Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar...
kızlar ben bugun seyda coskunun direnen kilo diyetine başladım. Bakalim sonuç ne olacak 5 gun sürüyor.

Kocami ise gönderdim. Kahvaltımı yaptım. Tekrar uyuma zamanı. Görüşürüz
Günaydın naber nasıl liste zormu..
Ay canım yaptım yulaf ezmeli omlet çok lezzetli oldu ekmek gibi olmuş tadı.. Kepeklede böylemi oluyor acaba o zaman güzeldir.

dur kız öyle deme dün market alışverişine çıktık eşimle zor çıkardım marketten ne bulduysa aldı gene .. vee hazır künefe de aldı ikili bugün yarın yap diye tutturur bana ah şu kocalar annemin evinde ne rahattım 20 kilo vermiştim valla
aynen canım bende evlendikten sonra kilo aldım eşimde evlendikten sonra biraz kilo aldı ama onlar için sorun yok metobolizma hızlı istediğinde hemen veriyor kiloyu rahat rahat yerler tabi tatlıları bizimki dün gene birsürü şey aldı marketten hazır künefe de aldı bugün yarın yap der bana yememem lazım ya napsam ki off

Yulaftan krep ha süpersiniz. Bu arada ben geçen hafta çarşambadan bu yana 1.7 kilo vermişim pek bi mutluyum. Dikkat edince işte veriliyor demekki bu arada günde 1 adet Activia kilo kaybını durdurmadı onu söyleyim dedim hatta bu en son çıkan cevizli incirli olanı bir kutu 99 kalori. Glikoz fruktoz şurubu yok şeker oranı ideal. Çalışan ve araogununü yanında çalışanlara duyurulur. Bu arada kesinlikle akşam 6 dan sonra yememek ise yariyor!

nilsub bak canım ekmek ve kek tarifim, yulaf kepeği yerine çekilmiş yulaf ezmesi koy, inan o da değişik bişi olacak, becerikli hatunsun sen, seninki eminim çok daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…