- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.381
Evet biraz ole oldu ama ben seker dusknu biri oldum iyice dukanda buna snrli icin var bende o hakkimi kullanmis oldum napim
ayy hic duymadim ismini merk ettim
dukanda zero serbestmiş bacımgüzel başlayıp zeroyla tüy dikmişsin :)))
Biz yazsak sosyetik bunlar, burjuva bunlar dersin. Sen cidden parayı kırdın galiba Karatay'laanalarımızın yaptığı klasik domateslli patlıcanlı kahvaltılık sos.... sosyete adı ajvar :)))
Bişi demedik ya miden alıyorsa sabah sabah ye tabi :))) Benim içim bi hoş oluyo oyle gorunce, hic düsünemiyorum sabah sabah tavuk yedigimikahvaltıma laf söyleme yeaa :))
ben ona başladım yani porsiyon küçültmeye kesinlikle benim sorunum diyette olsa çok yemekti bakalım yavaş yavaş sokacağız yoluna hangi filmi izlicen
haha ekmek arası yapmadığıma dua ediyom kızzzzzIyi gidiyorsun canım. Ama ilk arada ya ceviz ya da elma olayı daha iyi olurmus
Evet birazcik ole olduhaaaa diyette açık buldun yani :))) çakal seni....
Biz yazsak sosyetik bunlar, burjuva bunlar dersin. Sen cidden parayı kırdın galiba Karatay'la
Bişi demedik ya miden alıyorsa sabah sabah ye tabi :))) Benim içim bi hoş oluyo oyle gorunce, hic düsünemiyorum sabah sabah tavuk yedigimi
neee kaaa cahalsın tııı tıı tıııı :))))
Diger tüm testleri yaptıracagım ben de canım. Bundaki tek tereddütüm işte o kadar şekeri bir anda almak.
Bugun hemsire kuzenim de kafamı karıstırdı zaten. Açlık şekerim sınırdaymıs benim??? 80 civarı cıkar genelde ve referans degerler gordugum kadarıyla 70-100 arası falan. Nesi yüksek dedim, "80'i biz sınır kabul ediyoruz gebelerde, bence sen kesin yaptır seker yüklemesi, bakılsın" dedi. Ki bu açlık şekeri sonuclarımı bu zamana kadar pratisyen doktorundan kadın dogumcusuna, endokrin uzmanından dahiliyecisine kadar hepsi de gördü, hicbiri yüksek demedi. İyice allak bullak etti kafamı
Yiyeceksen sabah ye, benim diyetimde sabah her şey mübahpara var huzur var :))
ben daha neler yerimde bakma sen tutuyorum kendimi :)))
para varda bi koca eksikpara var huzur var :))
ben daha neler yerimde bakma sen tutuyorum kendimi :)))
yok ya menün yoğun değil ama sen yapmıyon yapmıyon çok sıkı yapıyon sıkılıyosun akşama 1 kase çorba fındık süper olurdu yada 1 kase yoğurt
Yahu bir tantuni yedin diye o kadar fırlar mı şeker? Ay aman Allahım ben öleyim o zaman.
Ay iyi bari içim rahatladı ama toklukta cidden hic yükselmemis senin neredeyse.
O içirdikleri şekerli sudaki şeker nasıl şeker acaba işte, Karatay fruktoz şurubu içiriyorlar falan diye bagırıyor ortalarda. Ay aman ya bilmiyorum bilmiyorum kafam cok karısık ama yaptıracagım galiba
Yiyeceksen sabah ye, benim diyetimde sabah her şey mübah
Akşama hafif tut yeter :)
Sorma valla hepsi bi ayrı. Ben de içimi ferah tutuyorum zaten her konuda, insallah her sey saglıkla ilerleyecekDr larda değişik ya. Benim de akş gebe iken 90 97 aralığında çıkıyordu. Yok bunu 90 in altına indirmek lazım diye beni deli etmişti.
Hiç düşünme şimdi bunları canım vakti gelince . Çıkmaz inşaallah bişey sende
Senin normaldede sekerinmi vardi canim
ya bencede iğrençti sonunu zor içtim midem bulanmaya başlamıştı sen tatlıyı çok seviyosun ya ondan galibaYa bildigim limonataydi benim ictigim benimkinde kimyasal yoktu olsa tadini alirdim heralde dyorum bole mayhos hemde tatli cok gzeldi olsa gene icerdim diyorum yaa
Ama biyerde seker istegimi azaltmis oldum diye kendimi teselli veriyorum baska seylere gzum kaymiyo suan
ay dikkat et 3. de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?