- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.241
Leylekleri bende sevmem 1.65 sınirdr benim icin bende tam sinirda yasiyomben 34 yaşıdnayım boyum 1,58 leyleklere gcığım var ayiriyetten evde kaldım........ zayıflarıda hiç sevmem.... :))
Kızlar Merhaba bugün hastahaneye gittim ufak bi cerrahi işlem uygulandı şimdi biraz daha iyiyim anneme geldim bugün protein günü yapıyorum bakalım yarın tartıda işe yarar umarımnilsub canım tartı günümüz yarın değil mi ? Ben bide dün kalan cezamı tamamlayamadim çok ağrım vardı bi kaç günde yapamicam inşallah iyileşince devam ederim T tatlitambak beni yenerse onun 500 ip atlama borcumuda iyileşince yaparım Neyse Yarın tartilabilirim bugün annemdeyim yarın bildiririm İnşallah kilomu
Eki Görüntüle 1897156
Kızlar yulaf kepegiyle yaptım süper oldu pof pof sünger gibi şekersiz biraz vanilyalı ve tarçınlı 2 yumurta 2 yk yulaf kepegi yarım pk kabartma tozu biraz vanilya biraz tarçın kıvam alacak kadar süt çırptım fincanları fırçayla hafif yagladim içine yarısına gelecek kadar paylastirdim tencereye biraz su koyup fincanları da içine yerleştirip kapağını havluyla beraber kapattım kaynayınca 15 dakka pişirdim böyle oldu tavsiye ederim @keremcemim
Bende orjinal degilim yahubu hafta nanay... olmadı beceremedim haftaya belki fark eder..... yok yaaa ben yiceğimi yedim her şeye doydum tam diyet modundayım çok şükür.... ama tartıda oynasa insan accık mutlu olur yane ayıp ama.... çok ayıp....
ben çakma sarışınım :)))
Super gozukuyo ellerine saglikEki Görüntüle 1897156
Kızlar yulaf kepegiyle yaptım süper oldu pof pof sünger gibi şekersiz biraz vanilyalı ve tarçınlı 2 yumurta 2 yk yulaf kepegi yarım pk kabartma tozu biraz vanilya biraz tarçın kıvam alacak kadar süt çırptım fincanları fırçayla hafif yagladim içine yarısına gelecek kadar paylastirdim tencereye biraz su koyup fincanları da içine yerleştirip kapağını havluyla beraber kapattım kaynayınca 15 dakka pişirdim böyle oldu tavsiye ederim @keremcemim
Afiyet olsun...:)Bende an itibariyle 1 buçuk saat toplantı ve 4 bireysel danışmadan sonra pert bir halde roka ve tonla balığını yiyorum.
Çok harika gözüküyor eve gidince deneyeceğim. Bu yulaf kepeginin tam buğday unundan farkı ne ?Eki Görüntüle 1897156
atlayamıyom ben yok ip dolanıyo yok ayağım takılıyo ip suratım çarptı yeaaa.... akşam zaten beceremedim sabah bidaha denedim.... bütün gece rüyamda ip atlamaya çalıitım...ip atlama hocası var kadının yeaa... hep fakirlikten bunlar ip bile atlayamıyom :)))
Ya olsun bırakmıcaz bu sefer benim kilom fazla ondan vermişimdir stres yok sabırrrrrr....
Leylekleri bende sevmem 1.65 sınirdr benim icin bende tam sinirda yasiyomnite evde kaldin kız talibinmi olmadi yoksa senmi begenmedin
Kız tek ayakla atlama çalışmalarına başladım ben yaaaa
Kiz bana da demis olabilir misin.. Oncelikle hosgeldin ordekcim yazmis zaten gelebilirsin.kizlarda yazmis o takima bakamayan diger kaptan yardimcisidaa benimYazilari begeni yapip yorumsuz birakanlar huu Merhaba
Kizz 7 ve 1rakamlarini yanyana gormek istemiyorum artik 1aydir kaldim o kiloda ya cildivicaammmBoy 1.65 kilom 80di 69.6 olduydu simdi71.4yasim 28 yarismaya Duzceden katiliyorum
En cok beni sever betusummmben 34 yaşıdnayım boyum 1,58 leyleklere gcığım var ayiriyetten evde kaldım........ zayıflarıda hiç sevmem.... :))
Once gecmis olsun canim.. bu arada eline saglik cok guzel olmuslar..nedense cok tatli krizlerim olmadi meyve kesiyo beni.. ekmekler hamurlar tuzlular cekiyo hep beniEki Görüntüle 1897156
Ahahaha yılın sorusunu sordun tatlimLeylekleri bende sevmem 1.65 sınirdr benim icin bende tam sinirda yasiyomnite evde kaldin kız talibinmi olmadi yoksa senmi begenmedin
Ayy benim de boyatasim var da cok fena cesaret edemiyom..kizlar instadan gormustu kizilim brn bikac senedir ama boyatmadim son 1yildir rezillik diz boyu suanda..kizil ombre bu diye takiliyom ortalardaBende orjinal degilim yahu
Yarin zati kumrala donus yapcam
Gel sarilalim bacim gel.. sabah benim de ustumden bi toplantı gecti.sonra giden bi arkadasa yemek organizasyonu sonra da bir miktat deneyy.. ölecem sanirim yorgunluktanBende an itibariyle 1 buçuk saat toplantı ve 4 bireysel danışmadan sonra pert bir halde roka ve tonla balığını yiyorum.
al da gel hadi, T tatlitambak da yok, @keremcemim de yok,btlbetul arada gelio, toz-pembe bugün sessiz, kimsecikler kalmadı ayy..
Uzuuunnca bir yazi olacak.. ay ne konustunuz dicem de ayip olacak konusun tabi de yetisemiyiz anacim tum ceneler bizim takimda toplanmisaciyin bu kiza bari biri gunluk rapor ceksin bana
Kiz bana da demis olabilir misin.. Oncelikle hosgeldin ordekcim yazmis zaten gelebilirsin.kizlarda yazmis o takima bakamayan diger kaptan yardimcisidaa benimokhuuyom ben yeaa diyom o kadar..neyseeee..
Adim ozge 25yasindayim gecen sene mezuniyette 95 kiloydum,nisan ayinda 91ile bu delilerin arasina katildim aslen trabzonluyum -canim memleketim - neyse dedigim gibi yuksek yuksek lisanslarda okuyom istanbuldayim.. haliyle bekarim,hayirsiz vakvak bir yarim var 6yildir niyeyse onu bekliyom deli miyim neyim
Kizz 7 ve 1rakamlarini yanyana gormek istemiyorum artik 1aydir kaldim o kiloda ya cildivicaammm
En cok beni sever betusummm
Once gecmis olsun canim.. bu arada eline saglik cok guzel olmuslar..nedense cok tatli krizlerim olmadi meyve kesiyo beni.. ekmekler hamurlar tuzlular cekiyo hep beni
Ahahaha yılın sorusunu sordun tatlim
Betusum begenmedi tabiiki kimseyi,hih
Ayy benim de boyatasim var da cok fena cesaret edemiyom..kizlar instadan gormustu kizilim brn bikac senedir ama boyatmadim son 1yildir rezillik diz boyu suanda..kizil ombre bu diye takiliyom ortalardakumrala benim de cok niyetim var ama bakalim..mesela avatarindaki cokk guzel.. tabi kiz da guzel
Gel sarilalim bacim gel.. sabah benim de ustumden bi toplantı gecti.sonra giden bi arkadasa yemek organizasyonu sonra da bir miktat deneyy.. ölecem sanirim yorgunluktanben de simdi sut-muz ogunumu yapicam..yarin sabah tartiyi kiricam yoksa
Yazilari begeni yapip yorumsuz birakanlar huu Merhaba
Hosbuldum canim kiz benimde memleket trabzonUzuuunnca bir yazi olacak.. ay ne konustunuz dicem de ayip olacak konusun tabi de yetisemiyiz anacim tum ceneler bizim takimda toplanmisaciyin bu kiza bari biri gunluk rapor ceksin bana
Kiz bana da demis olabilir misin.. Oncelikle hosgeldin ordekcim yazmis zaten gelebilirsin.kizlarda yazmis o takima bakamayan diger kaptan yardimcisidaa benimokhuuyom ben yeaa diyom o kadar..neyseeee..
Adim ozge 25yasindayim gecen sene mezuniyette 95 kiloydum,nisan ayinda 91ile bu delilerin arasina katildim aslen trabzonluyum -canim memleketim - neyse dedigim gibi yuksek yuksek lisanslarda okuyom istanbuldayim.. haliyle bekarim,hayirsiz vakvak bir yarim var 6yildir niyeyse onu bekliyom deli miyim neyim
Kizz 7 ve 1rakamlarini yanyana gormek istemiyorum artik 1aydir kaldim o kiloda ya cildivicaammm
En cok beni sever betusummm
Once gecmis olsun canim.. bu arada eline saglik cok guzel olmuslar..nedense cok tatli krizlerim olmadi meyve kesiyo beni.. ekmekler hamurlar tuzlular cekiyo hep beni
Ahahaha yılın sorusunu sordun tatlim
Betusum begenmedi tabiiki kimseyi,hih
Ayy benim de boyatasim var da cok fena cesaret edemiyom..kizlar instadan gormustu kizilim brn bikac senedir ama boyatmadim son 1yildir rezillik diz boyu suanda..kizil ombre bu diye takiliyom ortalardakumrala benim de cok niyetim var ama bakalim..mesela avatarindaki cokk guzel.. tabi kiz da guzel
Gel sarilalim bacim gel.. sabah benim de ustumden bi toplantı gecti.sonra giden bi arkadasa yemek organizasyonu sonra da bir miktat deneyy.. ölecem sanirim yorgunluktanben de simdi sut-muz ogunumu yapicam..yarin sabah tartiyi kiricam yoksa
Hosbuldum tesekkurlerAy o kadar çene leri düşmüş ki bunların kimsin begeni bile yapmadan okuyup geçiyorum. Hoşgeldin bu arada takımımıza.
çok ta güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?