ananemin akciğerleri su toplamış apar topar İzmire geldim dün, bugün bilinci açılmış çok şükür ama hala yoğun bakımda.
geçmiş olsun tatlım yaa inş güzek haberler alırsın
Kızzzz bıdık sen bizimle dalgamı geçiyon sende basen mi var sendeki basense bendeki 6şeritli otoban
aynen nilgünüm benimki de öyle valla
e bu zayıııf....
aynen kız dedim yaa ikinci blance vakası toz pembe

aa süpermiş tamam ozaman pazartesi ve perşembe günleriyse sadece deneyebilirim canım.. her pazartesi ve perşembe sadece protein li şeyler mi yicem peynir süt et gibi ? bide gene akşamları yemesem kendi diyetime de uygun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…