- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.441
merak etme 1+1 de de gidiyo kilolar, ben yaparken onda da gidiyodu, 5+5 te daha hızlı ve güzel gidiyo ama dukan amca da toplamda aynı gidicek merak etmeyin diyo :)
Biz yazarız sana sen sor bende de var kitap ha kitaptan bir bilgi soğuk su için soğuk yiyecekler yiyin diyo bi ara tekrar okuyup ayrıntılı yazarimKitabi okudun peki daha alma sansim olmadi benim bu haftada alamicam galiba
Biz yazarız sana sen sor bende de var kitap ha kitaptan bir bilgi soğuk su için soğuk yiyecekler yiyin diyo bi ara tekrar okuyup ayrıntılı yazarim
Hahahaha sen mi kaça kadar duracaksın bakalım
-------------------------> P.tesi --- Cuma
inatettimolacak -> 70,6 ---- 71
medusa38 ----> 80,2 ---- 81
@w e n d y ---------> 63,9 ---- 64,2
toz-pembe -------> 69,5 ---- 69,7
T tatlitambak ------> 75,9 ---- 75,8
nilsub -------------> 81,1 ---- ( - )
ebrusonmez ----> 60.6 ---- 61,1
azaydidem -------> 73,6 ---- ( - )
Evet hadi sende gel aramıza hangi diyeti yaparsan yap yeter ki bozma
Yok bu liste bugün bildirim yapanlarben niye yokum hımmm niye yokum bu ne listesi dukancılar mı.... dukancılarsa yok olsamda olur :)
Önce motivasyonunu kazanarak başla onu kazanırsan diyetlerde bozulmazinşallah... bir kot aldım 34 beden çok moralmanım bozuk..... şişmanım şişmanım şiman oldum pişmanım....
ben niye yokum hımmm niye yokum bu ne listesi dukancılar mı.... dukancılarsa yok olsamda olur :)
inşallah... bir kot aldım 34 beden çok moralmanım bozuk..... şişmanım şişmanım şiman oldum pişmanım....
Önce motivasyonunu kazanarak başla onu kazanırsan diyetlerde bozulmaz
yok canım, pazartesi kilo bildirenler, sende bildir yazalım hemen :)
ya sen 34 bedenlik kot kilosunda değilsin ki? kotun kalıbındandır o, bozma moralini.
Senin kilo basenlerdemi bende 34 beden gidiyorum kotta verirsin inş bizimle beraberofff bir kaybettim hala toparlayamıyorum... inşallah durulurum artık ....
67,1 ile başladım...... cumaya hedef 66 lı bişi....
yok yok bacaklar sporu bırakınca hemen salmış kendini bıngıl bıngıl..... baya olmuşum 34 beden neyse buna şükür.... şimdi toparlanma zamanı inşallah....
Biz yazarız sana sen sor bende de var kitap ha kitaptan bir bilgi soğuk su için soğuk yiyecekler yiyin diyo bi ara tekrar okuyup ayrıntılı yazarim
Senin kilo basenlerdemi bende 34 beden gidiyorum kotta verirsin inş bizimle beraber
Benim bi patronun vardı kışın bile buzlu su içerdi :)Onu ben nette okumustum bi aksam denim dedm ertesi gun bogazlarim agridi ben yazin bile soguk ve normal suyu yari yariya getirip icen biriyip hava cok sicak olmadigi surece kisin yaparsam bunu hastaliktan kalkamam heralde benim hasta olmam lazimki kizima bakalim hemde kizimida hasta etmimama normal suya brazcik soguk su katarak kendimi alistrmaya baslayablirim gibi geliyo :)
olurmu bitanem bende zamanında çok oyalandımÖnünüzde eğiliyorum kendimden utanıyorum şuan
Aramızda 7 yaş var bende 38 babaannecigim
bende memnun oldum cnmSenle yaristigima takımım adına memnun oldum Sonic ne olursa olsun ben kazandım takımım hikayenin okudu ve herkes motive olur inş tesekkur ederim
Allah azmini daim etsin canım.
Çok teşekkür ederim tatlımAyy ne güzel
Hemde babanne olmuşsunuz
Allah bağışlasın. Hayran kaldım.
Benim kiloda ustte ama şuan göbek gidiyor tabi bu durumdan mutluyumyok benim kilo düzgün dağalmış durumda her yerde ama bacaklarım çok kalın... ilk giden göbeğim oluyor genelde....
Benim bi patronun vardı kışın bile buzlu su içerdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?