- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.681
aynen hemen yazayım aldıktan sonra.sonraki hedefin ayakkabının altına betül yazmak silik yaz ve artık nasıl sürtersin ayağını yere bilmem o betül silincek ordan ona göre :)
aaa duyanda bir tepsi künefe yedim sanacak
sana meydan okuyorum canım cuma günü tartı gününde görüşelim hangimiz daha az kilo verirsek o 500 ip atlayacak ok ?
Evet canım ikiside benim mahsul:))
Ooo ne sporlar yapıyorlar bir bilsen. Kızım squat bile yapıyor
döver valla dikkatli ol hem 38 beden hem uzunsun tam açık hedefsin şuan
bende resmi görünce pilatesmi yapıyo bunlar dediydimmaşallah..... yeni nesli harika.... yalnız oğluşun kızın boynunu kırcek aaa :))
hoş geldin canım kendinden bahsedermisinOkudum ve kabul ediyorum. Hedefim gelinlik alma tarihim 20 Aralığa kadar
60 kiloya inmek. Sanki kilom 81.2 Düğün tarihim 19 OcakHaftalık kilo verme hedefim 1.5- 2 kilo.
maşallah..... yeni nesli harika.... yalnız oğluşun kızın boynunu kırcek aaa :))
demekki tek benimki öyle değilmiş benim kızımda oynuyor kuduruyorar sonra oğlum canını yakınca kızım başlıyor ağlamaya kızım oynama onunla canını yakıyor diyorum 5 dk sonra yine başlıyor oynamayaAy benim oğlan fena zaten canim ya... ama ablasının da hoşuna gidiyor. Foto çek anne diye sesleniyor.
ben 69,700 canım .. oo sana çerez gibi gelir ozaman bu 500 kaybedersem olan bana olacakOoo kabul ediyorum canım. Seve seve 1000 tane ip atlayan hatunun ben canimmm. 500 ne ki. Geçen cuma kaç kiloydun ben 75.8 dim.
tamam o zaman tam ortası olsun künefe cezan takımdakilerin tepkisi üzerineben 69,700 canım .. oo sana çerez gibi gelir ozaman bu 500 kaybedersem olan bana olacak
döver valla dikkatli ol hem 38 beden hem uzunsun tam açık hedefsin şuan
hepsini tek seferde mi atlicam yaa parça parça yapabiliyoz mutamam o zaman tam ortası olsun künefe cezan takımdakilerin tepkisi üzerine250 yapılmıştır 38 beden bayan dikatine
Ay benim oğlan fena zaten canim ya... ama ablasının da hoşuna gidiyor. Foto çek anne diye sesleniyor.
hadi bakalım hayırlı olsun o zaman kuralları okumuşsun günlük menünü sporunu ve içtiğin suyu her akşam yazmak zorundasın günde 5 msj zorunluluğu var tabi biz çok gevezeyiz her cuma günü öğle 12.00 kadar tartılıp kilo bildirimi yapmak zorundayız şimdilik bu kadar sohbetlere katılki daha iyi tanışabilelim her msj cevap verebilirsinBen devlette psikolojik danışman olarak görev yapıyorum. 23 yaşındayım. Tayin durumundan dolayı nikahım oldu, düğünde
e ocakta olacak. Normalde hep 60 65 aradı bir insanken kpss döneminde 96 ya vurmuştum. Geçen sene 80 e indim ama sonra sıkılıp ara verdim. Şimdi de kalanı vermek istiyorum.
evet canım bölebilirsinhepsini tek seferde mi atlicam yaa parça parça yapabiliyoz mu
demekki tek benimki öyle değilmiş benim kızımda oynuyor kuduruyorar sonra oğlum canını yakınca kızım başlıyor ağlamaya kızım oynama onunla canını yakıyor diyorum 5 dk sonra yine başlıyor oynamaya
Tabi. Akşam yazarım neler yedigimi. Cumaya da az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?