Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hemen laf bırakıcaz ne yapayım çocuklar eşim yiyip duruyor dün fırından almış nasıl çıtır çıtır yanında yiyin oldumu zor oluyor gerçekten
yok taş düşmedi yalancıktan orti olduk betüşle söz verdi bana hergün gelicek artık

Menün güzel canım ama aksama protein eklesen iyi olurdu bence.
ya canım bendekide huy bir şeyi çok üst üste yiyince tiksiniyorum malesef evdeyken canım birşeyi çok istedimi tabağıma doldururdum annem kızardı çok yeme tiksiniyosun sonra diye
bitmedimi daha un helvası

yulaf ezmesini robattan çekip un gibi yaptım ama çok güzel oldu her sabah yapıcağım artık

günaydınlarr
nilgünüm nasıl oldun ben hala toparlanamadım nefes alamıyorum sabaha karşı nefessizlikten ölecektim resmen burunlar felaket tıkalı ufaklığında boğazım acıyo anne yutamıyorum dedi kreş doktoruna söyledim muayene edip haber verecekler eğer gerçekten şiştiyse bademcikleri çocuk dr una götüreceğim nasıl geçecek yaa kurban bayramından beri toparlanamadım

ee neler yedin sabah yol arkadaşım göstericez bu dukancılara

deme öyle iddialı konuşma..... çarpılıyoz sonra :)))

sabah gene 67 geldim moralmanım bozuldu valla :)

1 yumurta
2 parça peynir
1 dilim kepek ekmeği üzerine az tereyağı bal
1 kakaolu süt içtim.....

şimdikde nescafe içiyorum........

öğlen gene yoğurtlu yulaf ezmesi yicem

ara 1 nescafe daha içeerim

akşama elma yicem

plan bu....
akşamları azaltınca ertesi güne daha az çıkıyorum...

geçmiş olsuuun.......... aman pek zor valla hastalık olayı....

Dünkü menümü yazayım bende;

sabah; yoğurt

ara; dukan ekmeği, yarım dukan keki

öğle; yoğurt, fırın tavuk göğüs

ara; dukan ekmeği

akşam; 1 çatal et dürümün eti

yatmadan; 2 minik salatalık (misafirlikteydik, herşeye hayır dedim, bari meyve ye dediler, onda da salatalığı görünce salatalık yerim onu yiyim dedim, 1 tane daha verdi kıramadım artık)

su;2 lt üstü
Spor; 45-50 dk tempolu yürüyüş

inatettimolacak nilsub @keremcemim azaydidem

canımm sen niye atlıyon ben size bişeymi dedim
ben pisiyi gaza getireyim dediydim

hahah hem göstericez dukancılara de, sonra size bişi mi dedim de, pisiciği gaza getirecem derken savaş baltalarını çıkarttın ortaya

@keremcemim azaydidem kızlar nerdesiniz, kalkın sabah oldu..

ahh bu insanların yersiz ısrarları.... akşamda ablanın teki dayadı bana şekerli nescafeyi içemeidm valla ayıp olduysa bilmem soğudu orda kendi kendine..... ravak gibiydi bir yudum aldım bıraktım....

kaptanıım dk sonradan verdiği 1000 mg antibiyotik işe yarıyor gibi ama hafifi tıkanıklığım var hala ay kuzucuğada geçmiş olsun ben bu yaşıma kadar bademciklerim bu hale gelmemişti çok fenaydım

ahh bu insanların yersiz ısrarları.... akşamda ablanın teki dayadı bana şekerli nescafeyi içemeidm valla ayıp olduysa bilmem soğudu orda kendi kendine..... ravak gibiydi bir yudum aldım bıraktım....

ay aynen öyle, diyetteyken misafirliğe hele büyüklere hiç gitmiceksin, hele annemi bi görseniz, 5 kilo verdim daha 64 kilo insanım kaşık kadar kaldı yüzün, bu ne zayıfladın diyip duruyo, hay Allahım ya, benim gördüğümü onlar nası görmüyo ya da analık yüreği mi bilemiyorum

ayyy aşure ayıymış, misafirlikte, komşularım saolsun aşure yollayıp duruyolar, çoook severim, bakıp bakıp duruyorum ki

hahah hem göstericez dukancılara de, sonra size bişi mi dedim de, pisiciği gaza getirecem derken savaş baltalarını çıkarttın ortaya

@keremcemim azaydidem kızlar nerdesiniz, kalkın sabah oldu..
kız kızdırma beni aaaa baltaymış hıhhhh benimde elektirikli testerem var ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…