Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarr dünkü menümüde yazayım unutmadan

sabah yulaf kepekli yoğurt biraz lıght beyaz peynir 3 dilim dana salam 1 fincan şekersiz sütsüz kahve

öğle.. fırında tavuk 250-300 gr kadar

akşam kıymalı 1 yumurta yoğurt

@keremcemim canım ne kadar çok protein o kadar çok kilo dediniz diye akşam kıymalı yumurta yedim inşallah işe yarar

sabah işe gelirken 35-40 dk yürüdüm

inatettimolacak orticiğim senin hedef kilon kaçtı?
Genel mi :) 60 demistim girerken sanirim.. ama yılbaşı hedefine 61 dedim maksat memleket meselesi.. su 7den kurtulsam devami da gelecek ama...
Bu arada sen de 8den kurtulmussun tebrikler ortimeee
Eki Görüntüle 1896031
Bu sabahki protein bombam
Ay hepsini bitiremedim:)
Kiz 3gun yerim ben onu.. neyse yememissin sen de hepsini.. afiyet olsun ortime
Onun aldigi balik kötüydü herhalde gayet guzeldi 2haftadir pazardan aliyorum ben. Eti filan gayet dolgun lezzeti de guzel.. balik aslinda soguk yiyince yaglanir lezzetlenir ama fena degil simdi de

ee en kısa sürede alıyorum o zaman, seçme de püf noktası var mı? büyük olsun küçük olsun?

Bir insan bir gunde nasil 1kilo alir bna bunu açıklayın 71,6 ciktim yne wc sorunu basladi ÇIL-DI-VI-CAMMMM

çıldırma, anlık bunlar, kendinde demişsin wc sorunu diye, elmanı ye sen, elmanı o çözer bu işi :)

Bir insan bir gunde nasil 1kilo alir bna bunu açıklayın 71,6 ciktim yne wc sorunu basladi ÇIL-DI-VI-CAMMMM
biz kem gözlere mi geldik ne geçen hafta 1. olduk bu hafta 2. olduk nazar değdi bende +500 gr gördüm bugün şok oldum @keremcemim sordum hatta dün protein günü yapmıştım nasıl artı oldu diye

ayy ben gidip intihar ediciğim.....

Küçük olmasin,orta boy alabilirsin buyugu fazla gelirse size diye.. canli parlak rengi olsun gözü cin gibi baksin :) ben kendim temizliyorum guzelce de yikiyorum.. hatta bi gece suzgecle dolaba atiyorum topluyo kendini iyice..ustune poset gecir ama dolabin kokusu gecmesin.ben 2hfta da firinda sebzeli yaptim ızgarası da guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…