- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.241
Bugün kü menüm
Sabah 1 dukn krep
Lor peynirli 2 yumrta
Arada bol su yesil cay
Ogle liht ton balikli 1kucuk kornison ve 1 ince dilim domatesli pita sandvic
Arada bol su 2 kupa kiraz sapi cayi
Aksam firinda bahartli 4 kucuk tavuk baget yaninda 1 koca bardak ayran
Ara kiraz sapi cayi ve bol suuu
bgunku menum bu kadr acikirsam yogurt yiyeblirim
Valla bugün proteini ama bu hafta biraz farklı birşey dwniycem yarın menü yazınca gorursunAfiyet olsun canım. Galiba 5 gun protein başladın.hadi kolay gelsin desene bu hafta 7li rakamlarda bildirim yapacaksin
Valla bugün proteini ama bu hafta biraz farklı birşey dwniycem yarın menü yazınca gorursun
hosgeldin canim takimimiza ilk gun m3nusu ve guzel. Dukan yapiyorsun sende degil mi
Biraz merak iyidirAy merak ettim nasıl bişey acaba.
Hosbulduk canim evet dukan yapiyorum bgun 3. Gunum 2 kilo gtti bile oda ödem eminim
Biraz merak iyidir
ay bacım kepeğim yok ki ya iyice
Devam ettikçe gidecek kilolarda merak etme. Hadi bakalım istediğin kiloya ulaşırsın insaallah
Hicmi merkezi bi yere giden yok migros falanay bacım kepeğim yok ki ya iyiceözendirdiniz beni
ben burdaki migrostan sadece ezme buldum sordum ilden ile ihtiyaca göre geliyor mallar dedi canım yaa yani kampanyalı ürünler hariç kalan ürünler oranın isteklerine göreymiş burdada kullanan yok demekkiHicmi merkezi bi yere giden yok migros falan
Burda semt marketinde bile var orda potane demi yok postak argo ile gelse bi kutu bir ay gidiyorben burdaki migrostan sadece ezme buldum sordum ilden ile ihtiyaca göre geliyor mallar dedi canım yaa yani kampanyalı ürünler hariç kalan ürünler oranın isteklerine göreymiş burdada kullanan yok demekki
var canım postane ama gittigidiyor hepsi burada postane ile çalışmıyorBurda semt marketinde bile var orda potane demi yok postak argo ile gelse bi kutu bir ay gidiyor
Sen bir sefer ezmeyle yap tatlitambak ya yulaf kepegiyle yapacak farkı goruruz mümkün olunca da alırsın artık napalim iyi gecelervar canım postane ama gittigidiyor hepsi burada postane ile çalışmıyorbaşka sitelerede ben güvenmiyorum
Canim tebrik ederimBerilceeeyi ve mefkuremi gecemem diyordumya nasıl gıcık olmuşlardır bana şimdi haftaya takımımızda birinci olacak ins
Tesekkur ederim cnm tabi bu işin şakası ama azimli zorlu rakiplerle aynı amaca doğru ilerlemek güzel umarım sende amacına ulaşırsın iyi gecelerCanim tebrik ederim
Hic gicik olmadim sahsim adina
Basaran azmeden kadinlari severim ben hatta rakip olarak girmendende memnun oldum
Basarilar dilerim umarim hedefe cabuk gidersin
Benimki de uyutmuyor cnmBenim oğlan uyusa da ben de uyusam artık yaa uykum geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?