- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.121
Enişteye söyle oksijen maskesi alsın sana...:)Iyi olacak hastanin doktor ayagina gelirmiş. Habire derin bi sekilde nefes alma istegi duyuyorum, odadaki hava yetmiyor sanki camlari acip temiz hava aliyorum. Hamilelik takviminde yazmis sebebini :) daha cok oksijene ihtiyacim varmis tabi doğal olarak :)
Enişteye söyle oksijen maskesi alsın sana...:)
Norveçte bir ada varmış dünyanın en temiz havası ordaymış adaya ilk defa gelenler bir kaç gun baş dönmesi ve burun kanaması yaşıyormuş oksijenin fazla olmasından senin badiyi oraya yollayalım..olmaz yapay onlar badimizi zehirlemesin....
Hmm demek artik etiketlenmiyorum menülere
Bugünkü menum
Sabah kurstaydik yok
Öğle yoğurt
Arada
50gr tavuk ve yoğurt
Akşam
2 çatal fasulye yeşil
3-5 kuzu kulağı tere
3 tane kuşbaşı et
1 kaşık yoğurt
Yemekten sonra çay
Tarcinli süt
Gece yulaf kepekli yogurt
2 litre su
1 saat yuruyus
nilsub inatettimolacak toplight T tatlitambak @wendy
Bugün gün boyu evde değildim misafirlikte ancak böyle yiyebildim kv yeni gitti net pketim yarın yenilenecek ondan sonra burdayim yoklugum belli oluyor mu hatunlar
@keremcemim Ayşe canım yulaf ezmesini robottan çektim un gibi yaptım krep yaptım çok güzel oluyor 2yumurta yarım çay bardağı süt 3yk yulaf unu koydum senmi soylemiştin içine 1yk mısır unu koyabilirmiyim...
Norveçte bir ada varmış dünyanın en temiz havası ordaymış adaya ilk defa gelenler bir kaç gun baş dönmesi ve burun kanaması yaşıyormuş oksijenin fazla olmasından senin badiyi oraya yollayalım..
canım ben im kavbızlık tavan yaptı müshiller bile işe yaramıyor artık aslında abartmıyorum da ama bi ara bi kan tahlili falan mı yapsam ama wc ye çıkamadığım için problem dün eczaneden bi dünya ilaç aldım babama ve oğluma ingiliz tuzunu unutmuşum onların arasındaGeçmiş olsun kaptanım ah ah annelik ne zor Allah kolaylık versin...
Çok şukur inşallah yarın 78 gorurum :)
Kaptanım çokta yoğunsun sen daha hızlı kilo vermen gerek menulerindeni yoğunluk var acaba?
ben inanıyorum karatay a zannetmiyorum ceviz bahçeleri ile anlaştığına hem herkes gidip onun bahçesinden mi alacak yaw saçma sapan bişey buAçıklama yapmış Karatay yazılı olarak asla ne sitem var ne bahçelerim aslada ticaret yapmadım yapmam araştırılsın diye...
yok ördeğim yaaa hala nefes alamıyorum otrivine sprey kullanıyordum burnum için dr 5 günü geçmesin dedi ben de ne 5 günü 15 gündür kullanıyorum deyince kızdı ama ne yapayım bıraktım da iş işten geçti bu arada çocuk hasta olunca insan kendini düşünemiyor bileGunaydin hanimlaaar
Kaptanim gecmis olsun sen daha iyisindir insallah? Hala geçmedi diyordun hastalik. Biri bitip biri baslamis resmen
Şakacı seniEnişteye söyle oksijen maskesi alsın sana...:)
Aaaa bak sen benim okuyamadıgım bir gecmiste bunlar olmus demekordekcik günaydın, toplight kaptanım yoğunum bu ara etiketlemeyin beni dedi, Özge de ordekcik de yoğun onları değil beni etiketleyin dedi, sanki kendi çok müsait ya, yanlış anlaşılmayalım onda canım inatettimolacak
Aa ne gecmez hastalıkmıs yahuyok ördeğim yaaa hala nefes alamıyorum otrivine sprey kullanıyordum burnum için dr 5 günü geçmesin dedi ben de ne 5 günü 15 gündür kullanıyorum deyince kızdı ama ne yapayım bıraktım da iş işten geçti bu arada çocuk hasta olunca insan kendini düşünemiyor bile
sabah kalktım 50 tan iple ip atladım ama ben adriana lima gibi atlayamıyorum... iple güreş yapıyor gibi bir görüntüm var benim(((
O nasıl atlıyor bir bakayım. Ben bir sette 100 tanesi aralıksız atliyorum
atlayamıyom ben yok ip dolanıyo yok ayağım takılıyo ip suratım çarptı yeaaa.... akşam zaten beceremedim sabah bidaha denedim.... bütün gece rüyamda ip atlamaya çalıitım...ip atlama hocası var kadının yeaa... hep fakirlikten bunlar ip bile atlayamıyom :)))
Hahahah ilahi Betüş ya ne güldümatlayamıyom ben yok ip dolanıyo yok ayağım takılıyo ip suratım çarptı yeaaa.... akşam zaten beceremedim sabah bidaha denedim.... bütün gece rüyamda ip atlamaya çalıitım...ip atlama hocası var kadının yeaa... hep fakirlikten bunlar ip bile atlayamıyom :)))
ayyy kilolar gitmiyo.... 67 yapıştı niye böyle oldu yeaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?