Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz yazarız sana sen sor bende de var kitap ha kitaptan bir bilgi soğuk su için soğuk yiyecekler yiyin diyo bi ara tekrar okuyup ayrıntılı yazarim

aslında en büyük hatamızmış, ılık su içerdik, aslında buz gibi su içmek lazım, vücuda daha fazla kalori yaktırmak lazım :)

Önce motivasyonunu kazanarak başla onu kazanırsan diyetlerde bozulmaz

offf bir kaybettim hala toparlayamıyorum... inşallah durulurum artık ....

yok canım, pazartesi kilo bildirenler, sende bildir yazalım hemen :)

67,1 ile başladım...... cumaya hedef 66 lı bişi....

ya sen 34 bedenlik kot kilosunda değilsin ki? kotun kalıbındandır o, bozma moralini.

yok yok bacaklar sporu bırakınca hemen salmış kendini bıngıl bıngıl..... baya olmuşum 34 beden neyse buna şükür.... şimdi toparlanma zamanı inşallah....

Senin kilo basenlerdemi bende 34 beden gidiyorum kotta verirsin inş bizimle beraber

Biz yazarız sana sen sor bende de var kitap ha kitaptan bir bilgi soğuk su için soğuk yiyecekler yiyin diyo bi ara tekrar okuyup ayrıntılı yazarim

Onu ben nette okumustum bi aksam denim dedm ertesi gun bogazlarim agridi ben yazin bile soguk ve normal suyu yari yariya getirip icen biriyip hava cok sicak olmadigi surece kisin yaparsam bunu hastaliktan kalkamam heralde benim hasta olmam lazimki kizima bakalim hemde kizimida hasta etmim ama normal suya brazcik soguk su katarak kendimi alistrmaya baslayablirim gibi geliyo :)

Benim bi patronun vardı kışın bile buzlu su içerdi :)

Önünüzde eğiliyorum kendimden utanıyorum şuan
olurmu bitanem bende zamanında çok oyalandım
Allahtan bu yarışmaya geldimde motivasyonum hep yüksek kaldı

Aramızda 7 yaş var bende 38 babaannecigim

Senle yaristigima takımım adına memnun oldum Sonic ne olursa olsun ben kazandım takımım hikayenin okudu ve herkes motive olur inş tesekkur ederim
bende memnun oldum cnm

Allah azmini daim etsin canım.

Ayy ne güzel
Hemde babanne olmuşsunuz
Allah bağışlasın. Hayran kaldım.
Çok teşekkür ederim tatlım
Işte ben biraz geç akıllandım ama hiç bi zaman hiç bişey için geç değildir diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…