- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.081
geçmiş olun canım yaaa.. inşallah geçer sabaha
Kız menu yazdın biliyoruz ama ek yaptınmı diye dediydim kızım ne pissin bir kişi temizle temizle bitiremiyon hafta içi temizlikmi yapılır çalışıyon hafta sonu yapsana bu arada yattım yataktan yazıyom uyucam uykumu kaçırmasabah yazdıkya uleynnn :))) tembelim ben iki kere mi yazcam aaaaaa :)))
Üst katı okubana bişi mi anlatmaya çalıştın acaba :)))
Kız menu yazdın biliyoruz ama ek yaptınmı diye dediydim kızım ne pissin bir kişi temizle temizle bitiremiyon hafta içi temizlikmi yapılır çalışıyon hafta sonu yapsana bu arada yattım yataktan yazıyom uyucam uykumu kaçırma
Nasılda bilirim malımıilave yaptım 10 tane falan fındık yedim
+ küçücük parça haşlama tavuk göğsü yedim -- yarın için haşlamıştım bir çetal kaçtı içime :))
İngiliz karbonatın iç cnm kesin cozumBugunku menum hanimlar misafirim vardi anca bu saatte yazabildim
Sabah 2 haslanmis yumurta
Arada su
Ogle yulaf kepekli yogurt
Arada su yesil cay
Aksam 3 casik taze fasulye yemegi
2 tane kucuk baget 1 bardak liht cola
Su yesil cay
Sor olrak 25 dkika yuruyus kizimi okula gturup getirirken ki yuruyusum gunduz yazmstim misafir oldugu icnde hep hozmet halindeydim zaten ama kabizlik hala de ediyo bgun seyir evresine gectigimi solemistim sebze+protein yaptim bgun yaronda saf protein gunum cumaya dahada az cikarim insallah bakalim nolcak
Toplam 2 lt su ictim 2 kupa yesil cay ictim insallah yarin bu kabizlik sprunum cozulur yarndan pek umitli degilim gidicegini dsunmuyorum bakalim hayirlisi :)
Cnm benim başım kalabalıktı nete goremedim bugün yeni geldim
İngiliz karbonatın iç cnm kesin cozum
Dukanda öneriliyor zaten kek yemistin dimi dukanda ona balona iğne batırmak derler böyle kacamaklar kilo verimini durduruyor malesefEczanede satliyodu dimi canim cok saol yarn bi bakim gideblirsem eczaneye denerm bakalim insallah hic gerek kalmaz
Geçmiş olsun kaptanım ah ah annelik ne zor Allah kolaylık versin...günaydınlar
kızlar oğlumda beta çıktı bi de sinüzit onunla ilgileniyorum nilgünüm çok sevindim tatlım 79 u görmüşsün bugünden itibaren bende azimli bir şekilde başladım sabah sabah 30 sumo squat yaptım bakalım hedefim olan yılbaşına 65 le girebilecekmiyim maalesef yürüyüş falan yapamadım dün tüm güm öğleden sonra hastanedeydim ama niyetim en azından ptesiye kadar günlük 20 dk min yürümek ptesiden sonra 1 saate çıkaracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?