- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.261
Kizin kac yasinda canimDün gece Kızımla beraber yattım. Yatmak denilir tabi. Yarım saatte bir alarm kurdum ateşine baktım. Bu sefer ilaçsız mudahalesiz geçsin istiyorum hastalığı. Önümüzdeki kış bağışıklık güçlensin dimi biraz.
Soğuk uygulama yaptım bol bol su meyve suyu falan içindir. 39.2 yi gördüm ama ilaçla müdahale etmedim. Şimdi de 37 38 arası git Gel lerde....
Kizin kac yasinda canim
Neden ilac vermiyosun merak ettm kendi kendine dusmesini beklemk tehlikeli degilmi5.5 yaşında canım. Bir de 2 yi bitirmiş bir oglanmim var
Dün gece Kızımla beraber yattım. Yatmak denilir tabi. Yarım saatte bir alarm kurdum ateşine baktım. Bu sefer ilaçsız mudahalesiz geçsin istiyorum hastalığı. Önümüzdeki kış bağışıklık güçlensin dimi biraz.
Soğuk uygulama yaptım bol bol su meyve suyu falan içindir. 39.2 yi gördüm ama ilaçla müdahale etmedim. Şimdi de 37 38 arası git Gel lerde....
aaaa neden beceremicez incecik olcaz biz seninlesen beni motive edince şaşırıyom kız vasfiye :)))
genelde sen beceremezsin derdin :)))
ayyy maşallah ttütütütütüüühh
Canım cok gecmis olsun ya, takıma yetisebilene aşk olsun dedigin gibi :)Merhaba kızlar bende bi selam vereyim dedim :) genelde yazılanları okuyorum ama katılamıyorum.Bu ara hastalıktı başka sıkıntılardı baya uğraştım.Biraz daha dinlenip sonra geleceğim.Şu an için herşey yoluna girdi gibi.Yeni gelen arkadaşlarda baya coşturmuş takımı iyi olmuş kan can gelmiş :)
Ay bak şeker yüklemesi deyince de kafam cok karısıyor. Karatay'ın dediklerini mantıklı bulan bi insanım ama bu seker yüklemesi konusunda cok kararsızım. Ne yapmak lazım acaba? :)kadına dava açmayan kaldı mı ayol, şeker yükleme yapmayın dedi diye kadın doğumcular, endokrinciler hepsi ayağa kalktıkadın ne dese birileri ayağa kalkıyo, paraları götürdü verdi ama dolandırıcılara yazık, ekmek yemediğinden b12'si eksik onun falan diye ne dalga geçtilerdi kadınla
İyice özelci oldunuz siz de@toz-pembe hadi tambak atmış özelden tartılıp sende at bakalım bekliyorum
Bi o bi de angelina aldatıldıysa bu dünyada herkes aldatılabilir benceay adrianayı bile aldattılar bacım bizim hiç şansımız yok
Yaaa yaaa ona göre yap kacamaklarınıeneeee bu gün perşembeymiş......
Gecmis olsun canım, onemli bir sey degildir umarımKızlar Merhaba bugün hastahaneye gittim ufak bi cerrahi işlem uygulandı şimdi biraz daha iyiyim anneme geldim bugün protein günü yapıyorum bakalım yarın tartıda işe yarar umarımnilsub canım tartı günümüz yarın değil mi ? Ben bide dün kalan cezamı tamamlayamadim çok ağrım vardı bi kaç günde yapamicam inşallah iyileşince devam ederim T tatlitambak beni yenerse onun 500 ip atlama borcumuda iyileşince yaparım Neyse Yarın tartilabilirim bugün annemdeyim yarın bildiririm İnşallah kilomu
Aaa o zaman sen bizim takımdan bazı kisileri sevmeyebilirsinLeylekleri bende sevmem 1.65 sınirdr benim icin bende tam sinirda yasiyomnite evde kaldin kız talibinmi olmadi yoksa senmi begenmedin
Bi de ben motive edeyim de düş bayılsen beni motive edince şaşırıyom kız vasfiye :)))
genelde sen beceremezsin derdin :)))
ayyy maşallah ttütütütütüüühh
Yahu bi yemege gittim geldim el insaf ya
Canım cok gecmis olsun ya, takıma yetisebilene aşk olsun dedigin gibi :)
Ay bak şeker yüklemesi deyince de kafam cok karısıyor. Karatay'ın dediklerini mantıklı bulan bi insanım ama bu seker yüklemesi konusunda cok kararsızım. Ne yapmak lazım acaba? :)
İyice özelci oldunuz siz de
Bi o bi de angelina aldatıldıysa bu dünyada herkes aldatılabilir bence
Angelina'yı begenmiyorum ben gerci
Yaaa yaaa ona göre yap kacamaklarını
Gecmis olsun canım, onemli bir sey degildir umarım
Aaa o zaman sen bizim takımdan bazı kisileri sevmeyebilirsin
Bi de ben motive edeyim de düş bayıl
Hadi pisicik, yapabilirsin, güveniyorum sana
Ay bak şeker yüklemesi deyince de kafam cok karısıyor. Karatay'ın dediklerini mantıklı bulan bi insanım ama bu seker yüklemesi konusunda cok kararsızım. Ne yapmak lazım acaba? :)
benimde komşum geldi biraz önce ona kahe kendime 5'i bir arada yaptım şimdi gittiSabah 8 de telefon geldi. Diyarbakırda arkadaş gelcem musait dedi. O gelene kadar evi temizledim. Sıkma yaptım haşhaşlı tatlim da dünden vardı. Yeni gitti. Bende öğlen yemeği yapacam birazdan
iyi hadi geçmiş olsun canımDün gece Kızımla beraber yattım. Yatmak denilir tabi. Yarım saatte bir alarm kurdum ateşine baktım. Bu sefer ilaçsız mudahalesiz geçsin istiyorum hastalığı. Önümüzdeki kış bağışıklık güçlensin dimi biraz.
bende samsun bir hemşerim daha ohhhhHosbuldum canim kiz benimde memleket trabzon
Bende 5yil cikip 6.yilimda evlendiydim ama benim zorumla oldu sende artk bastr bakem
Ben 7lerden tamamen kurtulmak ve birdaha asla gormek bile istemiyorum
Aslinda kumralla bakir arasinda gidip geliyom avatardaki kizda tipki ben
sen zati taş devrinde yaşıyon karatayın gizli kızı faln mı nesinhiç eskiden doktor mu varmış :) alışsın bünyesi savaşmaya :)
Allah şifa versin....
İşte beni de düsündüren o yani.ben sağlık için yapılması gerektiğini düşünenlerdenim, sonuçta yükleme yaptığın şeker oranı da 2 baklava ay, gerçi sen yarım künefecisin ya
Oooo hic böyle ters psikoloji yapacagını düsünmemistim.vakvakcık bile benden yanaysa benim kilo vermem şart gayrı....
bence yaptırma şeker yüklemesi ben kızımda yaptırmadım bişey olmadı oğlumda yapıldı git yemk ye dediler yemek yedik döndüm hastanenin bahçesinde yığıldım kaldım yaptırma bencede çok feci oluyor insanYahu bi yemege gittim geldim el insaf ya
Canım cok gecmis olsun ya, takıma yetisebilene aşk olsun dedigin gibi :)
İyice özelci oldunuz siz de
Bi o bi de angelina aldatıldıysa bu dünyada herkes aldatılabilir bence
Angelina'yı begenmiyorum ben gerci
Yaaa yaaa ona göre yap kacamaklarını
Gecmis olsun canım, onemli bir sey degildir umarım
Aaa o zaman sen bizim takımdan bazı kisileri sevmeyebilirsin
Bi de ben motive edeyim de düş bayıl
Hadi pisicik, yapabilirsin, güveniyorum sana
Betüş de Karatay'dan para alıomussen zati taş devrinde yaşıyon karatayın gizli kızı faln mı nesin
bende bende güveniyorum pisime bu yola baş koyduk gariiiiiİşte beni de düsündüren o yani.
Yarım künefeciyim ama 2 baklava yerim simdi, onun yeri ayrı
Oooo hic böyle ters psikoloji yapacagını düsünmemistim.
Bundan sonra hep arkandayım
Peki ama gercekten hamilelik şekeri diye bi sey varsa, bunu şeker yüklemesi yapmadan nasıl tespit edecekler?bence yaptırma şeker yüklemesi ben kızımda yaptırmadım bişey olmadı oğlumda yapıldı git yemk ye dediler yemek yedik döndüm hastanenin bahçesinde yığıldım kaldım yaptırma bencede çok feci oluyor insan
sen zati taş devrinde yaşıyon karatayın gizli kızı faln mı nesin
İşte beni de düsündüren o yani.
Yarım künefeciyim ama 2 baklava yerim simdi, onun yeri ayrı
Oooo hic böyle ters psikoloji yapacagını düsünmemistim.
Bundan sonra hep arkandayım
Betüş de Karatay'dan para alıomus
Hatta demistik gecenlerde Betüş köşeyi döndü diye, hep Karatay sayesindeymis
Bilmem, hic ögrenemeyeceksinblöf müydü :)))
ahahahaortak ceviz fabrikası işletiyoruz... tohumu basıyoz toprağa 45 günde ceviz oluyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?