Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet 38 kayseri benim biz nilsuba bir menü yapalım proteine uygun yoksa karışacak menusu

Aman o kadar organik güzel şeyleri bırakması da zor olacak ama köy tavuğu vardır onun orda, haşlayıp yesin ohh mis :) bence de aslında dukan exprese bakıp yapmak istiyorum diyenlere genel bi liste mi hazırlasak? İlk gün böle 2. Gün böle gibi, seçip yapsalar??

nilsub T tatlitambak siz kendinizi benim şefkatli ellerine bir bırakın nasıl eksiler geliyo yok anacim siz sınıfta yerinde oturmaya öğrenciler gibisiniz bir yer den ciss portluyor matilda34 tamamen bana bıraktı kendini gayette güzel verdi neden siDe veremeyesiniz devam etmezseniz bile başlangıç için motive olursunuz

Olur bence birkaç protein alternatifi paylaşalım bugün Yarinda sebze protein paylasiriz olurmu

Özel den menü alternatiflerin oluşturalım son halini paylaşalım kafaları karışmasın ne dersin

Tamam canım, bize de menü güncellemesi olur hem :) proteinler ve sebze proteinler diye ayıralım, korkmasın gözleri :)
Özelde niye nickinçıkmıyor ki sen önce bana yaz bizim dükan topiginden biri yulaf kepeği sen bi sürü küçük kek ekmekler yaptiydi çok olmuştu aslında bizimkiler onu yapsa atistirmaliklarin oludu

tamam bugun paylaşın bize menü yarın yapayım bari tam tamına uyayım peki türk kahvesi içebilirim dimi

çok iyi olur yapında uyalım bari dukanda şu kadar diye su varmı ne kadar için diyo

Ne kadar içebilirsen, sınırlama yok, yeşil çay vs bitki çaylarında da sıkıntı yok, yürüyüşü zaten yapıosun, artık mecburen çıkman gerekecek, günde en az 20-30 dk, o da kesmez ya seni idare et bakalım :)

Şekersiz Türk kahvesi de var, yanında kuru kayısı olmayanından :)

çok iyi olur yapında uyalım bari dukanda şu kadar diye su varmı ne kadar için diyo
En az bir buçuk litre der ama biz 2 2 .5 iciyoruz protein susatiyor içecek süt ayran maden suyu bitki çayları şekersiz kahveler serbest sadece süt bir bardak diğerlerini icebilirsin birde zero var oda 3 bardak gecilmiyo

iyi bari onuda kesmeyin dediydim içimden

Bakın kızlar size yulaf kepeğiyle yapılmış tarifler paylaşıyorum, bunlar gayet lezzetli ve oldukça tok tutan kolay tarifler :)

Kızlar 1 haftalık yulaf kepeği hakkknızı bu tariflerle yapınca kolay olur, genelde ben öyle yapıyorum, hergün krep yapmak zoruma gidiyor, onun yerine ekmek daha kolay bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…