- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #208.381
Yok balıkta var cnm da balık salatasiz yiyebilirsin olur bunda birde iki Ogün aynı şeyleri yemiyosun ben çok güzel et tavuk yemekleri yaptım saf proteinde matildada soslu tavuk bonfile yapmıştı benim tarifin yanında cacık yetiyo
Sağol yapıyon valla senden gayret alıyorum :)Sor matilda ile özel den çok konuşuyoruz resmen diyet koçluğu yapıyorum SanAda yaparım ortigim değilmisin sizin dualarinizla bende daha süper zayıfların
7 gün yapıyosun şöyle ;Ay neymiş bu ekspres dukan merak ettim :) kaç kilo verdin kaç günde ?
Var yumurta istersen 2 haşlama yap bir tanede krebe kat sen istersen ben menulere yardımcı olurum ya arkadaştan hiç bilgisi yoktu bana sora sora basladiKız benim mi kafa kalın anlamıyorum ben ya. Yumurta yok mu yumurta
oy oy hazır liste olacak bana yoksa kadar karışıyor. Okudukca zor geliyor anlamadigim için. Dukan bilmek lazım galiba
Kafama göre takılıyordum:))Daha önce nasıl bir diyet yapıyordunki?
Cnm ilk gün menunu buraya atsana ornek olsunSağol yapıyon valla senden gayret alıyorum :)
7 gün yapıyosun şöyle ;
1.GÜN: SAF PROTEİNLER + 1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+10 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
2.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+12 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
3.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+14 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
4.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+16 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
5.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+18 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
6.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
7.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+ÖDÜL ÖĞÜNÜ+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
3 günde 1400 gr verdimAy neymiş bu ekspres dukan merak ettim :) kaç kilo verdin kaç günde ?
Bugünkü belli değil daha sabah belli olur o iki gundeki3 günde 1400 gr verdim
Ay bugünde sayım doğru 2 günde verdimCnm 7 gün yapılıyor arkadaşın 3 .günü bitti ilk iki günde 1.4 kg vermişti walla benim bildigim biraz ortaya karışıktı diyeti karatayim sitabi matilda da cevaplar o daha iyi bilir
Saf proteimden kastedilen ne?peynir sonradan eklendiği için kafam karıştı sadece etmi?Sağol yapıyon valla senden gayret alıyorum :)
7 gün yapıyosun şöyle ;
1.GÜN: SAF PROTEİNLER + 1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+10 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
2.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+12 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
3.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+14 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
4.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+16 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
5.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+18 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
6.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
7.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+ÖDÜL ÖĞÜNÜ+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU
Bende öyleyim sadece karbonhidratı azalttım :) bende deneyeyimKafama göre takılıyordum:))
Atayım cnm sen beni dukanda bi etiketleseneCnm ilk gün menunu buraya atsana ornek olsun
Peynir yumurta et tavuk balık süt yoğurt yiyebilirsin ama süt yoğurt peynir yağsız yada bulamazsan az yağlı olacak sonradan eklenen yağlı peynir cnmSaf proteimden kastedilen ne?peynir sonradan eklendiği için kafam karıştı sadece etmi?
Balık tavuk dana eti yumurta lıght yoğurt lıght süt (süt az olcak ) az domates ve soğan izni varSaf proteimden kastedilen ne?peynir sonradan eklendiği için kafam karıştı sadece etmi?
Şimdi anladım :)Peynir yumurta et tavuk balık süt yoğurt yiyebilirsin ama süt yoğurt peynir yağsız yada bulamazsan az yağlı olacak sonradan eklenen yağlı peynir cnm
TamamdırY Yuppiyayye ilk menüm
Tamam cnm pazartesi sabahı ilk yedi günümün sonucunu alcamTamamdırgayet iyi bence sınırlandırmada yok galiba şu kadar ye bu kadar ye gibi sadece yenilecekler belli.deniycem bende :) sende tamamlayınca yazarmısın kaç kg verdiğini merak ederim :)
Sizin kilolar çok uzak değil yakın sonuç alabilirTamam cnm pazartesi sabahı ilk yedi günümün sonucunu alcam
Hangi kan grubundan sin cnmTamamdırgayet iyi bence sınırlandırmada yok galiba şu kadar ye bu kadar ye gibi sadece yenilecekler belli.deniycem bende :) sende tamamlayınca yazarmısın kaç kg verdiğini merak ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?