Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anam iyiyce kafayı yersin boşver okuma biz seni bi zayıflatalım sonra evlendiricez ne güzel hatunsun bulcaz bulcaz biz sana koca sonunda artık 5. takım meselesi oldu bu koca bulma işi

anam iyiyce kafayı yersin boşver okuma biz seni bi zayıflatalım sonra evlendiricez ne güzel hatunsun bulcaz bulcaz biz sana koca sonunda artık 5. takım meselesi oldu bu koca bulma işi

:))))))

düşünsene bir gün kapı çalınıyo açıyosun karşında ben seni evlendirmeye geldim desem amma tırsardın haaaa....

tabiki tırsarım :))

akşam olsa da eve gitsem çok bunaldım.....

Kızlar bomba bişey oldu. Benim normalde boynum kalın değildir ama bu bershka dan cocker kolye aldım. O kadar sıktı ki takmadım çok üzgünüm. Bakalım 75 e inince takabilecek miyim.

Geçmiş olsun tatlım

Bugünkü menum
sabah 06.30: 2 yemek kaşığı yulaf ve 1 bardak yarım yağlı süt
Ara 09.00: 1 ayran
Ara 11.00: 1 mandalina
Ogle: 1 küçük ton balığı, bol roka, havuc, 1 tam buğday ekmeği ve ayran
Aksam: 1 starbucks yağsız ve şekersiz pumpkin Spice kahve ( yaklaşık 150 kalori bu) ve yine starbucks tam buğdaylı minik ekmek ( bu da 70 kalori)
Su: 1.5 lt
Bitki Cayi ( Yeşilcay, limon, tarcin): 2 buçuk lt
Spor: 45 dk yuruyus

Her şeyiyle güzel menu. Eminim yarına 79 larda olacaksın canim

Bu arada bol bol sıvı
tüketmek için tantitoni 100 de 50 indiriminden 94 liralık termosu 47 li
raya aldım paslanmaz çelik. Yanımda bitki çayımı rahatlıkla taşımak için. Bitki çayı içemeyen ve evde duramayan kızlara önerilir. İçerisine poset yesil cay, küçük küçük limonlar ve tarçın çubuk atıyorum. Yarın tartida 79 lari görürüm inşallah. Aslında bir ay öncesine kadar 78.2 idim bir türlü 77 lere inemeyince gıcık alıp bırakmıştım diyeti maşallah 3 haftada 82.5 la yeniden başlamak zorunda kaldım.

Canım çok geçmiş olsun, ne salak insanlar var ya, öle dr un dr luğuna başlayım ben

ıspanaklı peynirli kıymalı patatesli

Ay beni de heveslendirdin kızz, dukan gözleme var mı acaba :)

Aminn canım, evlatlarımıza sağlık versin rabbim.

cnm bend esımıd onu soylemek ıcın gırdım bu hafta benı lıstemeyın dıye cok yogundum gıremedım

Ay çok acıktım, yemek pişmedi daha, eşim de gelmedi yürüyüşe de çıkamadım daha, bi nescafe yaptım kendime, kızımla niloya izleyim de bari bastırsın az

Ya üf cok kafam karıstı.
Sen 2 hamileliginde de yaptırdın mı peki?
bende bende yaptırmıycaktım ki doktorum mutlaka yapmalıyız dedı ıyıkıde yaptırmısım gebelık seker cıktı bende ve seker oldugu ıcın suyum hep fazlaydı erken dogum rıskım vardı dıyetle cok sukur 38+5i tamamlamadık

Geçmiş olsun canım, doktora güvenmekten başka çaremiz yok.

Nerde yasiyosun canim tavukmu besliyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…