Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben yarın sabah tartılıcam sabah bakalım omletime yulaf ezmesi koyucam nasıl olacak

Canim.ben bir ara yapmıştım chai falan da ekledim. Çevirmeli zor oldu biraz ama yedim yani. Yulaf i biraz yumurtanin içinde beklet ki yumuşacık olsun sert kalırsa dibe çöker tavaya yapisir

Canim.ben bir ara yapmıştım chai falan da ekledim. Çevirmeli zor oldu biraz ama yedim yani. Yulaf i biraz yumurtanin içinde beklet ki yumuşacık olsun sert kalırsa dibe çöker tavaya yapisir
Dukanda chai de serbest ben yulaf kepegini de bekletiyorum hazirlayip arada karistirmiyorum daha iyi oluyo

sen nasıl rahat edersin bana uyar canım 32 yaşındayım

Hahah yok canım geri aldım abla kelimesini, 85liyim bende, yaşıt sayılırız :) aklımda sen 38 falan gibisin kalmış ondan abla dedim, medusa38 sen kaç yaşındaydın hemşerim?

Bence takım olarak bi gaz modumuz var, menü paylaşmak bile motive ediyo, hep birlikte ödülleri alalım :)

49 mu senin boy ne kadar ki 49 istiyorsun

ayşe beni 62 kg olana kadar buralarda ayrılmak beni bırakmak yok. Ortak olmak bunu gerektirir taaammmi

Canım onu eşim istiyo :) ben 50-55 arası kalsam yeter diyorum o da 50 altını bi gör diyo beğenmezsem alırım nolcak almanın nasıl olduğunu iyi biliyorum ne de olsa :)

dukanda ara öğün varmı peki?

İstediğin saatte istediğin kadar sınırsız yiyebilirsin izinlileri öğününde, gece kalk ye istiyorsan :) ama sınırlı izinli olanlara az daha dikkatli tüketmek lazım:)

ayşe 38 yaşında canım onunla karıştıdın galiba:) bencede almak çok kolay 1 ayda 7 kilo almış insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…