- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.461
Benim kiloda ustte ama şuan göbek gidiyor tabi bu durumdan mutluyum
Sen yokken takımın gevezeleri ben ve @nilsubtuk. Ama sen bizi geçtin.Kaptanım bu sefer bütün takım konuştu sadece ben degil yani
Maşallah kedicikbu gün çok usluyum kızlar... bozmam inşallah...
Hep bir araya geldik takıma biraz geç giren geçmişi okuyamiyo bayag vakit istiyor çünküSen yokken takımın gevezeleri ben ve @nilsubtuk. Ama sen bizi geçtin.
Öyle mi?? Ben hep ılık su içmeye çalışıyorum.Biz yazarız sana sen sor bende de var kitap ha kitaptan bir bilgi soğuk su için soğuk yiyecekler yiyin diyo bi ara tekrar okuyup ayrıntılı yazarim
Suyu ısıtmak içinde mi kalori yakıyormuş.aslında en büyük hatamızmış, ılık su içerdik, aslında buz gibi su içmek lazım, vücuda daha fazla kalori yaktırmak lazım :)
Kız ne 34 bedeniinşallah... bir kot aldım 34 beden çok moralmanım bozuk..... şişmanım şişmanım şiman oldum pişmanım....
Evet dükan amca soğuk su için buz kuru falan var o sayfayı okuyumda tekrar yazarım soğuk su için daha çok kalori yakiyormusuzÖyle mi?? Ben hep ılık su içmeye çalışıyorum.
Kotta farklı oluyor ya canım 34 beden normal beden pantolonda 44 bedene denk geliyor kot bedeni olarak 34 yazmış sanırım betulKız ne 34 bedeni
Sen en son 38 beden pantolonlar almıştın giremiyordun. Ona mı girecen
Ben yanlış anlamışım yayok benim kilo düzgün dağalmış durumda her yerde ama bacaklarım çok kalın... ilk giden göbeğim oluyor genelde....
Yok yok o sıfır beden olmuş bizi kandırıyorBen yanlış anlamışım ya
Kot bedenleri farklıydı demi
Biraz geç düştü jetonKotta farklı oluyor ya canım 34 beden normal beden pantolonda 44 bedene denk geliyor kot bedeni olarak 34 yazmış sanırım betul
Dudağım uçakladı resmenYok yok o sıfır beden olmuş bizi kandırıyor
Yarisalim mi bu hafta mefkuremlede yarisiyorum wallA ölü bir menüm olacak 77 falan olabilirim sen bilirsin ama istersen senle bi dahaki hafta yarisalim
sen istediğinle yarış ben seni takipteyim ona göre
Hodri meydan bebek
Iyi olan kazansın ne diyelim
Benimde haftada 6-7 kilo vermişliğim vardır
Resim tabiki çekerimde cnm geçen hafta yüklşyemedim. Yükleme olursa tabiki atarım
Bilmem tok olduğum için ondan yiyesim yok bakalım akşama ne olucak:)
Menüm sonuç aldığında paylaşacağım cnm bakalım ben 77 olacağına inanayimda 78 de olurYuh kiz o nasıl bir menü ki öyle 77 Olcan sen.
Canım yarısmaya ilk girisindeki hedef kilon 55'mis, yukarı cekmemiz mumkun olur mu bilmiyorum. Genelde asagı cekmekte sıkıntı olmuyor ama yukarı cekmemiz mumkun olmayabilir.Hosbuldummm sevindim geri donebilicegime ben 2.takimdaydim ama bu takimda suan mutluyum orda pekde mutlu degildim burasi gzel benim icin
Suanki kilom 73.6 ama dun size yazdigimda 74.1 kiloydum hedef kilo 58 boyum 1.60
Normalde listeye girebilirsin eski yarısmacı oldugun icin ama takımda devamlı olur musun bilemiyoruz ki :)Bu hafta takima giricekmiyim yoksa 2 hafta baslardaki gibi deneme suresimi olucak tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?