- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.701
evet canım hepimiz çok uğraşıyoruzTabi. Akşam yazarım neler yedigimi. Cumaya da az kaldı.
ay yok bacım bazen başım patlıyacak gibi oluyoroynama ne demek yaa oynıcek tabi alışsınlar kıza da öğret o da vahşi olsun acık ezdirmesin kendini :)))
bak kaçmak yok pisi kedi ona göre akşama buluşalımballarlan kaymaklarlan beslerim lazım o bana :)))
Cnm kaynanamlar bizde bi de Regl oldum 78.9 çıktım sabah cumaya kadar tartışma artık akşam ugradim bi ara kendinize iyi bakin
bak kaçmak yok pisi kedi ona göre akşama buluşalım
Aaa bu hatun yine geçmiş beniCnm kaynanamlar bizde bi de Regl oldum 78.9 çıktım sabah cumaya kadar tartışma artık akşam ugradim bi ara kendinize iyi bakin
Hayırdır kız kocamı buldun...tamm akşam bir yere uğrucam ama geçte olsa uğrarım....
demekki tek benimki öyle değilmiş benim kızımda oynuyor kuduruyorar sonra oğlum canını yakınca kızım başlıyor ağlamaya kızım oynama onunla canını yakıyor diyorum 5 dk sonra yine başlıyor oynamaya
nilsub ben bunu döverim.... yok 38 bedenim yok uzunum.... kaşınıyo bu bence :))))
suyunuzu içiyonuz mu bakiiim.....
Canim palamut un iki çeşidi var diye biliyorum. Ben de geçen aldım ve tadını çok beğendim. Yağlı palamut tu bizimkisi. Dolaba stok yapmayı düşünüyorum palaumtlardan
her kez yeşil çayını hazırlasın bak sorcam az sonra......
Canim sen yine de proteini kontrollü ye çünki proteinin de fazlası kilo yapar diye biliyorum. Porsiyonlara dikkat etmek gerek bence
Yok kiz ben pes edermiyim sadece tartılmak istemiyorum. Ama dayanamıyorum diye tartildim bugunde. Ama cumaya kadar yok bana tartı falan. Bu iki gün sevdiğim detoksları yapayım bari.
Okudum ve kabul ediyorum. Hedefim gelinlik alma tarihim 20 Aralığa kadar
60 kiloya inmek. Sanki kilom 81.2 Düğün tarihim 19 OcakHaftalık kilo verme hedefim 1.5- 2 kilo.
sonraki hedefin ayakkabının altına betül yazmak silik yaz ve artık nasıl sürtersin ayağını yere bilmem o betül silincek ordan ona göre :)
oynama ne demek yaa oynıcek tabi alışsınlar kıza da öğret o da vahşi olsun acık ezdirmesin kendini :)))
Cnm kaynanamlar bizde bi de Regl oldum 78.9 çıktım sabah cumaya kadar tartışma artık akşam ugradim bi ara kendinize iyi bakin
ben 69,700 canım .. oo sana çerez gibi gelir ozaman bu 500 kaybedersem olan bana olacak
T tatlitambak canım cuma günü tartılıncanilsub a özelden yazalım mı o açıklasın hangimiz yenildik diye
Aaa ballıda güzelmiş..
içtim, 1,2 lt oldu bile
ay nası anlıcam ben güzel olanı, zaten şüpheyle yaklaşıyorum şu an :)
öğleden sonra da yeşil çay ve kiraz sapı içicem komutanım
canım merak etme, dukanda saf protein günlerinde protein sınırlaması yok, kilo alma ihtimalin de yok, onun sıkıntısı tamamen künefeden
ay sevindim, pes etme, tartılmasan da olur, gerçi un helvası yenmiş ya hadi neyse
canım hoşgeldin, inşallah hepimiz hedefe ulaşıcağız, uyguladığın özel bi diyet var mı?
kız sen hakikaten bi alemsin
kız milleti canım, vahşi olur da kardeşe kıyamazlar hiç işte.
anaaam, ne güzelmiş yazmışlar, helal valla, bende ballı yapmıştım kahvesini, ağzımız hep tatlı olsun diye
wauww, harikasın öğretmenim,nilsub cum bak yine geçmiş seni, proteine devam, sakın bırakma
Aaa ballıda güzelmiş..
Ay sorma yine geçti beniayşe hazır kv gelmiş ayıp yerken eşlik et onlarada geçeyim seni
Ay sorma yıbaşına mezun olucak gelde ağlama :'(Anam masaallah sana bu kız cumaya beni de geçer vallahi. Sonra dainatettimolacak seni geçer bizede arkadan tozunu dumanına bakarız. Hatun koşuyor uçuyor sanki
Tamam yazarım siz bana yazın ben birinciyi açıklarım..Olur daha heyecanlı olur hemde.nilsub görev sende. Merakta bırakma o gün bizi
Hımmmm evet orasıda var :)o bozmaz bence, iradeli, bide mefkuremle yarışıyo, takımın gururu var ortada, bozmasın sakınmedusa38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?