Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Durun yetiştim, 2 dk konusmayın da bi yeni mesaj okumak zorunda kalmayayım
Yetisemiyorum yani imkansız, bu grupta bu kadar çene görmemistim ben
tamam bundan sonra ceza sitemini geri getirelim madem malum bu ara ördekim gelmiyor benyazarım cezaları o yazıyor diye ben yazmıyodum malum diyetede fena başladım kaçamak yapan korksun benden
Yaz da elini korkak alıstırma künefeye 100 ceza nedir??
morordek datlum kıymetlum daha gelmicen mi çokmu yoğunsun
Ya yogun olmadıgım zamanlarda bakayım diyorum yok 1 sayfa okuyorum 2 yeni sayfa geliyor
100 mü çok insaflısın sen morordek olsaydı 500'den açardı ağzını
He valla bak beni tanımıs kız
bana ceza verdilerr 100 ip atlicam bide ben vereyim kendime ceza yarın bi 100 kere daha ip atliyim barii
100 ne kız? O künefe icin 200 de benim icin atla. Bütün künefe miydi bu arada, o kısmı kacırdım?
Okudum ve kabul ediyorum. Hedefim gelinlik alma tarihim 20 Aralığa kadar
60 kiloya inmek. Sanki kilom 81.2 Düğün tarihim 19 Ocak Haftalık kilo verme hedefim 1.5- 2 kilo.
Hoşgeldin canım :)

Olur daha heyecanlı olur hemde. nilsub görev sende. Merakta bırakma o gün bizi
Valla bende heycanlandım iyi oldu böyle tatlı rekabet bizi gaza getirir biraz kendimize geliriz
250 verdiler cezayı canım yapacam artık napimm .. yok yaa avuç içi büyüklüğündeydi çok büyük bişey değil zaten künefe ince olur biliyorsun ki

250 verdiler cezayı canım yapacam artık napimm .. yok yaa avuç içi büyüklüğündeydi çok büyük bişey değil zaten künefe ince olur biliyorsun ki
Kendi kucuk ama kalorisi büyük şerbetli falan.
Ben hic 1 tam künefe yemedim yani hep eşimle paylaşırız yarı yarıya. Coook tatlı cunku

Ay bende rahat yerim birtaneyi :)
Boğazımız pis içimizde pis işte

dur içimdeki yaraya tuz basma, tamam kilo vermeyi beceriyorum da, koruma kısmında o iştah ve o yemek yeme sevgisini napıcaz? gidicek mi onlar, yoksa ömür boyu bunlarsız mı yaşıcaz

ya da hafta da bi yiyip spora mı abanıcaz, anam ne zor bişi bu yareppim, noolurdu yiyip yiyip kilo almayan genlerden olaydık

Ay sorma bence korumakta çok zor diyeti bir bıraktım tatilde deli gibi yedim sonuç +7 çok zor ne yaparız bilmem

Ben şahsen ömür boyu diyette olacağımdan eminim çünkü malesef yemeyi seviyorum istahliyim. Millete bakıyorum 50 55 kilo 7 24 Yeşilcay, meyve asla yağlı karbonhidratlar yemiyorlar. Gerçekten helal.

yeşil çay 2 bardaktan fazla içmeyin diyolla ben bilmem....

Ben şahsen ömür boyu diyette olacağımdan eminim çünkü malesef yemeyi seviyorum istahliyim. Millete bakıyorum 50 55 kilo 7 24 Yeşilcay, meyve asla yağlı karbonhidratlar yemiyorlar. Gerçekten helal.

ay ömrümüzün sonuna kadar bu böyle napalım

Ay sorma bence korumakta çok zor diyeti bir bıraktım tatilde deli gibi yedim sonuç +7 çok zor ne yaparız bilmem

her daim diyet canım, kaderimiz bu

Bencede zayıfların hepsideçok uğraşıyor biz bilmiyoruz sadece..

valla zayıflara bakın, yemek yemeyi zorunluluktan yapıyolar

@w e n d y canım sabahki kalan kıymalı harcın üzerine sarmısaklı yoğurt dokup yedim şimdi çok lezzetli oldu

canım görüntü enfesti zaten, eminim güzel olduğuna :)

Kesinlikle hem zayıflamak hem de zayıf kalmak emek istiyor. Hele bir de sülale kilolu ve istahliysa

genler bozuk anacım bizim :)

uslu duruyonuz mu bakiim....

çok usluyuz komutanım, asıl sen uslu musun?

Ya ben emil bildirimini kapamaya rağmen sürekli mail geliyor. Profil resmini de değiştirmedi bi turluuu

canım üstte konu takip var ya, ona takipten çık diyip tekrar konu takip de, email takibini istemiyorum de, sıkıntın hallolur :)

ahhh nerede adamlar beni görünce tırsıyo :)))
sen incecik diri ol bak peşine düşecekler
uslu duruyonuz mu bakiim....
duruyorum su ile yeşil çay içmekten midem bulandı
yeşil çay 2 bardaktan fazla içmeyin diyolla ben bilmem....
ay 3 fincan diyolaaaa
Ya ben emil bildirimini kapamaya rağmen sürekli mail geliyor. Profil resmini de değiştirmedi bi turluuu
kendi profiline gir kendi remine tıkla orda var değiştirmek için ekrana çıkıyo bi dene bakalım

benim genler sonradan oldu bacım ben hep zayıftım evlendiğimde 52 kiloydum sonra bi saldım feci oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…