- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.901
Tamam canım öyle yap :) ama artı görmek istemiyorsan çok aşırı bir kaçamak kunefe
yeşil çay iç neden artı gördünki çok yürümüşsün dun
yeşil çay iç neden artı gördünki çok yürümüşsün dun bugün sporuna ek 150 ip atla canım +100 gr için :)
valla bilmiyorum ama öyle bi zamanda ceza yedimkiiii anlatamam tam ceza oldu işkence gibiYakmışsındır kunefi artık..
Oda çok etkiler canım yaa bol su iç..Ayy bu seferlik testereni bana gstermesensoz bida olmicak tuvalet sorunum var 2 gundur galiba ondan arti ciktim diyorum
öyle vallaöğlen kızım okuldan yemeğe geliyor patates köfte kızarttımbiraz önce onlar yedi 1 tane bile ağzıma sürmedim haş ıspanağa talim yaaaherkese ip atlattırıyor bu hatun
ben hiç yapmadım denemedim bile sağlıklı beslenerekte kilo verirsin duraklama olduğu zaman o şekilde bir şok yapmak lazım ben 84 kilo ile başladım 74 kiloya kadar düştüm 10 verdim hiç şok diyete erek duymadan verdim hemde:)Bu detoks sularıyla ilgili bilgisi olan var mı? Gün boyu bişey yemeyip ya da sadece sebze yiyip bunlardan içiyorlar faydası var mıdır ben gün içerisinde protein almazsam düşer bayilirim
heee bi sen bi benBu arada en tombul üye benim sanirim
Ben dün menumde yazmistim ama smdi tekrar yazim arkadasm caya geldi tatlandirici olmadigi icin normal kek yaptim ve 1 dilim yedim aksam bsey yemedim saat 10 gbi cok acikonca yogurtla yulaf kepegi hakkimdan yedim ama aksam uatu 2 saat yurudum pazara fln gttim islerim vardi hemde bebek arabasyla bu sabah +100 gr gordum buda bana ders oldu bgun bol spor bol protein ve bol bitki cayo suyla geciricem son atak gunum bakalim sabah ne olucak kacamak sonrasi yapabilicegim baska bsey varmi sizce@w e n d y @keremcemim
Çok geçmiş olsun kaptanım.Acil şifalar diliyorum.günaydınlarr
nilgünüm nasıl oldun ben hala toparlanamadım nefes alamıyorum sabaha karşı nefessizlikten ölecektim resmen burunlar felaket tıkalı ufaklığında boğazım acıyo anne yutamıyorum dedi kreş doktoruna söyledim muayene edip haber verecekler eğer gerçekten şiştiyse bademcikleri çocuk dr una götüreceğim nasıl geçecek yaa kurban bayramından beri toparlanamadım
T tatlitambak ortin meşgul diye gelmiyosun küstüm :'(
Çok güzel sakın bozma kedicikdeme öyle iddialı konuşma..... çarpılıyoz sonra :)))
sabah gene 67 geldim moralmanım bozuldu valla :)
1 yumurta
2 parça peynir
1 dilim kepek ekmeği üzerine az tereyağı bal
1 kakaolu süt içtim.....
şimdikde nescafe içiyorum........
öğlen gene yoğurtlu yulaf ezmesi yicem
ara 1 nescafe daha içeerim
akşama elma yicem
plan bu....
akşamları azaltınca ertesi güne daha az çıkıyorum...
Sen nasıl oldun.İyileştin mi?geçmiş olsuuun.......... aman pek zor valla hastalık olayı....
kızlar dünkü menüm ..
sabah 1 kase special k
öğlen çok az haşlanmış tavuk biraz beyaz peynir yoğurt ve 1 dilim tt ekmek
akşam yemedim
saabah işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
akşam 150 ip atladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?