Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sürekli Aydın-İzmir gidip geliyorum. Salı günü hastanede kaldım. Ananemin akciğerleri su toplamış yine tatlı-cips o tür kaçamak yapmadım ama kilo verebildiğimi sanmıyorum. Ekmek arası yedim çoğu zaman hastane ortamında. Cumartesi iyileşirse eğer çıkarcaklar yine. Ekmeğin içindeki tuz bile dokunur hale gelmiş artık, tuzu tamamen kescekmiş.

olsun karatay oldu...
beni de yoll :))
ay sen eksik kal
bende inanmıyorum kadın ben profeserüm beni kimse susturamaz diyor..
sabah kalktım 50 tan iple ip atladım ama ben adriana lima gibi atlayamıyorum... iple güreş yapıyor gibi bir görüntüm var benim (((
benimde ip atlayan fil
nilsub bunu da dövülcekler listesine yaz bacım.....
black list
burnunda büyük değilki takılıyo desem ip bile fakiri ayırıyo
kartay zayıf demek sağlıklı demek değil diyor karatayın diyeyinde yavaş kilo veriliyor uzun vadede mesela karataya başlayan 12 ayda 13 kilo veriyor kadın hep diyor ben diyetisyen değilim sağlıklı yiyin sağlıklı olun diye ay benim hoşuma gidiyor sinirli halleri onunda tarzı o...

canım geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.

kız nilsub senin ekmekte mi bundan
ben ekmek yemiyorum bir kere

Onunki daha buyuk bile olabilir
hain vak vak
geçmiş olsun iyi olur inşallah bir an önce..

Gecmis olsun canım insallah toparlar bir an once
Ben 1 lt bitki çayımı içtim bile. Valla bu işi sevmeye başladım ben şişkinlik filan gitti ve kendimi çok iyi hissediyorum. Şimdi ben 2 hafta sonra mı listeye alınacağı. Uff çokmuş ya
Evet canım alışma dönemi oluyor 2 hafta :)

ya yeni uyandım kızlar ben herkesi yollayınca azcık uzanmıştım uyumuşum şimdi kalktım kahve yapayım kendime

amaan, sensiz de sıkıcı oluyo takım, gel kaaveni al da

Neyse olsun 2 hafta sonra katılırım sanırım bir başlayıp hemen sıkılıp cayanlar için konmuş bu madde

aynen canım, hemencecik geçicek zaten bak 1 haftası geçti, 2 haftaya ne var ki :)

Merhaba hanımlar ben 9.takimdan Merve suan izindeyim takim degisikligi yapmak istiyorum araniza katilabilirmiyim

canım hoşgeldin, kaptanlarımız değerlendirsin bi, çenemiz düşük haberin ola

İnşallah sağolun.. Tansiyon çok önemliymiş meğer iyice anladım, tuzu azaltcam ben de mümkün olduğu kadar. Çok kilolu hastalar var yoğun bakımda, yatakta hareket edemiyolardı bu işin yaşlılığı da varmış, iştahım kesildi resmen bir haftadır aldıysam kilo ekmekten almışımdır

Merhaba hanımlar ben 9.takimdan Merve suan izindeyim takim degisikligi yapmak istiyorum araniza katilabilirmiyim
Hoşgeldin canım, bildigim kadarıyla izinden dönüste istedigin takımdan başlayabiliyorsun. Ne zaman izne ayrılmıstın? :)

gelmem mi bende duramıyorum yazmadan :) arada kalkıyorum hemen işlerimi yapıp geri oturuyorum

Benimde cenem dusuk kiz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…