Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmişolsun kaptanım.Hayırlı şifalar diliyorum.

Peynirim yağlı değildi zaten.
Sevindim.

Çok güzel görünüyor.
Denemek istiyorum.

ay beni de rüyalar öldürüyo, neler oluyo yine yiyemiyorum ama :) rüyamda bile dukan peşimi bırakmıyo :)

bugün ay sen iyice küçülmüşsün nooldu sana dediler, çok mutluyum, normal kilo sınırlarına girdim ama normal kiloma ulaşma süreme az kaldı ve ben o 6 kiloyu 1-1,5 ayda vermem lazım

Böyle şeyler duymak insanı çok motive ediyor. Galiba en güzel motivasyon kaynağı. Verirsin canım 1.5 ayda 6 kilo gider ne ki o.

Ne bilim yaa kendime bu kiloyla yakışmaz diye düşünüyorum galiba.hic giymedim gerçekten 68 i bekliyorum. Şimdi de gitsem güzel durur bence ama 68 hayali bambaska

bence avm'ye gittiğinde almasan bile bikaç elbise dene :) eminim çok güzel olacaklar :)

Böyle şeyler duymak insanı çok motive ediyor. Galiba en güzel motivasyon kaynağı. Verirsin canım 1.5 ayda 6 kilo gider ne ki o.

inşallaah

Günaydın kızlar bende tartildim nilsub üzgünüm seni gecmisim 80.2 kg

Allah im kiz sakin bunu bana deme tamam mı
Ken beni yakalamdan benim yol almam lazım.
Bu arada ben yine aynı 75.9
saf protein yapacam bakalım etkisi olacak mı bana

Dün 81.2 çıkmıştım protein bana yariyor
Sende motivasyonu dusurme oda kilo vermenin etkiler gidecek bu kilolar merak etme

bende bi türlü yapamadığım 5+5 saf proteinimi yapmaya başlıyorum :) bişi sorucam, aynı gün ya da ertesi gün aynı şeyi yememek dışında dikkat etmem gereken bişi var mı? bazen öğle burda çıkan yemekle aynı şey eve denk geliyo naparsa yapayım da??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…