- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.181
İşte buKızlar 1 haftalık yulaf kepeği hakkknızı bu tariflerle yapınca kolay olur, genelde ben öyle yapıyorum, hergün krep yapmak zoruma gidiyor, onun yerine ekmek daha kolay bence :)
Kek yapanı bulamadinmi
Yok canım, bu tempoya alıştım, 1 ay daha sıkıvereyim inşallah sonra belki dukan expressle devam ederim istediğime inene kadar, daha 49a çok yol var dimibtlbetul nerelerde bu kız bu arada ay?
Direnmiyorum canım, tatlandırıcıyı az tüketmeye çalışıyorum, farkındaysan zeroyu bile 1-2 yudum alıyorum
İnşallah canım, sana güveniyorum ben şu streslerini at bi dişini sıkmaya zaten yeşil alana ineceksin, eminim ben, ortin @keremcemim zaten kaçışın yok :)
burdayıııım kaç kiloyum bilmiyorum valla saldım gitti toparlanamıyorum
Kendi kekinide paylaş ben deftere yazacam diyet günlüğüm burdan zor oluyo bi arada kitaptaki soslari paylaşalım mıOnu ben yapıyorum canım, bugün yapayım resimli paylaşırım :)
He minik kekli eri diosan onu paylaştım :)
Slm kızlar aynen öyle ayşe nederse o :))nilsub T tatlitambak siz kendinizi benim şefkatli ellerine bir bırakın nasıl eksiler geliyo yok anacim siz sınıfta yerinde oturmaya öğrenciler gibisiniz bir yer den ciss portluyor matilda34 tamamen bana bıraktı kendini gayette güzel verdi neden siDe veremeyesiniz devam etmezseniz bile başlangıç için motive olursunuz
Geçmiş olsun canım.Tünaydın kızlar benim ufaklık 2 azı 2 üst dış aynı anda çıkarıyor dişe başladığından beri 4 ten aşağı yatmiyoruz böyle yatinca 6 da nasıl kalkayim bitsin su dış eski düzenine döner inş 11-12 de yatardı
Hoşgeldin canım.Slm hanimlarrbende araniza katilmak istyorum @w e n d y nin davetiyle buraya geldim :) ben gectigimiz subat aylarinda 2. Takimdan 65 kiloyla ayrildim suanda 74.1 kiloyum takim degisikligi yapabiliyomuyum bide bu fazla kilolarla geri donebilme sansim varmi?
Saol cnm nasıl gidiyor ekspressGeçmiş olsun canım.
ay tatlım Allah kolaylık versin ben geçirdim çok şükür o günleri
hoş geldin canım bakalım bir duruma olsun yinede gel katıl bize
HosbuldummmHoşgeldin canım.
Şimdi kaç kilosunAyy cok sevindim katilabildigime
Ozman ben birazcik kendimden bahsedim
Ismim didem 3 yasinda 1 tane kizim var 23 yasindayim boyum 1.60 dukan diyeti yapiorum dukan amcaya gore 58.5 kilo olmam gerekiyomus hedef kilom 58 olsun ohalde :) simdilik bu kadr zamanla tanisiriz
Şimdi kaç kilosun
Evet benim 40. Günüm 90.6 ile dukana başladım şimdi 81 kgyum evet bayag bi dukanci olduk biz şimdilik güzel gidiyo sende iyi baslamisin aynen devam etDukanin 3. Gunundeyim baslangic kilom 76.1 bu sabahki kilom 74.1 canm sen kac kilosun ve ne kadrdir dukan yapiosun masallah sen ve @w e n d y cok gzel uyum saglamissiniz dukana sizin sayenizde bende adapte olurum insallahhh :)
Evet benim 40. Günüm 90.6 ile dukana başladım şimdi 81 kgyum evet bayag bi dukanci olduk biz şimdilik güzel gidiyo sende iyi baslamisin aynen devam et
nilsub T tatlitambak siz kendinizi benim şefkatli ellerine bir bırakın nasıl eksiler geliyo yok anacim siz sınıfta yerinde oturmaya öğrenciler gibisiniz bir yer den ciss portluyor matilda34 tamamen bana bıraktı kendini gayette güzel verdi neden siDe veremeyesiniz devam etmezseniz bile başlangıç için motive olursunuz
tamam bugun paylaşın bize menü yarın yapayım bari tam tamına uyayım peki türk kahvesi içebilirim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?