- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.141
şimdi kuru kayısıda mı yemiyim kahvenin yanında 1 tane falanBir dene bakalım ne demişler deneyip başarısız olmak hiç bir şey yapmamak tan iyidir
Cnm önce kuru meyveleri kes yaş meyveler günde 2 porsiyon geçme ekmeği de azalt bak nasıl farkediyotamam bende kesicem meyveyi hadi bakalım hayırlı olsun banada yarım dukan diyelim
ben yarın sabah tartılıcam sabah bakalım omletime yulaf ezmesi koyucam nasıl olacak
58 için en azından bi sure yeme onlar iştah aciyoşimdi kuru kayısıda mı yemiyim kahvenin yanında 1 tane falan
Cnm önce kuru meyveleri kes yaş meyveler günde 2 porsiyon geçme ekmeği de azalt bak nasıl farkediyo
Dukanda chai de serbest ben yulaf kepegini de bekletiyorum hazirlayip arada karistirmiyorum daha iyi oluyoCanim.ben bir ara yapmıştım chai falan da ekledim. Çevirmeli zor oldu biraz ama yedim yani. Yulaf i biraz yumurtanin içinde beklet ki yumuşacık olsun sert kalırsa dibe çöker tavaya yapisir
yok aslında yaş meyve yemesemde olur ekemk tbe tüketiyorum sadece sabahları 1 dilim onudamı kesicemCnm önce kuru meyveleri kes yaş meyveler günde 2 porsiyon geçme ekmeği de azalt bak nasıl farkediyo
evet kabarmasını beklerim canım :)Canim.ben bir ara yapmıştım chai falan da ekledim. Çevirmeli zor oldu biraz ama yedim yani. Yulaf i biraz yumurtanin içinde beklet ki yumuşacık olsun sert kalırsa dibe çöker tavaya yapisir
Sadece dükan ekspress benzeri yapacaksın 2 gün yeme sonra yiyebilirsin 2 dilim o dönemde ne kadar verebildiğini gorelimyok aslında yaş meyve yemesemde olur ekemk tbe tüketiyorum sadece sabahları 1 dilim onudamı kesicem
ya iyileştim birde artık önümde engelde kalmadı artık başlamam lazım sıkıca58 için en azından bi sure yeme onlar iştah aciyo
çok güzeller ama güzeller hep cıssssKız kuru meyve de ki kb değeri yaş meyveler daha fazla. Hele hurma kaysı falan.
tamam canım bırakıcam artık kuru ve yaş meyveyi ikisinide58 için en azından bi sure yeme onlar iştah aciyo
tamam yapıcağım dediğin gibi son soru ara öğünde 2 tane ceviz yiyebilirmiyimSadece dükan ekspress benzeri yapacaksın 2 gün yeme sonra yiyebilirsin 2 dilim o dönemde ne kadar verebildiğini gorelim
çok güzeller ama güzeller hep cıssss
yarın sabah olsunda tartılıyım bakalım bu gribin günahı ne çıkacak bana
sen nasıl rahat edersin bana uyar canım32 yaşındayım
Ben de akşama sarma kuru dolma yaptım. Ama ben yemeyecegim bugün yumurta badem detoksu yapıyorum yyarın saf protein yapacam.. bBu hafta koydum kafaya.
Ayşe sen de gaz ver azcık bana özellikle çarşamba akşamından başla sen.
Cuma günü de planladığımı yaparsam 74 u görürsem ödül verecem kendime
49 mu senin boy ne kadar ki 49 istiyorsun
ayşe beni 62 kg olana kadar buralarda ayrılmak beni bırakmak yok. Ortak olmak bunu gerektirir taaammmi
dukanda ara öğün varmı peki?
ayşe 38 yaşında canım onunla karıştıdın galiba:) bencede almak çok kolay 1 ayda 7 kilo almış insanımHahah yok canım geri aldım abla kelimesini, 85liyim bende, yaşıt sayılırız :) aklımda sen 38 falan gibisin kalmış ondan abla dedim,medusa38 sen kaç yaşındaydın hemşerim?
Bence takım olarak bi gaz modumuz var, menü paylaşmak bile motive ediyo, hep birlikte ödülleri alalım :)
Canım onu eşim istiyo :) ben 50-55 arası kalsam yeter diyorum o da 50 altını bi gör diyobeğenmezsem alırım nolcak almanın nasıl olduğunu iyi biliyorum ne de olsa :)
İstediğin saatte istediğin kadar sınırsız yiyebilirsin izinlileri öğününde, gece kalk ye istiyorsan :) ama sınırlı izinli olanlara az daha dikkatli tüketmek lazım:)
dukan yapmayacaksan günde 1 ile falan sınırlandır bari, ama bence Şen'de dukan expressi denemelisin, motive edecek seni eminim:)tamam canım bırakıcam artık kuru ve yaş meyveyi ikisinide
ayşe 38 yaşında canım onunla karıştıdın galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?