Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosbuldummm sevindim geri donebilicegime ben 2.takimdaydim ama bu takimda suan mutluyum orda pekde mutlu degildim burasi gzel benim icin

Suanki kilom 73.6 ama dun size yazdigimda 74.1 kiloydum hedef kilo 58 boyum 1.60

Kaptanım bu sefer bütün takım konuştu sadece ben degil yani

süpersin canım, maşallah, gidicek kilolar :)

bence önce 1+1 yap bi, sebzeler girsin ufaktan, ilk hafta öyle devam et, sonra pazartesi 5+5 e geç derim, 5+5 güzel sonuç veriyor gerçekten :)

Bilmem tok olduğum için ondan yiyesim yok bakalım akşama ne olucak:)

canım proteini çok al tokum deme, inan eksileri göreceksin :)

bende kaymağını ayırıp yiyiyorum canım

valla bende normal ev yoğurdunu kaymağını yemeden yiyorum, bi sıkıntısını görmedim, zaten yemekleri falan da sıfır yağ yaptığımdan bari ordan alayım azıcık yağ hakkımı :)

Benim vermem gereken kilo toplamda dukana baslarken 18.1 kiloydu 2.5 kilosu gitti 73.6 kiloyum geriye 15.6 kilo kaldi aslinda suanda fazla kiloluyum oyuzden 5+5 yapmam sakinca olmaz heralde ya benim tek korkum hizli verip tekrar alirmiyim kokusu oyuzden ama medusa38 takipteyim 5+5 gecene kadr kilo alimi olmaz vermeye devm ederse kesin pazartesi 5+5 baslicam

merak etme 1+1 de de gidiyo kilolar, ben yaparken onda da gidiyodu, 5+5 te daha hızlı ve güzel gidiyo ama dukan amca da toplamda aynı gidicek merak etmeyin diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…