Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız benim mi kafa kalın anlamıyorum ben ya. Yumurta yok mu yumurta

oy oy hazır liste olacak bana yoksa kadar karışıyor. Okudukca zor geliyor anlamadigim için. Dukan bilmek lazım galiba

Sor matilda ile özel den çok konuşuyoruz resmen diyet koçluğu yapıyorum SanAda yaparım ortigim değilmisin sizin dualarinizla bende daha süper zayıfların
Sağol yapıyon valla senden gayret alıyorum :)
Ay neymiş bu ekspres dukan merak ettim :) kaç kilo verdin kaç günde ?
7 gün yapıyosun şöyle ;
1.GÜN: SAF PROTEİNLER + 1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+10 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

2.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+12 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

3.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+14 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

4.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+16 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

5.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+18 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

6.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

7.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+ÖDÜL ÖĞÜNÜ+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

Kız benim mi kafa kalın anlamıyorum ben ya. Yumurta yok mu yumurta

oy oy hazır liste olacak bana yoksa kadar karışıyor. Okudukca zor geliyor anlamadigim için. Dukan bilmek lazım galiba
Var yumurta istersen 2 haşlama yap bir tanede krebe kat sen istersen ben menulere yardımcı olurum ya arkadaştan hiç bilgisi yoktu bana sora sora basladi

Cnm ilk gün menunu buraya atsana ornek olsun

Saf proteimden kastedilen ne?peynir sonradan eklendiği için kafam karıştı sadece etmi?

Dukan Ekspres 1. Atak günü
Başlangıç kilo : 73.6

10.30 1 yumurta 1.5 kaşık yulaf kepeği ve sütle yapılmış krep, 1 yumurta haşlama,2 kaşık lor peyniri şekersiz çay

11 30 sütlü mistik çay

14.00 3 kaşık yoğurt 1 tk keten tohumu 1 salatalık yarım yumurta haşlama

18.30 tavuk sote domates soğan

20.00 cacık yicem

Su yatana kadar 3 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…