- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.421
Hosbuldummm sevindim geri donebilicegime ben 2.takimdaydim ama bu takimda suan mutluyum orda pekde mutlu degildim burasi gzel benim icinSelam kızlar gecmis coook uzundu okuyamadım neettiniz yahu :)
Kız bu benim boyuma 73 kiloya kadar yolun var diyor
Selam canım hosgeldin. Durumuna baktım ocak ayında izne ayrılmıssın 449. etapta. İstedigin takımdan geri dönebilirsin tabi ki. Su anda kac kilosun? İzne ayrıldıgın kilo 65 kg imis ama 6 aydan uzun süre gectigi icin %5 ve üzerindeysen hemen listeye dönebiliyorsun kurallar geregi ama takıma alısman icin belki 1-2 hafta bizle takılırsın
Kaptanım bu sefer bütün takım konuştu sadece ben degil yaniSelam kızlar gecmis coook uzundu okuyamadım neettiniz yahu :)
Kız bu benim boyuma 73 kiloya kadar yolun var diyor
Selam canım hosgeldin. Durumuna baktım ocak ayında izne ayrılmıssın 449. etapta. İstedigin takımdan geri dönebilirsin tabi ki. Su anda kac kilosun? İzne ayrıldıgın kilo 65 kg imis ama 6 aydan uzun süre gectigi icin %5 ve üzerindeysen hemen listeye dönebiliyorsun kurallar geregi ama takıma alısman icin belki 1-2 hafta bizle takılırsın
Benim evdeki bitti Yörükoğlu aldım yarım yağlı onun böyle hafif ekşimsi tadını seviyorumEe cok gzel bu bende zaten yarim yagli icimin yogurdunu aldim sutude yarim yagli aldm %1.5 yinede sinir gecmedim
Cnm kaptan yardımcısı dedi ya ister takıma alış istersen listeye girebiliyorsunBu hafta takima giricekmiyim yoksa 2 hafta baslardaki gibi deneme suresimi olucak tekrar?
Evet canım yanlış olmuş sadece dediğim gibi 6ay geçtiği için eski yarışmacı olduğun için girebiliyomuşsunBu hafta takima giricekmiyim yoksa 2 hafta baslardaki gibi deneme suresimi olucak tekrar?
Ama morordek girebilirsin demisDeneme süresi olucak canım 3. Hafta gireceksin
Evet canım eski yarışmacı olduğunu unuttum :)Ama morordek girebilirsin demis
Konuşalım kaptan ile bu cuma alalım olmadı canım çok isteklisin:)Ayy girebilirsem cok sevinirim cunku baslarda hizli kilo kaybi olucagi icin snralarda yavaslicak kilo vermem suan girersem daha iyi olur :)
Bizim takımda daha iyi hissedeceksiniz dukanci kannkaların varAyy girebilirsem cok sevinirim cunku baslarda hizli kilo kaybi olucagi icin snralarda yavaslicak kilo vermem suan girersem daha iyi olur :)
Evet canım eski yarışmacı olduğunu unuttum :)
Aynen burda daha mutlu olucagimdan eminimBizim takımda daha iyi hissedeceksiniz dukanci kannkaların var
Tünaydinlar herkese
@w e n d y ben evdeyim calismiyorum haftada iki gun spora basladim kizimla ilgileniyorum onceden leslie yada zumba yapiodum dun gece eksi cikamamktan korktum ve saat 12 leslie yaptim 25 dkika zaten dukan 20 dkika yuruyus veriyodu onu yapmis oldum bide dukanin egzersizlerini yaptim veeee sabah 73.6 kiloydum 500 gr gitmis
Benide bari simdilik pazartesi gunku listeye ekleyeblirsniz
Bu arada dukanda ayni seyleri ust uste yiyemicegimizi bilmiyodum ögrendigim iyi oldumedusa38 5+5 le 10 gunde 4 kilo cok gzel masallah sana peki bende yapsam sonra 1+1 mi donsem yoksa 2+2 de oluyomu yada 3+3 bolede gzel kilo verilir gibi geliyo ama ben hemn geri almktan biktim verdigm kilolari oyuzden braz tirsiyorum butun dukancilara soruyorum ne yapmaliyim 6 gun atakdan sonra bi yontem soleyin bana
Bilmem tok olduğum için ondan yiyesim yok bakalım akşama ne olucak:)
bende kaymağını ayırıp yiyiyorum canım
İnşallah hep beraber bol eksiler gorup mutlu olalimAynen burda daha mutlu olucagimdan eminim
Evet hadi sende gel aramıza hangi diyeti yaparsan yap yeter ki bozmabu gün çok usluyum kızlar... bozmam inşallah...
süpersin canım, maşallah, gidicek kilolar :)
bence önce 1+1 yap bi, sebzeler girsin ufaktan, ilk hafta öyle devam et, sonra pazartesi 5+5 e geç derim, 5+5 güzel sonuç veriyor gerçekten :)
canım proteini çok al tokum deme, inan eksileri göreceksin :)
valla bende normal ev yoğurdunu kaymağını yemeden yiyorum, bi sıkıntısını görmedim, zaten yemekleri falan da sıfır yağ yaptığımdan bari ordan alayım azıcık yağ hakkımı :)
Benim vermem gereken kilo toplamda dukana baslarken 18.1 kiloydu 2.5 kilosu gitti 73.6 kiloyum geriye 15.6 kilo kaldi aslinda suanda fazla kiloluyum oyuzden 5+5 yapmam sakinca olmaz heralde ya benim tek korkum hizli verip tekrar alirmiyim kokusu oyuzden amamedusa38 takipteyim 5+5 gecene kadr kilo alimi olmaz vermeye devm ederse kesin pazartesi 5+5 baslicam
Hahahaha sen mi kaça kadar duracaksın bakalımbu gün çok usluyum kızlar... bozmam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?