- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.721
Yaz da elini korkak alıstırma künefeye 100 ceza nedir??tamam bundan sonra ceza sitemini geri getirelim madem malum bu ara ördekim gelmiyor benyazarım cezaları o yazıyor diye ben yazmıyodum malum diyetede fena başladım kaçamak yapan korksun benden
Ya yogun olmadıgım zamanlarda bakayım diyorum yok 1 sayfa okuyorum 2 yeni sayfa geliyor
He valla bak beni tanımıs kız
100 ne kız? O künefe icin 200 de benim icin atla. Bütün künefe miydi bu arada, o kısmı kacırdım?bana ceza verdilerr100 ip atlicam bide ben vereyim kendime ceza yarın bi 100 kere daha ip atliyim barii
Hoşgeldin canım :)Okudum ve kabul ediyorum. Hedefim gelinlik alma tarihim 20 Aralığa kadar
60 kiloya inmek. Sanki kilom 81.2 Düğün tarihim 19 OcakHaftalık kilo verme hedefim 1.5- 2 kilo.
Valla bende heycanlandım iyi oldu böyle tatlı rekabet bizi gaza getirir biraz kendimize gelirizOlur daha heyecanlı olur hemde.nilsub görev sende. Merakta bırakma o gün bizi
250 verdiler cezayı canım yapacam artık napimmDurun yetiştim, 2 dk konusmayın da bi yeni mesaj okumak zorunda kalmayayım
Yetisemiyorum yani imkansız, bu grupta bu kadar çene görmemistim ben
Yaz da elini korkak alıstırma künefeye 100 ceza nedir??
Ya yogun olmadıgım zamanlarda bakayım diyorum yok 1 sayfa okuyorum 2 yeni sayfa geliyor
He valla bak beni tanımıs kız
100 ne kız? O künefe icin 200 de benim icin atla. Bütün künefe miydi bu arada, o kısmı kacırdım?
Hoşgeldin canım :)
Kendi kucuk ama kalorisi büyük şerbetli falan.250 verdiler cezayı canım yapacam artık napimm.. yok yaa avuç içi büyüklüğündeydi çok büyük bişey değil zaten künefe ince olur biliyorsun ki
Valla ben kendimi bıraksam 2tane yerim :)Kendi kucuk ama kalorisi büyük şerbetli falan.
Ben hic 1 tam künefe yemedim yani hep eşimle paylaşırız yarı yarıya. Coook tatlı cunku
Valla ben kendimi bıraksam 2tane yerim :)
Ay bende rahat yerim birtaneyi :)2.ye geçmeye gönlüm elvermez, tutarım kendimi ama bende çok rahat 1'i yerim, şerbetli merbetli demem, öle içim miçim kıyılmaz, ne biçim iç var bende
Ay bende rahat yerim birtaneyi :)
Boğazımız pis içimizde pis işte
Ay sorma bence korumakta çok zor diyeti bir bıraktım tatilde deli gibi yedim sonuç +7 çok zor ne yaparız bilmemdur içimdeki yaraya tuz basma, tamam kilo vermeyi beceriyorum da, koruma kısmında o iştah ve o yemek yeme sevgisini napıcaz? gidicek mi onlar, yoksa ömür boyu bunlarsız mı yaşıcaz
ya da hafta da bi yiyip spora mı abanıcaz, anam ne zor bişi bu yareppim, noolurdu yiyip yiyip kilo almayan genlerden olaydık
Bencede zayıfların hepsideçok uğraşıyor biz bilmiyoruz sadece..Ben şahsen ömür boyu diyette olacağımdan eminim çünkü malesef yemeyi seviyorum istahliyim. Millete bakıyorum 50 55 kilo 7 24 Yeşilcay, meyve asla yağlı karbonhidratlar yemiyorlar. Gerçekten helal.
Hepimizin sorunu valla iştahKesinlikle hem zayıflamak hem de zayıf kalmak emek istiyor. Hele bir de sülale kilolu ve istahliysa
Hayırdır kız kocamı buldun...
Çok geç kalma ben uyurum :) yeşil çayımı demlidim bu arada:)
Ben şahsen ömür boyu diyette olacağımdan eminim çünkü malesef yemeyi seviyorum istahliyim. Millete bakıyorum 50 55 kilo 7 24 Yeşilcay, meyve asla yağlı karbonhidratlar yemiyorlar. Gerçekten helal.
Ben şahsen ömür boyu diyette olacağımdan eminim çünkü malesef yemeyi seviyorum istahliyim. Millete bakıyorum 50 55 kilo 7 24 Yeşilcay, meyve asla yağlı karbonhidratlar yemiyorlar. Gerçekten helal.
Ay sorma bence korumakta çok zor diyeti bir bıraktım tatilde deli gibi yedim sonuç +7 çok zor ne yaparız bilmem
Bencede zayıfların hepsideçok uğraşıyor biz bilmiyoruz sadece..
@w e n d y canım sabahki kalan kıymalı harcın üzerine sarmısaklı yoğurt dokup yedim şimdi çok lezzetli oldu
Kesinlikle hem zayıflamak hem de zayıf kalmak emek istiyor. Hele bir de sülale kilolu ve istahliysa
uslu duruyonuz mu bakiim....
Ya ben emil bildirimini kapamaya rağmen sürekli mail geliyor. Profil resmini de değiştirmedi bi turluuu
sen incecik diri ol bak peşine düşeceklerahhh nerede adamlar beni görünce tırsıyo :)))
duruyorum su ile yeşil çay içmekten midem bulandıuslu duruyonuz mu bakiim....
ay 3 fincan diyolaaaayeşil çay 2 bardaktan fazla içmeyin diyolla ben bilmem....
kendi profiline gir kendi remine tıkla orda var değiştirmek için ekrana çıkıyo bi dene bakalımYa ben emil bildirimini kapamaya rağmen sürekli mail geliyor. Profil resmini de değiştirmedi bi turluuu
benim genler sonradan oldu bacım ben hep zayıftım evlendiğimde 52 kiloydum sonra bi saldım feci olduay ömrümüzün sonuna kadar bu böyle napalım
her daim diyet canım, kaderimiz bu
valla zayıflara bakın, yemek yemeyi zorunluluktan yapıyolar
canım görüntü enfesti zaten, eminim güzel olduğuna :)
genler bozuk anacım bizim :)
çok usluyuz komutanım, asıl sen uslu musun?
canım üstte konu takip var ya, ona takipten çık diyip tekrar konu takip de, email takibini istemiyorum de, sıkıntın hallolur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?