Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cenenize kuvvet hanımlar.. valla gecmis okunmicak hale geliyo gitgide :) dun hic bisey yemek istememistim onun etkisi oldu sanirim ama bugun simit yidim hemen arti koyar hain tarti sabaha ://

Hodri meydan bebek
Iyi olan kazansın ne diyelim
Benimde haftada 6-7 kilo vermişliğim vardır

Resim tabiki çekerimde cnm geçen hafta yüklşyemedim. Yükleme olursa tabiki atarım

Abla ben de senin günlüğüne gelmiştim bir müddet sonra siz bırakmak zorunda kalmıştıniz Muska nin sayesinde 5. Takıma geldim burada devam ediyorum martta bu yana 14 kilo verdim bende.

medusa38 kiz mefkure ablamız çok iradeldir. Herkes lahmacun yerken o sebze yemistim hatırladığım. Hatta misafirleri olmasına rağmen.
Sen de dişli hatunsun gerçekten bu hafta sizi merakla takibi ediyorum.hatta gizlidir size kafa tutuyorum bende evde. Ama hala aynı kilodayim:)

Hosbuldummm sevindim geri donebilicegime ben 2.takimdaydim ama bu takimda suan mutluyum orda pekde mutlu degildim burasi gzel benim icin

Suanki kilom 73.6 ama dun size yazdigimda 74.1 kiloydum hedef kilo 58 boyum 1.60
Canım yarısmaya ilk girisindeki hedef kilon 55'mis, yukarı cekmemiz mumkun olur mu bilmiyorum. Genelde asagı cekmekte sıkıntı olmuyor ama yukarı cekmemiz mumkun olmayabilir.
Bu hafta takima giricekmiyim yoksa 2 hafta baslardaki gibi deneme suresimi olucak tekrar?
Normalde listeye girebilirsin eski yarısmacı oldugun icin ama takımda devamlı olur musun bilemiyoruz ki :)
toplight kaptanım karar versin bence buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…