Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bizim komşular öldü galiba kimse aşüre vermiyo vicdansızlar.... getirirseler affetmem yerim valla :)

kız kızdırma beni aaaa baltaymış hıhhhh benimde elektirikli testerem var ona göre

hadi madem, caymak yok :)

bizim komşular öldü galiba kimse aşüre vermiyo vicdansızlar.... getirirseler affetmem yerim valla :)

kız pisicik, biliyo da getirmiyolar demek ki, bak bu da allahtan, boşver gelmesin, çok canın çekerse bi ödül olarak git madoda ye, oranın ki de fena değildi vakti zamanında.

Eki Görüntüle 1896587
adamı çikolatan soğutur vallahi

soğumadım valla..

sizin oraya taşınsam ben aç kalmam valla.... iyi bakarlar bana çalışmama bile gerek kalmaz belki :)))
ay kız burda her gün yemin ediyorum hayır oluyor eve hergün insan gelir teyzemin halamın mvlüdü var yemeğe buyrun her öğlen onu bırak haftada bir sırayla köyün ortasına hamurcular geliyor 1 çuval 50 kg undan bitene kadar kızartıp yoldan geçene dağıtıyorlar ço zor küçük yerde yedirme içirme çok canım taş fırının önünden geçerken ekmek yapan varsa hemen bölüp yalvarırlar böek pide al diye almazsan ayıp hemen fırının önünde 1 tepsisini dağıtırlar yaaa tam senlik burası

ayy kaldı mı öyle yerler, komşuların çoğunu tanımıyorum hala ben

ayy kaldı mı öyle yerler, komşuların çoğunu tanımıyorum hala ben
ay sorma brası öyle geçen yoldu yapan işçilere yemek yaptık demiştim ya adamlar kv diyomuşki biz böyle elleri ekmekli köy görmedik akşama kadar yemek çay börek ayran getiren getirene yeter yemicez diyomuş işçile artık çok seviyo buralar hayır yapmayı:)

evet 63 kg olunca ödül günü yaparım.....

eneeemmm pek sevdim ben orayı :))) temiz hava bol gıda şahane laaa :)))

hahah, benim bil gidesim vat betülcüm, nilgün bize bakar mı acaba? tazecik sütler, yoğurtlar, köy yumurtası, köy tavuğu, temiz hava, nilgün testeresi

testere olmayaydı eyiydi... benim testere fobim var :))

Bi günaydın deyip derse kaçıyorum.. Tekrar ediyom Ohuuuyoomm ben yeaaa
cenenıze kuvvet de sonra ınsan okuyo bunları ınsan
neyse bana özellikle satasacak olan etiketlemeyı unutmasın
ok kibs bysss

akşam yememek çok işe yarıyor canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.. bende akşam yemeyerek 20 kilo vermiştim

Gunaydınlaaar
aaa iki gün üst üste senden iltifat ölcem galiba :))) bana iyi davranıyosun son günlerimm i doğruyu söyle :)))
İşte bunlar hep badinin eseri, ben farklı bi insan oldum cıktım
badi tepişiyodur içerde canı sıkıldıysa demek yaramaz olcak yaramaz :)))
Valla ya uslu uslu duruyodu, gene bi hallendi. Gerci dün biraz da benim hatam cok sacma beslendim biraz da ondan oldu. Cocuk napsın
Anam pek tatlıymıs bu ya :)
Pişir ama yeme
aramıyodum o beni buldu :)
Ordekler seni her yerde buluyor desene :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…