Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

burdayıııım kaç kiloyum bilmiyorum valla saldım gitti toparlanamıyorum

Onu ben yapıyorum canım, bugün yapayım resimli paylaşırım :)

He minik kekli eri diosan onu paylaştım :)
Kendi kekinide paylaş ben deftere yazacam diyet günlüğüm burdan zor oluyo bi arada kitaptaki soslari paylaşalım mı bir kaç güzel sos var

Slm kızlar aynen öyle ayşe nederse o :))

ay tatlım Allah kolaylık versin ben geçirdim çok şükür o günleri

hoş geldin canım bakalım bir duruma olsun yinede gel katıl bize

Ayy cok sevindim katilabildigime
Ozman ben birazcik kendimden bahsedim
Ismim didem 3 yasinda 1 tane kizim var 23 yasindayim boyum 1.60 dukan diyeti yapiorum dukan amcaya gore 58.5 kilo olmam gerekiyomus hedef kilom 58 olsun ohalde :) simdilik bu kadr zamanla tanisiriz

Şimdi kaç kilosun

Dukanin 3. Gunundeyim baslangic kilom 76.1 bu sabahki kilom 74.1 canm sen kac kilosun ve ne kadrdir dukan yapiosun masallah sen ve @w e n d y cok gzel uyum saglamissiniz dukana sizin sayenizde bende adapte olurum insallahhh :)
Evet benim 40. Günüm 90.6 ile dukana başladım şimdi 81 kgyum evet bayag bi dukanci olduk biz şimdilik güzel gidiyo sende iyi baslamisin aynen devam et

Evet benim 40. Günüm 90.6 ile dukana başladım şimdi 81 kgyum evet bayag bi dukanci olduk biz şimdilik güzel gidiyo sende iyi baslamisin aynen devam et

Wowww 40 gunde nerdeyse 10 kilo super yaa neler yapiosun neler yiyosun cok merak ettim menulerini incelicem 10 kilo bile insani bastan yaratiyo dimi burasi benim icin cok iyi oldu 3 4 kisi dukanci fkir ve motivasyon icn gzel oldu katilmam

Tatlım ben bırakacak sana kendimi merak etme ama dedigim gibi hacamati yaptirayim sonra sana emanetim

Iyi akşamlar kızlar

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Ara 10 badem
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
Ara 10 badem
Aksam
1tam+1 beyazı haşlanmış yumurta

şu 4 lt olmuştur :)
Spor
leslie 3 mile + 15 dk cardio = 60 dk
1 kupa yesilcay
2 bardak ödem çayı
1 şekersiz nescafe
şimdi de bol çay diyelim.
nilsub medusa38

Ayşe hergün mefkurem i takip ediyorum menu nasıl diye. Bugün cıss dolu bir menü olmuş. Aman ha dikkat et yaristasiniz ama çarşamba perşembe iyi hamle yapar vallahi biliyorum ben onu. Sen zaten bozmazsin ama yine de dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…