Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 34 yaşıdnayım boyum 1,58 leyleklere gcığım var ayiriyetten evde kaldım........ zayıflarıda hiç sevmem.... :))
Leylekleri bende sevmem 1.65 sınirdr benim icin bende tam sinirda yasiyom nite evde kaldin kız talibinmi olmadi yoksa senmi begenmedin

geçmiş olsun canım, kurtuldun inşallah o sıkıntıdan.

gayet güzel görünüyor, eline sağlık. afiyet olsun.

Bende orjinal degilim yahu
Yarin zati kumrala donus yapcam

Super gozukuyo ellerine saglik

Çok harika gözüküyor eve gidince deneyeceğim. Bu yulaf kepeginin tam buğday unundan farkı ne ?

Kız tek ayakla atlama çalışmalarına başladım ben yaaaa

Kız tek ayakla atlama çalışmalarına başladım ben yaaaa

bende bu sabah başladım ama kendime 0 verdim bu konuda :))) çocukken yapıyodum ama nasıl yapıyomuştum yaaa çapraz mapraz atlardım valla... şimdi maşallah yürüdüğüme şükretcem :)))

Uzuuunnca bir yazi olacak.. ay ne konustunuz dicem de ayip olacak konusun tabi de yetisemiyiz anacim tum ceneler bizim takimda toplanmis aciyin bu kiza bari biri gunluk rapor ceksin bana

Yazilari begeni yapip yorumsuz birakanlar huu Merhaba
Kiz bana da demis olabilir misin.. Oncelikle hosgeldin ordekcim yazmis zaten gelebilirsin.kizlarda yazmis o takima bakamayan diger kaptan yardimcisidaa benim okhuuyom ben yeaa diyom o kadar..neyseeee..
Adim ozge 25yasindayim gecen sene mezuniyette 95 kiloydum ,nisan ayinda 91ile bu delilerin arasina katildim aslen trabzonluyum -canim memleketim - neyse dedigim gibi yuksek yuksek lisanslarda okuyom istanbuldayim.. haliyle bekarim,hayirsiz vakvak bir yarim var 6yildir niyeyse onu bekliyom deli miyim neyim
Boy 1.65 kilom 80di 69.6 olduydu simdi71.4 yasim 28 yarismaya Duzceden katiliyorum
Kizz 7 ve 1rakamlarini yanyana gormek istemiyorum artik 1aydir kaldim o kiloda ya cildivicaammm

ben 34 yaşıdnayım boyum 1,58 leyleklere gcığım var ayiriyetten evde kaldım........ zayıflarıda hiç sevmem.... :))
En cok beni sever betusummm

Once gecmis olsun canim.. bu arada eline saglik cok guzel olmuslar..nedense cok tatli krizlerim olmadi meyve kesiyo beni.. ekmekler hamurlar tuzlular cekiyo hep beni
Leylekleri bende sevmem 1.65 sınirdr benim icin bende tam sinirda yasiyom nite evde kaldin kız talibinmi olmadi yoksa senmi begenmedin
Ahahaha yılın sorusunu sordun tatlim
Betusum begenmedi tabiiki kimseyi,hih
Bende orjinal degilim yahu
Yarin zati kumrala donus yapcam
Ayy benim de boyatasim var da cok fena cesaret edemiyom..kizlar instadan gormustu kizilim brn bikac senedir ama boyatmadim son 1yildir rezillik diz boyu suanda..kizil ombre bu diye takiliyom ortalarda kumrala benim de cok niyetim var ama bakalim..mesela avatarindaki cokk guzel.. tabi kiz da guzel
Bende an itibariyle 1 buçuk saat toplantı ve 4 bireysel danışmadan sonra pert bir halde roka ve tonla balığını yiyorum.
Gel sarilalim bacim gel.. sabah benim de ustumden bi toplantı gecti.sonra giden bi arkadasa yemek organizasyonu sonra da bir miktat deneyy.. ölecem sanirim yorgunluktan ben de simdi sut-muz ogunumu yapicam..yarin sabah tartiyi kiricam yoksa

deme öyle nazar ederler :))

Dün gece Kızımla beraber yattım. Yatmak denilir tabi. Yarım saatte bir alarm kurdum ateşine baktım. Bu sefer ilaçsız mudahalesiz geçsin istiyorum hastalığı. Önümüzdeki kış bağışıklık güçlensin dimi biraz.
Soğuk uygulama yaptım bol bol su meyve suyu falan içindir. 39.2 yi gördüm ama ilaçla müdahale etmedim. Şimdi de 37 38 arası git Gel lerde....

Hosbuldum canim kiz benimde memleket trabzon
Bende 5yil cikip 6.yilimda evlendiydim ama benim zorumla oldu sende artk bastr bakem
Ben 7lerden tamamen kurtulmak ve birdaha asla gormek bile istemiyorum
Aslinda kumralla bakir arasinda gidip geliyom avatardaki kizda tipki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…