- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.921
Asılalım ama artık.Eski tayfa olarak çok boşladık buralarıheehhh tam oldu bak sıçradılar bize şimdi bunlar zayıflarsa biz kalırsak sorarım sana.... şimdi mecbur bizde asılcaz....
küsmem küsmemOndan değil kiz sabah geç uyandı. Okula gonderip arkadasa geldim. Dolaba atmak için mantı yapıyoruz. Kahve molası verdik.
Küsme kiz bana
Seninkiler firarda heraldehahah hem göstericez dukancılara de, sonra size bişi mi dedim de, pisiciği gaza getirecem derken savaş baltalarını çıkarttın ortaya
@keremcemim @azaydidem kızlar nerdesiniz, kalkın sabah oldu..
yok anacım ben modern kadınım savaş baltam yok elektirikli testerem varcanım çok spor sonrası da artı çıkılabiliyor, ama bence sana bi ders olsun bu, yapma bu ara kaçamak, bak en güzel kilo verilecek dönemde artı çıkma.
canım kuşan silahları, bu kaptan yardımcısınilsub hatun savaş baltalarını çıkardı
Benimde sabah komuşum getirdi.Bi nefisti sorma Betüşüm. Şekeri çok çok azdı. Allahtan 3 kaşıkla yetindim.bizim komşular öldü galiba kimse aşüre vermiyo vicdansızlar.... getirirseler affetmem yerim valla :)
Aslında eski gelenekleri yaşatmak adına çok güzel uygulamalar. Artık öyle şeyler pek kalmadı. Hatta biz apartmandakileri bile tanımıyorduk. Annem çalıştığı için hiçkimseyle samimiyetimiz kalmamıştı. Hatta akrabaları bile tanımam.ay kız burda her gün yemin ediyorum hayır oluyor eve hergün insan gelir teyzemin halamın mvlüdü var yemeğe buyrun her öğlen onu bırak haftada bir sırayla köyün ortasına hamurcular geliyor 1 çuval 50 kg undan bitene kadar kızartıp yoldan geçene dağıtıyorlar ço zor küçük yerde yedirme içirme çok canım taş fırının önünden geçerken ekmek yapan varsa hemen bölüp yalvarırlar böek pide al diye almazsan ayıp hemen fırının önünde 1 tepsisini dağıtırlar yaaa tam senlik burası
Malesef canım. Çok geç kalktım bugun.Yeni mi uyandın bakalım sen...
Spor yapıyor musun?Aaa benden 1 kilo fazlasin bende bu sabah 80.8 dim. Benim malesef surem kisitli hizli vermem gerekiyor ve tabi korumam.
Seninkiler firarda heralde
Dukanın en buyuk sorunu o galibaAyy bu seferlik testereni bana gstermesensoz bida olmicak tuvalet sorunum var 2 gundur galiba ondan arti ciktim diyorum
Çok geçmiş olsun canım.Neden oldu ki apsevalla bilmiyorum ama öyle bi zamanda ceza yedimkiiii anlatamam tam ceza oldu işkence gibitotomda apse var acıyorrrr yarın hastahaneye gidicem kesecekler beni sanırım zıplarken canım yandı o künefenin acısı baya baya çıktıı
Süper görünüyor.Afiyet olsun.Eki Görüntüle 1896665
Öğlen yemeğim oh misss:)
Bunu @keremcemim denemişti sanırım.Bu detoks sularıyla ilgili bilgisi olan var mı? Gün boyu bişey yemeyip ya da sadece sebze yiyip bunlardan içiyorlar faydası var mıdır ben gün içerisinde protein almazsam düşer bayilirim
Sende az değilmişsin yaOooo sen bu menu yle beni gecersin ama yaaaa....
akşam kocana künefe yap kiz yazık adama
Son nefesime kadar diyorsun demek :)))@keremcemim in kv gelmiş, uğruyamıcam idare edin dedi, onlar ve dukan adına bende savaşıyorum buralarda
Eki Görüntüle 1896665
Öğlen yemeğim oh misss:)
Dukanın en buyuk sorunu o galiba
Bende bırakalı 2. gün ama hala düzelmedi metebolizmam.
Evet yapmaya çalışıyorum ağırlık ve yürüyüş ama her gün olmuyor malesef.Spor yapıyor musun?
Hızlı vermek için spor şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?