- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.201
Hadi sende dukan expresse o zaman, bi 2-3 kilo Verde motive ol :)
Yok kız ben bu hafta zero bile icmicem kapanışı bugün yapacam hain planlarımız vR mefkurede korksun bendenAyşe hergün mefkurem i takip ediyorum menu nasıl diye. Bugün cıss dolu bir menü olmuş. Aman ha dikkat et yaristasiniz ama çarşamba perşembe iyi hamle yapar vallahi biliyorum ben onu. Sen zaten bozmazsin ama yine de dikkat et
İncele cnm burdan zorr olurda dükan topiginden geçmişe bak daha rahat bulursunWowww 40 gunde nerdeyse 10 kilo super yaa neler yapiosun neler yiyosun cok merak ettim menulerini incelicem 10 kilo bile insani bastan yaratiyo dimiburasi benim icin cok iyi oldu 3 4 kisi dukanci fkir ve motivasyon icn gzel oldu katilmam
Dükan ekspress bilmiyon sen karataydan bile daha kolay ama tabii ki sen bilirsin sana hangisi iyi geliyorsa onu yapyok sevmiyorum ben dukanı 6 ay yaptım bi daha yapmam :) karataya başlıyorum yarın.... benim sadık yarim karataydır :)
Yarasin inş sabah tartıda göreceğiz günde 3 yumurta ile duryorsan e ekspress rahat yaparsinDetoks yaptim bugun yarına da protein günü olacak kızlar.
Yarasin inş sabah tartıda göreceğiz günde 3 yumurta ile duryorsan e ekspress rahat yaparsin
Cnm senin dünkü menude demi ıspanak vardiBende bugünkü menümü yazayım;
Sabah kıymalı yumurta, domates
Öğle; 1 yk bol kıymalı ıspanak,yoğurtlu
Akşam; dukan keki ve dukan ekmeği 1 er dilim, toplamda 2 yk yulaf kepeği
Su 1,5 lt üstü
Spor 500 zıpzıp yapcam şimdi, yürüyüşe vakit kalmadı
toplight morordek inatettimolacak nilsub medusa38
Cnm senin dünkü menude demi ıspanak vardi
Dukan ekmeği;
4 yumurta çırpılır,
200 ml yağsız süt, 12 yk yulaf kepeği, isteğe bağlı peynir ve dereotu, 1 pakette kabartma tozu eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir. 12 e bölünür ve dilim başı 1 yk yulaf içeren ekmeğimiz hazır :) peynir eklenmezse bi miktar tuz atmakta fayda var :)
Afiyet olsun :)
Süper görünüyor canım. Emin ol deneyecegim.dere otu bayılırım. Hamur işine de çok yakisiyor
olursun olursun onların adepte edemediği kimse yokDukanin 3. Gunundeyim baslangic kilom 76.1 bu sabahki kilom 74.1 canm sen kac kilosun ve ne kadrdir dukan yapiosun masallah sen ve @w e n d y cok gzel uyum saglamissiniz dukana sizin sayenizde bende adapte olurum insallahhh :)
inşallahKız bunlar bizi 2017 ye zayiflatacak 68 olsak ne güzel olur dimi giiizzz
çok güzel afiyet olsun
ay çok az gerçektenBende bugünkü menümü yazayım;
Sabah kıymalı yumurta, domates
Öğle; 1 yk bol kıymalı ıspanak,yoğurtlu
Akşam; dukan keki ve dukan ekmeği 1 er dilim, toplamda 2 yk yulaf kepeği
Su 1,5 lt üstü
Spor 500 zıpzıp yapcam şimdi, yürüyüşe vakit kalmadı
toplight morordek inatettimolacak nilsub medusa38
gerçekten güzel görünüyoDukan keki;
4 yumurta 4 yk tatlandırıcı ile çırpılır,
200 ml süt, 1 çay k. Tarçın, 1 limon kabuğu ve suyu, 1 pakette kabartma tozu ve 12 yk yulaf kepeği eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir, 12 e bölünür, bir dilime 1 yk yulaf içeren kekimiz hazır :)
Afiyet olsun:)
dukanda nescafe nasıl içiliyorBugünkü menüm
Ogle
Dükan krebi az peynir
Çay
Akşam
Nescafe pul biberli et kavurma
2 kaşık yoğurt
Ara
1 kaşık yulaf kepekli yoğurt yiyecem
Bu haftaki son zeromu içtim az önce
2.5 litre su
45 dakika bebek arabasiylA yuruyus
toplight T tatlitambak inatettimolacak nilsub @wendy morordek
senin menünde güzel afiyet olsunBugün kü menüm
Sabah 1 dukn krep
Lor peynirli 2 yumrta
Arada bol su yesil cay
Ogle liht ton balikli 1kucuk kornison ve 1 ince dilim domatesli pita sandvic
Arada bol su 2 kupa kiraz sapi cayi
Aksam firinda bahartli 4 kucuk tavuk baget yaninda 1 koca bardak ayran
Ara kiraz sapi cayi ve bol suuu
bgunku menum bu kadr acikirsam yogurt yiyeblirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?