- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.481
Benimki de ister bebelerle yer ben yemeyincede tam destek yazın düğünde fit olmamı istiyoAyşe seni geçti bakalım bu hoca hanim beni de geçecek mi. Benim de hain planlarim var bu 3 gun icinde.
Pazardan geldik kocam meyve istedi yemedim ama cok bozuldu.
ne güzel destek oluyor eşiniz benimkide geliyor yanımda abur cubur yiyip duruyor hainnBenimki de ister bebelerle yer ben yemeyincede tam destek yazın düğünde fit olmamı istiyo
Benimki de ister bebelerle yer ben yemeyincede tam destek yazın düğünde fit olmamı istiyo
ne güzel destek oluyor eşiniz benimkide geliyor yanımda abur cubur yiyip duruyor hainncipsler çikolatalar çerezler götürüyor yanımda canım çekiyo yeme diyorum ee sende ye nolcak sanki diyo hiç anlayış yok o konuda
Menüm sonuç aldığında paylaşacağım cnm bakalım ben 77 olacağına inanayimda 78 de olurbir de Regl başlangıcı ama korkmuyorum ondan ben
Amin aminAy insallah canım verirsin hatta 77 bile ol vallahi kimse tombiktim kalmasın herkes zayiflasin
O da yemesine devam ediyor cnm ama bana ye deniyor en azındanne güzel destek oluyor eşiniz benimkide geliyor yanımda abur cubur yiyip duruyor hainncipsler çikolatalar çerezler götürüyor yanımda canım çekiyo yeme diyorum ee sende ye nolcak sanki diyo hiç anlayış yok o konuda
Biliyorum tatlım hatırladım senide, maşallah sen de güzel vermişinAbla ben de senin günlüğüne gelmiştim bir müddet sonra siz bırakmak zorunda kalmıştıniz Muska nin sayesinde 5. Takıma geldim burada devam ediyorum martta bu yana 14 kilo verdim bende.
medusa38 kiz mefkure ablamız çok iradeldir. Herkes lahmacun yerken o sebze yemistim hatırladığım. Hatta misafirleri olmasına rağmen.
Sen de dişli hatunsun gerçekten bu hafta sizi merakla takibi ediyorum.hatta gizlidir size kafa tutuyorum bende evde. Ama hala aynı kilodayim:)
benimki ye diyor bana çok güzelmiş falan diye işkence ediyor resmenO da yemesine devam ediyor cnm ama bana ye deniyor en azındanne yaptın devam ediyor mu protein günlerin
O benim takım ortim tabi ki beni tutacakBiliyorum tatlım hatırladım senide, maşallah sen de güzel vermişin
Kız kimi tutuyon de bakem
yaa işte ne zor şartlarda diyet yapıyoruz biz vallaNerde benimkisi bugün yine lahmacun yedircek ti zorla. Canim ben cocuklarla yedim sen ye lütfen dedim. Geri çevirdim.
ah ah benimkisi de zorla agzima koyar ye diye. Eskiden oyle yaptiginda doyetimi bozardim ozellile tatli seylerde. Ama simdi verse bile . Diyete kaldigim yerden devam ediyorum
Kaybedecek tarafta olmak istiyorsa onun seçimiO benim takım ortim tabi ki beni tutacak
sana güveniyoruzO benim takım ortim tabi ki beni tutacak
Bir iki haftaya belli olur sonuçlar bakalimbenimki ye diyor bana çok güzelmiş falan diye işkence ediyor resmendevam canım bugünde protein günü yaptım bide perşembe günü yapıcam senin dediğin gibi
Şimdi yuruyuste çıktım iki saat yuruyecegimsana güveniyoruz
inşallah canım bende umutluyum bakalımBir iki haftaya belli olur sonuçlar bakalim
Dereyi görmeden paçaları sıvama havada pek güzelmişKaybedecek tarafta olmak istiyorsa onun seçimi
ooo rakiplerin yandı valla süpersinŞimdi yuruyuste çıktım iki saat yuruyecegim
Saol cnm Ankara protokol yolundayim aşağı doğru bir saat içeceğim bir saatte çıkışooo rakiplerin yandı valla süpersin
Olmaz yediklerinide paylaşacaksınBugünkü menüm
Bu hafta yine protein ama içeriği sürpriz olsun tabii ki dukana da devam cuma günkü sonuçtan sonra paylasirim ne yedigimi
İçecekler
Çay
Kahve
Maden suyu
Kiraz sapı çayı
Yeşil çay
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus
Bir saat pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?