- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.281
Peki ama gercekten hamilelik şekeri diye bi sey varsa, bunu şeker yüklemesi yapmadan nasıl tespit edecekler?
Niye bayıldın kaldın ki onu da anlamadım, normalde hic tatlı yemiyo muydun hamilelikte?
Takimdakilerin hepsi leylekmi yoksaYahu bi yemege gittim geldim el insaf ya
Canım cok gecmis olsun ya, takıma yetisebilene aşk olsun dedigin gibi :)
Ay bak şeker yüklemesi deyince de kafam cok karısıyor. Karatay'ın dediklerini mantıklı bulan bi insanım ama bu seker yüklemesi konusunda cok kararsızım. Ne yapmak lazım acaba? :)
İyice özelci oldunuz siz de
Bi o bi de angelina aldatıldıysa bu dünyada herkes aldatılabilir bence
Angelina'yı begenmiyorum ben gerci
Yaaa yaaa ona göre yap kacamaklarını
Gecmis olsun canım, onemli bir sey degildir umarım
Aaa o zaman sen bizim takımdan bazı kisileri sevmeyebilirsin
Bi de ben motive edeyim de düş bayıl
Hadi pisicik, yapabilirsin, güveniyorum sana
Tamam peki ben zaten perhiz yapıyorsam da o zaman zaten şekerim çıkmaz, 2 baklavalık şeker de bana çok koymaz herhalde :)tespit ettikler,nde verdikleri şey perhiz sen zaten perhiz yapıyorsun dinle bak karatayı neler anlatıyo ya da dinleme sinirin minirin zıplar şimdi....
Sagol canım :)Takimdakilerin hepsi leylekmi yoksa
Sen hamileymissin aa yeni gordumhayırlı olsun bebisin seker yuklemesi bencede yapilmamali bana doktrum yapmamisti
Canim zaten kan tahlili yapiliyor asiri yuksek olsa kandada gözüküyor..ailede gebelik sekeri olmusmu hicPeki ama gercekten hamilelik şekeri diye bi sey varsa, bunu şeker yüklemesi yapmadan nasıl tespit edecekler?
Niye bayıldın kaldın ki onu da anlamadım, normalde hic tatlı yemiyo muydun hamilelikte?
Hamileliğimde tatlı yiyiyordum canım akşamdan sonra aç kalıyosun sabah gidiyosun kan alıyorlar sonra sonuçta kimyasalla karışık şeker içiriyorlar sonra 2saat bekliyosun sonra tekrar kan veriyorsun gidip karnını doyur diyorlar sonra yemek yedik hastaneye sonuçları almaya girdik ben yığıldım yere elim ayağım sanki içimde bir boşluk 1saat yattım sonra kendime geldim hemşire normal dedi sonrada korktum anlayacağın kızımda yaptırmamıştım bir sonrunda olmadı şukur kendin bilirsin yaniPeki ama gercekten hamilelik şekeri diye bi sey varsa, bunu şeker yüklemesi yapmadan nasıl tespit edecekler?
Ayy o kadar guzel demekki benim hemserim ayy yerim gel bi sariliymHosbuldum canim kiz benimde memleket trabzon
Bende 5yil cikip 6.yilimda evlendiydim ama benim zorumla oldu sende artk bastr bakem
Ben 7lerden tamamen kurtulmak ve birdaha asla gormek bile istemiyorum
Aslinda kumralla bakir arasinda gidip geliyom avatardaki kizda tipki ben
Yok biz düşünce gucuyle zayiflamaya calisiyozKizlar spor yapiyomusunuz
Hamileliğimde tatlı yiyiyordum canım akşamdan sonra aç kalıyosun sabah gidiyosun kan alıyorlar sonra sonuçta kimyasalla karışık şeker içiriyorlar sonra 2saat bekliyosun sonra tekrar kan veriyorsun gidip karnını doyur diyorlar sonra yemek yedik hastaneye sonuçları almaya girdik ben yığıldım yere elim ayağım sanki içimde bir boşluk 1saat yattım sonra kendime geldim hemşire normal dedi sonrada korktum anlayacağın kızımda yaptırmamıştım bir sonrunda olmadı şukur kendin bilirsin yani
Ayy o kadar guzel demekki benim hemserim ayy yerim gel bi sariliymneresinden bu arada trabzonun onu da de bakem.. akraba cikmaya kadar gidecek bu is sanirim :)
Benim yarimin lisansi bitemedi daha.. uniyi kazandigimizda basladik hazirlikta ayni siniftaydik ben bitirip ustune yuksek lisansi bitiricem nerdeyse bu halaaa aylakliklarda.. mezhebi genis anacim.. neyse ama evlenme teklig etsin ben de kabul etmicem yuz sene de o beklisin
Yok biz düşünce gucuyle zayiflamaya calisiyozsaka bir tarafa leslie plates var genelde
Yok canım. Ya da bilmiyorum annemin zamanında zaten böyle şeyler yokmus :)Canim zaten kan tahlili yapiliyor asiri yuksek olsa kandada gözüküyor..ailede gebelik sekeri olmusmu hic
Evet Karatay da sıkıntının o şekeri bi anda sıvı halde vermeleri oldugunu soylemis. Yapay şeker bi de sonucta.Hamileliğimde tatlı yiyiyordum canım akşamdan sonra aç kalıyosun sabah gidiyosun kan alıyorlar sonra sonuçta kimyasalla karışık şeker içiriyorlar sonra 2saat bekliyosun sonra tekrar kan veriyorsun gidip karnını doyur diyorlar sonra yemek yedik hastaneye sonuçları almaya girdik ben yığıldım yere elim ayağım sanki içimde bir boşluk 1saat yattım sonra kendime geldim hemşire normal dedi sonrada korktum anlayacağın kızımda yaptırmamıştım bir sonrunda olmadı şukur kendin bilirsin yani
Şu an Karatay'ın dediklerini okuyorum, direkt tırstım. Sonra karsıt görüslere gececegim bakalım :)bunu yaşayan çokmuş... bir de o şeker direk bebeğe gidiyomuş karatay öyle diyo...
Saril bana kiz cok guzelm ben dermisimAyy o kadar guzel demekki benim hemserim ayy yerim gel bi sariliymneresinden bu arada trabzonun onu da de bakem.. akraba cikmaya kadar gidecek bu is sanirim :)
Benim yarimin lisansi bitemedi daha.. uniyi kazandigimizda basladik hazirlikta ayni siniftaydik ben bitirip ustune yuksek lisansi bitiricem nerdeyse bu halaaa aylakliklarda.. mezhebi genis anacim.. neyse ama evlenme teklig etsin ben de kabul etmicem yuz sene de o beklisin
Yok biz düşünce gucuyle zayiflamaya calisiyozsaka bir tarafa leslie plates var genelde
Neden ilac vermiyosun merak ettm kendi kendine dusmesini beklemk tehlikeli degilmi
hiç eskiden doktor mu varmış :) alışsın bünyesi savaşmaya :)
Allah şifa versin....
Himm anladm canim benimki genelde cok bitkin dusuyo ilacla ayaga kalkiyo sankiAteşin çıkması demek vücudun savunma mekanizmasini devreye sokması demek. Vücut ısısı yükseldikçe virüsler oluyor... bağışıklığı direnci artsı diye. 39.5 tan sonra müdahele ediyorum. Tabi çocuğun durumuna göre. Benim ki 38.5 ama cin gibi geziyor hopla yor zipliyor.
Tartıldım +1.3 gördüm az önce tok karnınabıktım 2 ileri 1 geri gitmekten. Şu 80lere yapıştım kaldım
Peki ama gercekten hamilelik şekeri diye bi sey varsa, bunu şeker yüklemesi yapmadan nasıl tespit edecekler?
Hamileliğimde tatlı yiyiyordum canım akşamdan sonra aç kalıyosun sabah gidiyosun kan alıyorlar sonra sonuçta kimyasalla karışık şeker içiriyorlar sonra 2saat bekliyosun sonra tekrar kan veriyorsun gidip karnını doyur diyorlar sonra yemek yedik hastaneye sonuçları almaya girdik ben yığıldım yere elim ayağım sanki içimde bir boşluk 1saat yattım sonra kendime geldim hemşire normal dedi sonrada korktum anlayacağın kızımda yaptırmamıştım bir sonrunda olmadı şukur kendin bilirsin yani
Ya üf cok kafam karıstı.Allah gostermesin ama anlarsın canım. Sende ki belirtiler. Bebıs te normalden kilolu olur hafta ilerde gider. Suyun fazla olur.
zaten önce açlık kan şekeri baktir. 3 aylık şeker baktir . Sonra karar ver yaptırıp yaptirmayacagina. Zaten tadi igrenc otesi. Tatli seven ben kusacaktim neredeyse.
Allah gostermesin ama anlarsın canım. Sende ki belirtiler. Bebıs te normalden kilolu olur hafta ilerde gider. Suyun fazla olur.
zaten önce açlık kan şekeri baktir. 3 aylık şeker baktir . Sonra karar ver yaptırıp yaptirmayacagina. Zaten tadi igrenc otesi. Tatli seven ben kusacaktim neredeyse.
morordek herkesin bünyesinde farklılıklar gösteriyo demek ki, bende öyle bi etki yapmadı mesela, eğer kimyasalla karışık şeker (ki tadı aşırı tatlı fruko gibi ya da enerji içeceği gibi bişiydi) içmek istemezsen normal şekerle limonu karıştırıp tatlı limonatamsı bişi yapıp içiosun, o da aynı şey yani..
ya suyun fazla olması ya da çocugun ilerde gitmesi illa gebelik şekeri demek değil yalnız. ama başka belirtileri de var gebelik şekerinin.
bazıları 2li-3lü testleri de yaptırmak istemiyo mesela, kaderimde varsa doğduktan sonra da başına bişi gelebilir, ben bişi öğrenmek istemiyorum diyo. yani bunlar tamamen kişiye bağlı, doktoruna çekinceleri söyle bence, illa gerekliyse yaptır der, yoksa daha yaşın genç, ileri yaş gebelik değil, kilolu ya da bi anda aşırı kilo almış biri değilsin, yapmayabilirsin de diyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?