- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.621
kız hadi gösterelim bu hatunlara gücümüzü varmısın görsünler bizi yeni hatunlar perte çıkardı bizi
sorma bacım sorma güya şort giyecektik şort bizi giydi
tamam işte ben başladım senide bekliyorum ben 6 rakamları sen 5 rakamları görmeden durmak yok bak habire dürterim seni ona göreayy evit yaaa biz neymişiz bi tanısınlar bizi... anam biz de feana saldık haaa totomuzu kaldıramıyoruz :)))
haklısın tabi kaptan yardımcısı olarak ele alıyorum kendimide sizide ona görenilsub bugün eksilerde ya, eline sopasını aldı valla, hadi görelim seni, ama sen artı gelirsen sana cezaların en büyüğü olur ama
ne şortu beee pantalonlarımı bilem giyemedim :)))) dün şort giydim spor yaparken çok vahim valla.... insan içine çıkılmaz vıyyy.....
haklı hatun ne diyeyimnilsub ooooooooo bu lafın altında kalma bebeeemmm
tamam işte ben başladım senide bekliyorum ben 6 rakamları sen 5 rakamları görmeden durmak yok bak habire dürterim seni ona göre
haklı hatun ne diyeyim
süpersin valla.. benim koca beni küneficeye götürdü içeri girene kadar yemicem dedim ama dayanamadım herkes yiyo gözümün önünde sıcacık böyle dumanı tütüyor dayanamadım yaa cezamı çekmeye hazırımona göre kaçamak yok sabah çocuklarımı nutellalı ekmek sürdüm içim gitti ama ağzıma sürmedim yaaaaaaa
ayol utancımdan çemkiremiyorumdürt beni... evet ben de artık döndüm... çünkü hakkaten yukarı çıkmaya başladı ibre..... 65 in altına inebilsem keşke .....
azcık çemkir ayol hemen kabul etme :))
tamam bugunki sporuna 100 ip atlama ekle künefenin cezasısüpersin valla.. benim koca beni küneficeye götürdü içeri girene kadar yemicem dedim ama dayanamadım herkes yiyo gözümün önünde sıcacık böyle dumanı tütüyor dayanamadım yaa cezamı çekmeye hazırım
bak senide etiketlicem ona göre artık menü yazıcaksın sende hergündürt beni... evet ben de artık döndüm... çünkü hakkaten yukarı çıkmaya başladı ibre..... 65 in altına inebilsem keşke .....
azcık çemkir ayol hemen kabul etme :))
tamamdırtamam bugunki sporuna 100 ip atlama ekle künefenin cezasıipli veya ipsiz farketmez
tamamdıripim yok ama varmış gibi zıplicam artık hayali iple
hahahah biz aldıkda ne oluyo süs diye duruyo vallahi rezilizal bi ip 10 lira bişi....
hahahah biz aldıkda ne oluyo süs diye duruyo vallahi reziliz
tamam bugunki sporuna 100 ip atlama ekle künefenin cezasıipli veya ipsiz farketmez
Bugün misafirim vardı pek gelemedim bir iki gün bizde kaynanamlar uğrar çıkarım bekçilik yaptığım günlere sayın anacigim herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?