Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Belli olmaz mı canım. Ama çok çok çok az yemişsin.

Süper! Ben bugün sabah 2 kaşık yulaf ve 1 bar yarım yağlı süt ile yedim. 1 bardak da yesilcay içtim. Ya ben hayatım boyunca o kadar çok kilo alıp verdim ki ama genelde 60 65 arasında olurdum mesela 73 e mi çıktım hemen diyet yapıp geri inerdim 60 lara. Ama kpss döneminde işte annem olum tehlikesi atlattı 1 ay hastanede yaşadım. Orada çalıştım filan çok kötü zamanlardı hastaneye 84 kilo gittim 1 ayda 94 olmuştum kendimi yemeye vurmuştum. Allahtan atandiktan sonra geri indim 80 e. İşte bu is irade sabır ve devamlılık işi. Hadi ben indim 60 a bi bıraksam ben kendimi biliyorum hemen geri çıkarım 70 e. Bunu korumak çok onemli

Gunaydin hanimlaaar
Kaptanim gecmis olsun sen daha iyisindir insallah? Hala geçmedi diyordun hastalik. Biri bitip biri baslamis resmen

Iyi olacak hastanin doktor ayagina gelirmiş. Habire derin bi sekilde nefes alma istegi duyuyorum, odadaki hava yetmiyor sanki camlari acip temiz hava aliyorum. Hamilelik takviminde yazmis sebebini :) daha cok oksijene ihtiyacim varmis tabi doğal olarak :)

Geçmiş Geçmiş olsun..malesef hepimizin kilo alma sebebleri var bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…