Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok şükür ki bir yaramazlık yok..
Ay tadilatmı sanada kolay gelsin canım..

Yaa ben acaba ne yiyeyim diye çok zorlandım açıkcası
Yanlış şeylerde yemiş olabilirim. Mesela expresse peynir 6. gün ekleniyormuş.Ben ilk üç günü okuyup diyete başlamışım. Her gün 2 çatal bile olsa peynir yemiş oldum.

Evet gerçekten diyet havasına girmiş hissediyorum kendimi
Hatta bu bitsin kapanış olarak 1 gün saf protein daha yapacam.

Günaydın kızlar, mutlu bol eksili haftamız olsun :) sabah tartıldım; 63,9'um

canım en kısa sürede denicem pita ekmeğini, yeni bişeyler denemek ve yemek güzel oluyo, haliyle kaçamak yapmamış oluyorsun :)

Afiyet olsun canım. Galiba 5 gun protein başladın.hadi kolay gelsin desene bu hafta 7li rakamlarda bildirim yapacaksin

inşallah, darısı sana 6'lı rakamlara :)

Biraz merak iyidir

meraklarda çok koyma bizi, paylaş menüleri :)

ben burdaki migrostan sadece ezme buldum sordum ilden ile ihtiyaca göre geliyor mallar dedi canım yaa yani kampanyalı ürünler hariç kalan ürünler oranın isteklerine göreymiş burdada kullanan yok demekki

canım eğer kepeksiz yapamam diosan ben alayım yollayım sana, ptt kargo geliyosa yakın bana hiç sorun olmaz emin ol

Kız ben hiç elbise giymedim hayatım da ama 68 olayım alaçam elbise hem de birsürü.

inşallah canım, hiç giymedin mi cidden elbise ne elbiseler var, çıkarma hepsine inat üstünden :)

@keremcemim canım bu sabah aceleden ezme koymadım amabugun protein ağırlıklı yiyicem tabağımdakilerin yarısını yedim hepsini bitiremedim
Eki Görüntüle 1895659

eline sağlık canım, süper görünüyo, bomba gibi başladın, bu arada omleti süper yapmışsın, becerikli hatun :)

Gunaydin hanimlar.. keyifler yerinde mi bakalim???

günaydınlar, yoğunluk ne zaman bitiyo?? aramıza dön artık :)

canım söylediğin şey doğru, büyük ihtimalle kas yapıyosun, o kadar spora da incelme oluyodur, kiloya çok bakmamaya çalış ama motiveni düşürme :)

canım; 6. gün yağlı peynir ekleniyor, normalde az yağlı yiyoruz, zaten 2 çatal demişsin sıkıntı yok, bozmadın korkma :)

Bunlar harika görünüyor canım.
Ellerine sağlık üşenmesem yapardım.

Ney künefemi ay cık cık olmamış...
evet yaa hiç olmadı bütün gün evdeydim eşim hasta akşam canım tatlı çekti diye tutturdu yapamam tatlı falan dedim akşam akşam kim uğraşacak künefeciye gittik yemicem yemicem diye gittim orda görünce dayanamadım sıcak sıcak off
gecmis olsun canim.bu da ben den sana glesinEki Görüntüle 1895663
hahahaha süpermiş canım bayıldımmm aynen öyle valla
Geçmiş olsun..Allah kolaylık versin
sağol canım ... sabah işe gitmicem ben dedi bişeyler hazırlar mısın kahvaltı .. babamı arar mısın işe gelmicemi söyle falan tamam diyorum artık herşeye

Ay canım sağol ya ne tatlısın sen ..
Şimdi azcık diyet moduna gireyim bakalım neler olacak ondan sonra başlayayım hem dukanı tam yapamazsamda benzeri yaparım.. Merak etmeyin feci hırslandım:)

Bunlar harika görünüyor canım.
Ellerine sağlık üşenmesem yapardım.

ay kız bunu yapmaya ne var? üşenme inan ki bişi yok, dün ev mis gibi koktu eşime de kek yapayım bari dedim, söyleniyor sonra hep kendine yapıyosun diye, kendi kekini değil de benimkini yedi, kızımda ekmeğimi yedi dedim size neler yapıyorum, yine benimkini yiyosunuz

Bende 2. gün kabızlık sorunu yaşadım.Hatta 300 gram artı çıktım. Ama biraz biraz düzeldiçok şükür.

Sende beceriklisin maşallah

2 gündür kaçamağın dibine vurdum Şirinceye gittik arkadaşlarla geziye, çok güzeldi ama oralar Cumaya kadar yine eksi gelirim gelmesine de gram gram gidiyo çok sıkıldım

Öyle yersen gram gram gider tabi canım. cuma yaklasinca da sıkıyorsun kendini vermek icin. Yaz bakayım bugünki kilon.u ne cikti gorelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…