Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosgeldin canim takimimiza ilk gun m3nusu ve guzel. Dukan yapiyorsun sende degil mi

Biraz merak iyidir

Ayşe bacim benim kol kasları hafiften kendini belli ediyor artık. Ay çok seviniyorum. Kilom sabit olsa bile. Yağ oranı azalıp kas kütlesi artiyordur eminim...

spora devam ve sakin birakmayin. Zorla da olsa yapiyoruz sonra o aliskanlik haline gekit zaten

ben burdaki migrostan sadece ezme buldum sordum ilden ile ihtiyaca göre geliyor mallar dedi canım yaa yani kampanyalı ürünler hariç kalan ürünler oranın isteklerine göreymiş burdada kullanan yok demekki
Burda semt marketinde bile var orda potane demi yok postak argo ile gelse bi kutu bir ay gidiyor

Berilceeeyi ve mefkuremi gecemem diyordumya nasıl gıcık olmuşlardır bana şimdi haftaya takımımızda birinci olacak ins
Canim tebrik ederim
Hic gicik olmadim sahsim adina
Basaran azmeden kadinlari severim ben hatta rakip olarak girmendende memnun oldum
Basarilar dilerim umarim hedefe cabuk gidersin

Canim tebrik ederim
Hic gicik olmadim sahsim adina
Basaran azmeden kadinlari severim ben hatta rakip olarak girmendende memnun oldum
Basarilar dilerim umarim hedefe cabuk gidersin
Tesekkur ederim cnm tabi bu işin şakası ama azimli zorlu rakiplerle aynı amaca doğru ilerlemek güzel umarım sende amacına ulaşırsın iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…