- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #209.961
Ben adanadayimHmm gerci evet sizde farklı olabilir belki ama tez hocanın da etkisi büyük onu diyeyim, insanın sabrını deniyorlar adeta :)
Hangi sehirdeydin bu arada?
küsmem küsmembu arada mantımı yapma bacım öyle şeyler cısssssssssssss
Benimde sabah komuşum getirdi.Bi nefisti sorma Betüşüm. Şekeri çok çok azdı. Allahtan 3 kaşıkla yetindim.
yaşındayım canist: 4841çalışı: 790793" .!.:Bu açocuğum varyanlarayıptır sorması kaç yasindasiniz ne işle uğraşıyorsunuz.
helall sana beeeöyle vallaöğlen kızım okuldan yemeğe geliyor patates köfte kızarttımbiraz önce onlar yedi 1 tane bile ağzıma sürmedim haş ıspanağa talim yaaa
hahahah yok kız yaparmıyım hiççç yapmicam yapsam da yemicemm yasak cısssOooo sen bu menu yle beni gecersin ama yaaaa....
akşam kocana künefe yap kiz yazık adama
sağolasınnÇok geçmiş olsun canım.Neden oldu ki apse
ye kız yee bişeycik olmazBana da dün geldi iki kase. Sadece badem lerini aldım yedim o kadar. Çokta güzeldi ama yemem ki ben. 5 günlük şu diyetim bitsin hele bi duruma göre ödül verecem kendime
Memnun oldum.Ben 29 yasindayim. Ebeyim ama calısmıyorum
2 tane cocugumvar . Onlara bakiyorum....
ev hhanımların terfi ettum:)))
canım çok spor sonrası da artı çıkılabiliyor, ama bence sana bi ders olsun bu, yapma bu ara kaçamak, bak en güzel kilo verilecek dönemde artı çıkma.
canım kuşan silahları, bu kaptan yardımcısınilsub hatun savaş baltalarını çıkardı
hımmm biraz önce arada kahvemin yanında 8 tane kara üzüm yedimde odan sordumKaratay benim bildiğim çok illaki varsa 1 adet meyve olabilir diyor tabi bu meyve incir, üzüm, muz gibi çok şekerli meyvelerden olmamali
helall sana beee
hahahah yok kız yaparmıyım hiççç yapmicam yapsam da yemicemm yasak cısss
sağolasınnoturmaktan oldu neden olcak masabaşı iş benimki çok oturmaktan oluyormuş genelse canım durum vahim valla
ye kız yee bişeycik olmaznolcak 1 kaseden şifa niyetine ye gitsin
Memnun oldum.Ben daha öncede 2012 2013 yıllarında üye olmuştum kadınlar kulübüne ama o zamanlar kimse yeni geleni takmıyordu paylaşım yapıyordun ediyordun kimse oralı olmuyordu. Şuan baya gelişmiş eskiden yazıya smile koymak ya da bir yazıyı alıntılamak ciddi uğraş istiyodu.
tabi sende künefeyi şifa niyetinemi yediydinhelall sana beee
hahahah yok kız yaparmıyım hiççç yapmicam yapsam da yemicemm yasak cısss
sağolasınnoturmaktan oldu neden olcak masabaşı iş benimki çok oturmaktan oluyormuş genelse canım durum vahim valla
ye kız yee bişeycik olmaznolcak 1 kaseden şifa niyetine ye gitsin
btlbetul canım karataydada kesinmi hiçmi meyve yenmiyecek yoksa sadece 1 porsiyona izin varmı
ay ben sana ne dedim çok gevezeyizdir biz herkesi yeni eski yok severizMemnun oldum.Ben daha öncede 2012 2013 yıllarında üye olmuştum kadınlar kulübüne ama o zamanlar kimse yeni geleni takmıyordu paylaşım yapıyordun ediyordun kimse oralı olmuyordu. Şuan baya gelişmiş eskiden yazıya smile koymak ya da bir yazıyı alıntılamak ciddi uğraş istiyodu.
btlbetul canım karataydada kesinmi hiçmi meyve yenmiyecek yoksa sadece 1 porsiyona izin varmı
hım tamam o zaman1 porsiyon a izin var diye biliyorum ben. 2 den oönce yeyin diyor hocamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?