- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.321
anam iyiyce kafayı yersin boşver okuma biz seni bi zayıflatalım sonra evlendiricez ne güzel hatunsunben kendime yeni konu buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/35-yas-ustu-bekar-bayanlar.955468/
daha 35 olmadım ama şunun şurasında ne kaldı :))
hatta benim kafada bi arkadaş bil buldum demiş ki Evlenilecek bi adam vardi da ben mi evlenmedim diyerek pas geciyorum.
düşünsene bir gün kapı çalınıyo açıyosun karşında ben seni evlendirmeye geldim desem amma tırsardın haaaa....ben kendime yeni konu buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/35-yas-ustu-bekar-bayanlar.955468/
daha 35 olmadım ama şunun şurasında ne kaldı :))
hatta benim kafada bi arkadaş bil buldum demiş ki Evlenilecek bi adam vardi da ben mi evlenmedim diyerek pas geciyorum.
anam iyiyce kafayı yersin boşver okuma biz seni bi zayıflatalım sonra evlendiricez ne güzel hatunsunbulcaz bulcaz biz sana koca sonunda artık 5. takım meselesi oldu bu koca bulma işi
düşünsene bir gün kapı çalınıyo açıyosun karşında ben seni evlendirmeye geldim desem amma tırsardın haaaa....
Geçmiş olsun tatlımKızlar Merhaba bugün hastahaneye gittim ufak bi cerrahi işlem uygulandı şimdi biraz daha iyiyim anneme geldim bugün protein günü yapıyorum bakalım yarın tartıda işe yarar umarımnilsub canım tartı günümüz yarın değil mi ? Ben bide dün kalan cezamı tamamlayamadim çok ağrım vardı bi kaç günde yapamicam inşallah iyileşince devam ederim T tatlitambak beni yenerse onun 500 ip atlama borcumuda iyileşince yaparım Neyse Yarın tartilabilirim bugün annemdeyim yarın bildiririm İnşallah kilomu
Bugünkü menum
sabah 06.30: 2 yemek kaşığı yulaf ve 1 bardak yarım yağlı süt
Ara 09.00: 1 ayran
Ara 11.00: 1 mandalina
Ogle: 1 küçük ton balığı, bol roka, havuc, 1 tam buğday ekmeği ve ayran
Aksam: 1 starbucks yağsız ve şekersiz pumpkin Spice kahve ( yaklaşık 150 kalori bu) ve yine starbucks tam buğdaylı minik ekmek ( bu da 70 kalori)
Su: 1.5 lt
Bitki Cayi ( Yeşilcay, limon, tarcin): 2 buçuk lt
Spor: 45 dk yuruyus
Neymiş totemin???Bakalım yarına benim totem tutacak mi merakla bekliyorum. Eğer tutarsa her hafta bir totem yapiceeem
Teşekkür ederim. İnşallah bu arada pumpkin kahve starbucks bal kapaklı special kahvesi. Yağsız ve şekersiz alırsanız hem kalorisi yüksek değil hem de şeker krizine birebir.Her şeyiyle güzel menu. Eminim yarına 79 larda olacaksın canim
ben tarama testlerin hepsini yaptırdım .. hiç bir şey çıkmadı bakın ne olmuştu kızlar bende oğlumda sağlık ocağı topuk kanını aldı bir hafta sonra tekrar alındı 3 gün sonra beni aradılar sağlık ocağına gelin diye...
gittim ebemin yasemin nilgün abla değerleri farklı çıkmış dedi bende ne olucak dedim doktor ordan atladı gerizekalı olucak dedi ben şok..kucağımdada oğlum oturdum bir ağlıyorum nasıl susturamıyorlar beni yasemin birşey yok bence gözlerinden bile belli bakışları donuk değil biz nasıl bebekler görüyoruz anlarız diyip duruyor tekara yapılıcak dendi bir daha verdik kan geldik ama ben gece falan oğlumu koynumda uyuttum sonra neyse ne kabulum herşeyde vardır bir hayır dedim bezini değiştirmek için altını acınca göbeğinden kan geldiğini gördüm hemen çocuk acile bir gece yoğun bakımda yatırdılar sonra k vitamini eksik gelmiş doğunca bebeklere yapılıyormuş ama yetmemi benim sıpaya
sonra il sağlık müdürlüğünü aradım son tahlilleri kaybettik dediler ben şok.... hemen sağlık bakanlığını balıkesir il sağlık müdürlerini aradım şikayet benim sütüm kesildi üzüntüden ben sonuç beklerken nasıl kayboldu dersiniz bana diye sonra tahlillerin adını öğrenip gidip özelde yaptırdım normal çıktı doktor kanaması olduğu için değerler oynamış dedi oh çektik tabi ben işin peşini bırakırmıyım hala şikayat cumurbaşkanlığına kadar mail yazdım
sonra ebemiz yasemin ne yaptıysan eskiden kargo geliyodu kan kartlarını almaya şimdi il sağlık müdürlüğünden laborant gelip götürüyo dediçok şükür sonu iyi bitti bu kadarcık bir olay bile alt üst etmişti beni 2 günde insan evlat konusu olunca her anne delirir..
ıspanaklı peynirli kıymalı patatesli
Ay bende yaşadım böyle bir olay kizimda aradılar değerler bozuk çıkmış .gelin diye. Ama eşime soruyorum hangi değer diye. Tabi o öğrenip bana dönen kadar ağlamak mahvoldum. Annem de yanımda.ydi. çocuğa bakamiyordum baktıkça daha çok ağlıyordum. Verdim anneme bebeği geçtim yatak odasına nasıl Ağlıyorum. Annem de bana bakıp ağlıyor ne oldu diye. aglmaktan soyleyemedim de.
Esim aradi sonra troid degeriymis diye. Ama nasil sevindim anlatamam. Zaten sonra tahlillrde temiz cikinca cok rahatladim.
allah kimseye evladiyla agir imtihan vermesin.
Kaçaklardan bi yoklama alalım bakalım
@Nanelibal nerdesin şekerim? Pazartesiden beri girmemissin. Kaçamak yapmıyorsun umarım?
sekerkiz67 canım sen de bu hafta hic girmemissin, katılımın cok yetersiz. Bu sekilde listeye alamayız
bende bende yaptırmıycaktım ki doktorum mutlaka yapmalıyız dedı ıyıkıde yaptırmısım gebelık seker cıktı bendeYa üf cok kafam karıstı.
Sen 2 hamileliginde de yaptırdın mı peki?
bende bende yaptırmıycaktım ki doktorum mutlaka yapmalıyız dedı ıyıkıde yaptırmısım gebelık seker cıktı bendeve seker oldugu ıcın suyum hep fazlaydı erken dogum rıskım vardı dıyetle cok sukur 38+5i tamamlamadık
Nerde yasiyosun canim tavukmu besliyonsüt taşırdım öğlen ay ocak ne zor temizlendi demirlerinide makineye attım ben çıkıyorum kızlar aczık yürüyeyim azcık temiz hava azcık hayvanlarıma bakayım tavuklarımı kapatayım yumurtaları toplayayım ooo işim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?