Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimki de ister bebelerle yer ben yemeyincede tam destek yazın düğünde fit olmamı istiyo
ne güzel destek oluyor eşiniz benimkide geliyor yanımda abur cubur yiyip duruyor hainn cipsler çikolatalar çerezler götürüyor yanımda canım çekiyo yeme diyorum ee sende ye nolcak sanki diyo hiç anlayış yok o konuda

Benimki de ister bebelerle yer ben yemeyincede tam destek yazın düğünde fit olmamı istiyo

Nerde benimkisi bugün yine lahmacun yedircek ti zorla. Canim ben cocuklarla yedim sen ye lütfen dedim. Geri çevirdim.

ah ah benimkisi de zorla agzima koyar ye diye. Eskiden oyle yaptiginda doyetimi bozardim ozellile tatli seylerde. Ama simdi verse bile . Diyete kaldigim yerden devam ediyorum

O da yemesine devam ediyor cnm ama bana ye deniyor en azından ne yaptın devam ediyor mu protein günlerin

Biliyorum tatlım hatırladım senide, maşallah sen de güzel vermişin

Kız kimi tutuyon de bakem

O da yemesine devam ediyor cnm ama bana ye deniyor en azından ne yaptın devam ediyor mu protein günlerin
benimki ye diyor bana çok güzelmiş falan diye işkence ediyor resmen devam canım bugünde protein günü yaptım bide perşembe günü yapıcam senin dediğin gibi

yaa işte ne zor şartlarda diyet yapıyoruz biz valla oyuna gelmicez pes etmek yok

Bugünkü menüm
Bu hafta yine protein ama içeriği sürpriz olsun tabii ki dukana da devam cuma günkü sonuçtan sonra paylasirim ne yedigimi
İçecekler
Çay
Kahve
Maden suyu
Kiraz sapı çayı
Yeşil çay
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus
Bir saat pilates

Olmaz yediklerinide paylaşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…