- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.301
Geçmişolsun kaptanım.Hayırlı şifalar diliyorum.günaydın kızlar geçmişi okuyamadım memleketten babam geldi ctesi gecesi evde de tadilat işleri var bugün babamın hastane işleri var o yüzden pek uğrayamayabiirim haberiniz ola
bu arada önemli bişey varsa beni etiketleyip yazarsanız sevinirim
Ben bu ara hep elbise alıyorum. Uzun ve zarif gösteriyor.inşallah canım, hiç giymedin mi cidden elbisene elbiseler var, çıkarma hepsine inat üstünden :)
Peynirim yağlı değildi zaten.Günaydın kızlar, mutlu bol eksili haftamız olsun :) sabah tartıldım; 63,9'um
canım en kısa sürede denicem pita ekmeğini, yeni bişeyler denemek ve yemek güzel oluyo, haliyle kaçamak yapmamış oluyorsun :)
inşallah, darısı sana 6'lı rakamlara :)
meraklarda çok koyma bizi, paylaş menüleri :)
canım eğer kepeksiz yapamam diosan ben alayım yollayım sana, ptt kargo geliyosa yakın bana hiç sorun olmaz emin ol
inşallah canım, hiç giymedin mi cidden elbisene elbiseler var, çıkarma hepsine inat üstünden :)
eline sağlık canım, süper görünüyo, bomba gibi başladın, bu arada omleti süper yapmışsın, becerikli hatun :)
günaydınlar, yoğunluk ne zaman bitiyo?? aramıza dön artık :)
canım söylediğin şey doğru, büyük ihtimalle kas yapıyosun, o kadar spora da incelme oluyodur, kiloya çok bakmamaya çalış ama motiveni düşürme :)
canım; 6. gün yağlı peynir ekleniyor, normalde az yağlı yiyoruz, zaten 2 çatal demişsin sıkıntı yok, bozmadın korkma :)
Çok güzel görünüyor.ay kız bunu yapmaya ne var? üşenme inan ki bişi yok, dün ev mis gibi koktu eşime de kek yapayım bari dedim, söyleniyor sonra hep kendine yapıyosun diye, kendi kekini değil de benimkini yedi, kızımda ekmeğimi yedidedim size neler yapıyorum, yine benimkini yiyosunuz
Ay ben rüyamda neler gördüm neler kocaman bir bahçe de dut ağacı vardı iri iri onlardan yedim sonra bi tabak içinde fındık badem ve badem şekeri bembeyaz di tam yiyecektim ki yiyemedim uyandim ama olmaz ki böyle yaaa
Ben bu ara hep elbise alıyorum. Uzun ve zarif gösteriyor.
Hayırdır inşallahAy ben rüyamda neler gördüm neler kocaman bir bahçe de dut ağacı vardı iri iri onlardan yedim sonra bi tabak içinde fındık badem ve badem şekeri bembeyaz di tam yiyecektim ki yiyemedim uyandim ama olmaz ki böyle yaaa
ay beni de rüyalar öldürüyo, neler oluyo yine yiyemiyorum ama :) rüyamda bile dukan peşimi bırakmıyo :)
bugün ay sen iyice küçülmüşsün nooldu sana dediler, çok mutluyum, normal kilo sınırlarına girdim ama normal kiloma ulaşma süreme az kaldı ve ben o 6 kiloyu 1-1,5 ayda vermem lazım
Az kaldı zaten biraz daha sabret.Ne bilim yaa kendime bu kiloyla yakışmaz diye düşünüyorum galiba.hic giymedim gerçekten 68 i bekliyorum. Şimdi de gitsem güzel durur bence ama 68 hayali bambaska
Ne bilim yaa kendime bu kiloyla yakışmaz diye düşünüyorum galiba.hic giymedim gerçekten 68 i bekliyorum. Şimdi de gitsem güzel durur bence ama 68 hayali bambaska
Böyle şeyler duymak insanı çok motive ediyor. Galiba en güzel motivasyon kaynağı. Verirsin canım 1.5 ayda 6 kilo gider ne ki o.
Bu herkes için cnm sende faydalanan peynirde yağsız yediysen sorun yok sonradan eklenen yağlı peynirBana niye yapmadınız bu kıyağı
Dün 81.2 çıkmıştım protein bana yariyor
Günaydın kızlar bende tartildimnilsub üzgünüm seni gecmisim 80.2 kg
Haydi bi şeyler yapta sana yemiyeyim ortim ay başı gelmeden gelirim 775 eAllah im kiz sakin bunu bana deme tamam mı
Ken beni yakalamdan benim yol almam lazım.
Bu arada ben yine aynı 75.9
saf protein yapacam bakalım etkisi olacak mı bana
Cuma kilolarından ekleseydin yanınainatettimolacak -> 70,6
medusa38 ----> 80,2
@w e n d y ---------> 63,9
toz-pembe -------> 69,5
T tatlitambak ------> 75,9
nilsub -------------> 81,1
başka bildiren var mı?? liste yapim dedim, bildirmeyenlerde bildirsin bakalım :)
Dün 81.2 çıkmıştım protein bana yariyor
Sende motivasyonu dusurme oda kilo vermenin etkiler gidecek bu kilolar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?