- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.141
Sürekli Aydın-İzmir gidip geliyorum. Salı günü hastanede kaldım. Ananemin akciğerleri su toplamış yineKaçaklardan bi yoklama alalım bakalım
Nanelibal nerdesin şekerim? Pazartesiden beri girmemissin. Kaçamak yapmıyorsun umarım?
@sekerkiz67 canım sen de bu hafta hic girmemissin, katılımın cok yetersiz. Bu sekilde listeye alamayız
olsun karatay oldu...Günaydın hanımlarr, mutlu günler olsunn, yine bir perşembeye geldik, çözün ödemleri bugün, yarın bol eksileri görelimm :)
ordekcik günaydın, toplight kaptanım yoğunum bu ara etiketlemeyin beni dedi, Özge de ordekcik de yoğun onları değil beni etiketleyin dedi, sanki kendi çok müsait ya, yanlış anlaşılmayalım onda canım @inatettimolacak
yokluğun çoook belli canım, gel artık aramıza
canım 1 tatlı kaşığı kadar mısın unu değil de mısır nişastası sınırlı izinli, yani hergün değil arada kullanmak şartıyla..
canım süper görünüyo, eline sağlık, zeytin olmayaydı tam dukan kahvaltıydı
ay sen eksik kalbeni de yoll :))
bende inanmıyorum kadın ben profeserüm beni kimse susturamaz diyor..canım ben im kavbızlık tavan yaptı müshiller bile işe yaramıyor artık aslında abartmıyorum da ama bi ara bi kan tahlili falan mı yapsam ama wc ye çıkamadığım için problem dün eczaneden bi dünya ilaç aldım babama ve oğluma ingiliz tuzunu unutmuşum onların arasında
ben inanıyorum karatay a zannetmiyorum ceviz bahçeleri ile anlaştığına hem herkes gidip onun bahçesinden mi alacak yaw saçma sapan bişey bu
yok ördeğim yaaa hala nefes alamıyorum otrivine sprey kullanıyordum burnum için dr 5 günü geçmesin dedi ben de ne 5 günü 15 gündür kullanıyorum deyince kızdı ama ne yapayım bıraktım da iş işten geçti bu arada çocuk hasta olunca insan kendini düşünemiyor bile
sabah kalktım 50 tan iple ip atladım ama ben adriana lima gibi atlayamıyorum... iple güreş yapıyor gibi bir görüntüm var benim(((
black listnilsub bunu da dövülcekler listesine yaz bacım.....
burnunda büyük değilki takılıyo desematlayamıyom ben yok ip dolanıyo yok ayağım takılıyo ip suratım çarptı yeaaa.... akşam zaten beceremedim sabah bidaha denedim.... bütün gece rüyamda ip atlamaya çalıitım...ip atlama hocası var kadının yeaa... hep fakirlikten bunlar ip bile atlayamıyom :)))
kartay zayıf demek sağlıklı demek değil diyor karatayın diyeyinde yavaş kilo veriliyor uzun vadede mesela karataya başlayan 12 ayda 13 kilo veriyor kadın hep diyor ben diyetisyen değilim sağlıklı yiyin sağlıklı olun diye ay benim hoşuma gidiyor sinirli halleri onunda tarzı o...Bence karatayın çok doğru noktaları da var abarttıgi yanları da var. Bence önemli olan hiç bir diyeti kopyala yapıştır yapamayacağımız. Benim yaptığım şey önce kendimi analiz etmek yani ne yersem kilo alıyorum hangi besinleri yiyince daha hızlı kilo veriyorum bunu belirleyip hoşuma giden kafama yatan diyet programlarını buna uyarlayarak yapmak. Örneğin ara öğünlerde kuru incir, erik, kayısı, 10 badem bunlar önerilen sağlıklı gıdalar ama ben ne zaman bu besinleri yesem kilo veremem bu sebeple tüketmiyorum. Karatayın bu kadar tepki almasının sebebi düşüncelerini çok agresif bir şekilde dile getirmesi olabilir. Sunucuları dahi azarlıyor bence bu bilim insanlarına yakışmıyor.
Sürekli Aydın-İzmir gidip geliyorum. Salı günü hastanede kaldım. Ananemin akciğerleri su toplamış yinetatlı-cips o tür kaçamak yapmadım ama kilo verebildiğimi sanmıyorum. Ekmek arası yedim çoğu zaman hastane ortamında. Cumartesi iyileşirse eğer çıkarcaklar yine. Ekmeğin içindeki tuz bile dokunur hale gelmiş artık, tuzu tamamen kescekmiş.
ben ekmek yemiyorum bir kere
hain vak vak
Onunki daha buyuk bile olabilir
geçmiş olsun iyi olur inşallah bir an önce..Sürekli Aydın-İzmir gidip geliyorum. Salı günü hastanede kaldım. Ananemin akciğerleri su toplamış yinetatlı-cips o tür kaçamak yapmadım ama kilo verebildiğimi sanmıyorum. Ekmek arası yedim çoğu zaman hastane ortamında. Cumartesi iyileşirse eğer çıkarcaklar yine. Ekmeğin içindeki tuz bile dokunur hale gelmiş artık, tuzu tamamen kescekmiş.
Gecmis olsun canım insallah toparlar bir an onceSürekli Aydın-İzmir gidip geliyorum. Salı günü hastanede kaldım. Ananemin akciğerleri su toplamış yinetatlı-cips o tür kaçamak yapmadım ama kilo verebildiğimi sanmıyorum. Ekmek arası yedim çoğu zaman hastane ortamında. Cumartesi iyileşirse eğer çıkarcaklar yine. Ekmeğin içindeki tuz bile dokunur hale gelmiş artık, tuzu tamamen kescekmiş.
Evet canım alışma dönemi oluyor 2 hafta :)Ben 1 lt bitki çayımı içtim bile.Valla bu işi sevmeye başladım ben şişkinlik filan gitti ve kendimi çok iyi hissediyorum. Şimdi ben 2 hafta sonra mı listeye alınacağı. Uff çokmuş ya
olsun ya sen zayıfla yeterki insan psikolojik olarak bile rahatlıyorBen 1 lt bitki çayımı içtim bile.Valla bu işi sevmeye başladım ben şişkinlik filan gitti ve kendimi çok iyi hissediyorum. Şimdi ben 2 hafta sonra mı listeye alınacağı. Uff çokmuş ya
aynen öyle bazıları girdikleri ilk hafta uğramıyorlar bir dahaNeyse olsun 2 hafta sonra katılırım sanırım bir başlayıp hemen sıkılıp cayanlar için konmuş bu madde
hoş geldin canım ama kurallara bakmak lazım diğer takımdan ne zaman izne ayrlmıştınMerhaba hanımlar ben 9.takimdan Merve suan izindeyim takim degisikligi yapmak istiyorum araniza katilabilirmiyim
ya yeni uyandım kızlar ben herkesi yollayınca azcık uzanmıştım uyumuşum şimdi kalktım kahve yapayım kendime
Neyse olsun 2 hafta sonra katılırım sanırım bir başlayıp hemen sıkılıp cayanlar için konmuş bu madde
Merhaba hanımlar ben 9.takimdan Merve suan izindeyim takim degisikligi yapmak istiyorum araniza katilabilirmiyim
Hoşgeldin canım, bildigim kadarıyla izinden dönüste istedigin takımdan başlayabiliyorsun. Ne zaman izne ayrılmıstın? :)Merhaba hanımlar ben 9.takimdan Merve suan izindeyim takim degisikligi yapmak istiyorum araniza katilabilirmiyim
gelmem mi bende duramıyorum yazmadan :) arada kalkıyorum hemen işlerimi yapıp geri oturuyorumamaan, sensiz de sıkıcı oluyo takım, gel kaaveni al da
aynen canım, hemencecik geçicek zaten bak 1 haftası geçti, 2 haftaya ne var ki :)
canım hoşgeldin, kaptanlarımız değerlendirsin bi, çenemiz düşük haberin ola
bilge baykuşum olaya el attı hemen çözülür sherlok ördekHoşgeldin canım, bildigim kadarıyla izinden dönüste istedigin takımdan başlayabiliyorsun. Ne zaman izne ayrılmıstın? :)
Benimde cenem dusuk kiz merak etmeamaan, sensiz de sıkıcı oluyo takım, gel kaaveni al da
aynen canım, hemencecik geçicek zaten bak 1 haftası geçti, 2 haftaya ne var ki :)
canım hoşgeldin, kaptanlarımız değerlendirsin bi, çenemiz düşük haberin ola
takımından neden ayrılmak istiyosun peki katılım mı azBenimde cenem dusuk kiz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?