- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.341
afiyet olsun ...Bugünkü menum
sabah 06.30: 2 yemek kaşığı yulaf ve 1 bardak yarım yağlı süt
Ara 09.00: 1 ayran
Ara 11.00: 1 mandalina
Ogle: 1 küçük ton balığı, bol roka, havuc, 1 tam buğday ekmeği ve ayran
Aksam: 1 starbucks yağsız ve şekersiz pumpkin Spice kahve ( yaklaşık 150 kalori bu) ve yine starbucks tam buğdaylı minik ekmek ( bu da 70 kalori)
Su: 1.5 lt
Bitki Cayi ( Yeşilcay, limon, tarcin): 2 buçuk lt
Spor: 45 dk yuruyus
ay bende yarına 78 leri görürüm inşallahBu arada bol bol sıvı
tüketmek için tantitoni 100 de 50 indiriminden 94 liralık termosu 47 li
raya aldım paslanmaz çelik. Yanımda bitki çayımı rahatlıkla taşımak için. Bitki çayı içemeyen ve evde duramayan kızlara önerilir. İçerisine poset yesil cay, küçük küçük limonlar ve tarçın çubuk atıyorum. Yarın tartida 79 lari görürüm inşallah. Aslında bir ay öncesine kadar 78.2 idim bir türlü 77 lere inemeyince gıcık alıp bırakmıştım diyeti maşallah 3 haftada 82.5 la yeniden başlamak zorunda kaldım.
aynen cnmGeçmiş olsun canım, doktora güvenmekten başka çaremiz yok.
ne pişirdin:)Ay çok acıktım, yemek pişmedi daha, eşim de gelmediyürüyüşe de çıkamadım daha, bi nescafe yaptım kendime, kızımla niloya izleyim de bari bastırsın az
geçmiş olsun canım iyiki tamamlamışsın haftanıbende bende yaptırmıycaktım ki doktorum mutlaka yapmalıyız dedı ıyıkıde yaptırmısım gebelık seker cıktı bendeve seker oldugu ıcın suyum hep fazlaydı erken dogum rıskım vardı dıyetle cok sukur 38+5i tamamlamadık
evet canım ist tanıştım eşimle ist oturuyordum normalde eşimin ailesi buralı balıkesirli yani bi geldik bayıldım buralara dönmedik bir daha bahçemde 30 a yakın tavuğumvar 2 tane ineğim 1 buzağım varNerde yasiyosun canim tavukmu besliyon
Menun guzelmis canim ama aksama yorum yapamiycam pek anlamam ben Starbucks tan bizim buralarda yokBugünkü menum
sabah 06.30: 2 yemek kaşığı yulaf ve 1 bardak yarım yağlı süt
Ara 09.00: 1 ayran
Ara 11.00: 1 mandalina
Ogle: 1 küçük ton balığı, bol roka, havuc, 1 tam buğday ekmeği ve ayran
Aksam: 1 starbucks yağsız ve şekersiz pumpkin Spice kahve ( yaklaşık 150 kalori bu) ve yine starbucks tam buğdaylı minik ekmek ( bu da 70 kalori)
Su: 1.5 lt
Bitki Cayi ( Yeşilcay, limon, tarcin): 2 buçuk lt
Spor: 45 dk yuruyus
Moralini bozma kiz kolye kisadirKızlar bomba bişey oldu. Benim normalde boynum kalın değildir ama bu bershka dan cocker kolye aldım. O kadar sıktı ki takmadım çok üzgünüm. Bakalım 75 e inince takabilecek miyim.
Ne kadar guzel ya insan dogayi bulunca mermer yiginlarinin arasina donmek istemz tabievet canım ist tanıştım eşimle ist oturuyordum normalde eşimin ailesi buralı balıkesirli yani bi geldik bayıldım buralara dönmedik bir daha bahçemde 30 a yakın tavuğumvar 2 tane ineğim 1 buzağım varineklerimin biri gebe kasımda doğurucak kızlar
Menunde sporunda güzel afiyet olsunkızlar menümmorordek inatettimolacak T tatlitambak @keremcemim btlbetul
sabah yumurtalı salata çay
ara sade tarçınlı türk kahvesi yarım ekşi elma 3 ceviz
öğlen 1.5 yumurta domates salatalık
ara yeşil çay yarım ekşi elma
akşam minicik bir karnıyarık 1 bardak ayran
su 2 bitti
yeşil çay
spor 40 dk yürüyüş
seninde güzel canım sanada afiyet olsun sen nerdeydin merveIlk menum gelsin o zamn
Sabah9
1 has.yumurta
Kk peynir
5zeytin
Domates
Ogle14
1kase yesilmercmk corb
1kase yogurt
Ara16
Turk kahvesi sekersz
Aksam19
3yk etli sote
2yk kozlenms biber sosu
Salata
Su2.5
Spor 30dk yuruyus birazdan bantta yuruycm 40dk kadar
Neymiş totemin???
Ayyy alintilarim gitti
sekerkiz67 canim listeye girmek icin paylasimlarini duzene koyman gerek. Bu hafta listeye alamayiz tabi. Insallah haftaya.
Bir de hamilelik sekeri cikmis sende sanirim. Iste ben de ondan korkuyorum olur mu olur, yaptirmak da gerek sanki. Bilmiyorum iste doktorum ne diyecek bakalim.
KumraL_KrakeR canim menun cok iyi ilk gunden guzel bir giris yaptin
Diger tüm testleri yaptıracagım ben de canım. Bundaki tek tereddütüm işte o kadar şekeri bir anda almak.Ben sadece seker testi degil hamilelikte yapilmasi gereken butun testlerin yapilma taraftariyim bisey cikmasa bile icim rahat eder bisy cikarsada one gore onlem alinir diyorum ben kizimda seker testi yaptirdim cok begenmistim tadini olsa gene icerdim bildigin limona ictim sanki aclokta tokluta cok dusuk cikmisti ozmanlardada 73 kilo flndim bence sende butun testlerini icinin rahat etmesinj istyosan yaptirmalisin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?