- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.261
İyi geceler anacimmm her nerde yaşıyor ve yasatiliyorsaniz ruyanizda en sevdiğiniz elbiseyle görün kendinizi iyi uykular
afiyet olsun :))Bakın kızlar size yulaf kepeğiyle yapılmış tarifler paylaşıyorum, bunlar gayet lezzetli ve oldukça tok tutan kolay tarifler :)
Günaydın herkese..hayırlı sabahlar olsun
İlk pazartesi bildirimi benden olsun 81.1
Bu arada cuma sabit 71dim..cumartesi 71,6 dedi nedensebu sabah 70,6yim
Evet canım artık kararlı başladım hayırlısı..Gunaydin hiç üzülme canım. Sen istikrarlı olursan hepsi gider emin ol. Bak bugün başladın canım. Geçmiş geçmişte kaldi
Ay ne güzel benimkide kilo aldın yine diyorAy ıyisin maşallah bir daha 71 leri görme canım. Ben de tartilmadim ama yine 76 diyecek. Ama takmiyorum. Çünki eşim bugün bana git gide zayifliyorsun dedi. Halbuki incelme oluyor.cunki eşofman lardan anlıyorum. Bacak kısımları daha da bol olmaya basladi
Alkış ortime..Bu arada cuma sabit 71dim..cumartesi 71,6 dedi nedensebu sabah 70,6yim
Evet canım artık kararlı başladım hayırlısı..
Ney künefemi ay cık cık olmamış...haftasonu herşey güzel gidiyordu aslıda dün akşam ki künefe olmasaydıı
Ay ne güzel benimkide kilo aldın yine diyor
kızlar bugünde tartılıyorduk dimi yaa ... eşim hasta evde bugün sabah ona bişeyler hazırlayayım falan diye oyalandım unuttumcumartesi tartılmıştım 69.500 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?