Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizin kac yasinda canim

hiç eskiden doktor mu varmış :) alışsın bünyesi savaşmaya :)

Allah şifa versin....

Yahu bi yemege gittim geldim el insaf ya
Canım cok gecmis olsun ya, takıma yetisebilene aşk olsun dedigin gibi :)
Ay bak şeker yüklemesi deyince de kafam cok karısıyor. Karatay'ın dediklerini mantıklı bulan bi insanım ama bu seker yüklemesi konusunda cok kararsızım. Ne yapmak lazım acaba? :)
@toz-pembe hadi tambak atmış özelden tartılıp sende at bakalım bekliyorum
İyice özelci oldunuz siz de
ay adrianayı bile aldattılar bacım bizim hiç şansımız yok
Bi o bi de angelina aldatıldıysa bu dünyada herkes aldatılabilir bence
Angelina'yı begenmiyorum ben gerci
eneeee bu gün perşembeymiş......
Yaaa yaaa ona göre yap kacamaklarını
Gecmis olsun canım, onemli bir sey degildir umarım
Leylekleri bende sevmem 1.65 sınirdr benim icin bende tam sinirda yasiyom nite evde kaldin kız talibinmi olmadi yoksa senmi begenmedin
Aaa o zaman sen bizim takımdan bazı kisileri sevmeyebilirsin
sen beni motive edince şaşırıyom kız vasfiye :)))

genelde sen beceremezsin derdin :)))

ayyy maşallah ttütütütütüüühh
Bi de ben motive edeyim de düş bayıl
Hadi pisicik, yapabilirsin, güveniyorum sana

ben yapıyomda bünyem hala innanmadı bana dur şimdi bu bişi yer nasıl olsa salmıyım şu yağları diyo sanırım...

Ay bak şeker yüklemesi deyince de kafam cok karısıyor. Karatay'ın dediklerini mantıklı bulan bi insanım ama bu seker yüklemesi konusunda cok kararsızım. Ne yapmak lazım acaba? :)

ben sağlık için yapılması gerektiğini düşünenlerdenim, sonuçta yükleme yaptığın şeker oranı da 2 baklava ay, gerçi sen yarım künefecisin ya

Sabah 8 de telefon geldi. Diyarbakırda arkadaş gelcem musait dedi. O gelene kadar evi temizledim. Sıkma yaptım haşhaşlı tatlim da dünden vardı. Yeni gitti. Bende öğlen yemeği yapacam birazdan
benimde komşum geldi biraz önce ona kahe kendime 5'i bir arada yaptım şimdi gitti
iyi hadi geçmiş olsun canım
bende samsun bir hemşerim daha ohhhh

ben sağlık için yapılması gerektiğini düşünenlerdenim, sonuçta yükleme yaptığın şeker oranı da 2 baklava ay, gerçi sen yarım künefecisin ya
İşte beni de düsündüren o yani.
Yarım künefeciyim ama 2 baklava yerim simdi, onun yeri ayrı
vakvakcık bile benden yanaysa benim kilo vermem şart gayrı....
Oooo hic böyle ters psikoloji yapacagını düsünmemistim.
Bundan sonra hep arkandayım

bence yaptırma şeker yüklemesi ben kızımda yaptırmadım bişey olmadı oğlumda yapıldı git yemk ye dediler yemek yedik döndüm hastanenin bahçesinde yığıldım kaldım yaptırma bencede çok feci oluyor insan

Peki ama gercekten hamilelik şekeri diye bi sey varsa, bunu şeker yüklemesi yapmadan nasıl tespit edecekler?
Niye bayıldın kaldın ki onu da anlamadım, normalde hic tatlı yemiyo muydun hamilelikte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…