Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa duyanda bir tepsi künefe yedim sanacak
sana meydan okuyorum canım cuma günü tartı gününde görüşelim hangimiz daha az kilo verirsek o 500 ip atlayacak ok ?

Ooo kabul ediyorum canım. Seve seve 1000 tane ip atlayan hatunun ben canimmm. 500 ne ki. Geçen cuma kaç kiloydun ben 75.8 dim.

Ay benim oğlan fena zaten canim ya... ama ablasının da hoşuna gidiyor. Foto çek anne diye sesleniyor.
demekki tek benimki öyle değilmiş benim kızımda oynuyor kuduruyorar sonra oğlum canını yakınca kızım başlıyor ağlamaya kızım oynama onunla canını yakıyor diyorum 5 dk sonra yine başlıyor oynamaya

Ben devlette psikolojik danışman olarak görev yapıyorum. 23 yaşındayım. Tayin durumundan dolayı nikahım oldu, düğünde
e ocakta olacak. Normalde hep 60 65 aradı bir insanken kpss döneminde 96 ya vurmuştum. Geçen sene 80 e indim ama sonra sıkılıp ara verdim. Şimdi de kalanı vermek istiyorum.

hadi bakalım hayırlı olsun o zaman kuralları okumuşsun günlük menünü sporunu ve içtiğin suyu her akşam yazmak zorundasın günde 5 msj zorunluluğu var tabi biz çok gevezeyiz her cuma günü öğle 12.00 kadar tartılıp kilo bildirimi yapmak zorundayız şimdilik bu kadar sohbetlere katılki daha iyi tanışabilelim her msj cevap verebilirsin

oynama ne demek yaa oynıcek tabi alışsınlar kıza da öğret o da vahşi olsun acık ezdirmesin kendini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…