- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.361
teşekkür ederim hepinize tek tek alıntı yapamadım.çok geçmiiiş olsuun..... neden olmuş öyle...
hahahah suçlu benmi oldum yani
ay kızlar yanlış anlamayın ben menü paylaşmıyorum ama yemek yapamıyorum kaç gündür hep kahvaltı türü eşim çocuklara tost yapıyor ondan menü yazmıyorum
Ay neymiş bu ekspres dukan merak ettim :) kaç kilo verdin kaç günde ?
Cnm 7 gün yapılıyor arkadaşın 3 .günü bitti ilk iki günde 1.4 kg vermişti walla benim bildigim biraz ortaya karışıktı diyeti karatayim siAy neymiş bu ekspres dukan merak ettim :) kaç kilo verdin kaç günde ?
İyiymiş bende toparlanayım iyice yapayım :) denemekte fayda var az tetiklerim bünyeyi değişik olurCnm 7 gün yapılıyor arkadaşın 3 .günü bitti ilk iki günde 1.4 kg vermişti walla benim bildigim biraz ortaya karışıktı diyeti karatayim sitabi matilda da cevaplar o daha iyi bilir
Ask olsun canım ne kusuru sen iyiles o zaman bakariz menulerine.
Bu dükan gibi değil istediğin zaman birakabiliyorsun ilk gün sadece protein yeniyor sonra hergun ustune ekliyosun Sebze meyve ekmek yağlı peynir nişasta gibi son günde odul varİyiymiş bende toparlanayım iyice yapayım :) denemekte fayda var az tetiklerim bünyeyi değişik olur
Yaptım canım ama o sebze gününde bigün sonra yani saf proteinde bi soğan bi domates izin var yulaf kepeği kullanıyor birde 2-3 kornisonda varmedusa38 ve T tatlitambak sırf protein gününde neler yiyiyorsunuz bugun pazardan eşime herşeyi aldırdım ıspanaklı yumurtada yeniyormu o gün keremcemim sen yapmıştın ıspanaklı yumurta dimi
Walla bende virus gibi herkese bulastirdim dukaniYaptım canım ama o sebze gününde bigün sonra yani saf proteinde bi soğan bi domates izin var yulaf kepeği kullanıyor birde 2-3 kornisonda var
Mesela kahvaltılık peynir yumurta krep yenebilir
Ben genelde 2 Ogün yapıyorum çünkü bunlar tok tutuyo yağ yok yediklerinde yağsız yada az yağlı olmalı akşam tavuk balık et kofte ne istersen yiyebilirsin
Bende bugün yaptım hemde turna balığı o kadar lezzetli yedi ki salatası bile yedimKızlar selamm..salı carsamba pert oluyorum resmen ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmediara ara okudum yazdıklarınızı ama cevap vermeye fırsatım olamadı. Bi de birden hava bozdu burda üşütmüşüm midem filan çok kötü sabahtan beri.
Ayrıca dün akşam balıgı atamadım sıze teli elime almaya fırsat olmadan duman ettiler koca tepsiyineyse ama coookk lezzetlıydı yapın sızde her aksam ne pısırsek derdı olanlara mukemmel bı onerı benden
Sen yokken ben dükan wirusu yapıyordum bütün takım dükan zombi olacakKızzmedusa38 laf etmısın bizden baska spor yapan olmadı diye okhuuyomm ben yeaa demek istiyom size salı carsamba 4 doktora dersıne gırıyom bi de laf atıyonuz bana valla depresyona girerim hee zatii ortim de hasta
Yayiyordum yayiyordumSen yokken ben dükan wirusu yapıyordum bütün takım dükan zombi olacak
Yok balıkta var cnm da balık salatasiz yiyebilirsin olur bunda birde iki Ogün aynı şeyleri yemiyosun ben çok güzel et tavuk yemekleri yaptım saf proteinde matildada soslu tavuk bonfile yapmıştı benim tarifin yanında cacık yetiyomedusa38 ilk gün saf protein günün de sadece kırmızı ve beyaz et mi var
Ooo süpermiş listeyi nerden bulabilirimBu dükan gibi değil istediğin zaman birakabiliyorsun ilk gün sadece protein yeniyor sonra hergun ustune ekliyosun Sebze meyve ekmek yağlı peynir nişasta gibi son günde odul var
Balık ertesi gün yiyebilirsin sebzeli günYok balıkta var cnm da balık salatasiz yiyebilirsin olur bunda birde iki Ogün aynı şeyleri yemiyosun ben çok güzel et tavuk yemekleri yaptım saf proteinde matildada soslu tavuk bonfile yapmıştı benim tarifin yanında cacık yetiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?