- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.361
btlbetul yaptınmı tarçınlı kahveyi beğendinmi
evet canım ist tanıştım eşimle ist oturuyordum normalde eşimin ailesi buralı balıkesirli yani bi geldik bayıldım buralara dönmedik bir daha bahçemde 30 a yakın tavuğumvar 2 tane ineğim 1 buzağım varineklerimin biri gebe kasımda doğurucak kızlar
geçmiş olsun canım iyiki tamamlamışsın haftanı
Diger tüm testleri yaptıracagım ben de canım. Bundaki tek tereddütüm işte o kadar şekeri bir anda almak.
Bugun hemsire kuzenim de kafamı karıstırdı zaten. Açlık şekerim sınırdaymıs benim??? 80 civarı cıkar genelde ve referans degerler gordugum kadarıyla 70-100 arası falan. Nesi yüksek dedim, "80'i biz sınır kabul ediyoruz gebelerde, bence sen kesin yaptır seker yüklemesi, bakılsın" dedi. Ki bu açlık şekeri sonuclarımı bu zamana kadar pratisyen doktorundan kadın dogumcusuna, endokrin uzmanından dahiliyecisine kadar hepsi de gördü, hicbiri yüksek demedi. İyice allak bullak etti kafamı
Vay anasını sayın seyirciler, kıyamet alameti bu, Betüş Jillian yapmışyok sütlü kahve içtim onun yerine....
menüm
sabah
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
2 kaşık ajvar
5 finduk
ara
1 kakaolu süt
öğlen
ara
1 elma
1 bardak sütlü kahve
ara
1 greyfurt
akşam
10 fındık
spor
50 ipli ip
jillian level 1 ---morordek baaaaaakk burda ne vaaar :)))) kollontai kulakların çınlasın......
15 dk bisiklet
bacaklarım titriyo
menü biraz kalabalık oldu ve şişkinlik yaptı.... ama stresli bir gündü valla... bakkala gidip jelibonları sevip yerine koydum çok acıklı.....
şimdi yeşil çay eşliğinde bir film seyretçem sonra bir iki iş var onları halledicem.... inşallah....
kızlar menümmorordek @inatettimolacak T tatlitambak @keremcemim btlbetul
sabah yumurtalı salata çay
ara sade tarçınlı türk kahvesi yarım ekşi elma 3 ceviz
öğlen 1.5 yumurta domates salatalık
ara yeşil çay yarım ekşi elma
akşam minicik bir karnıyarık 1 bardak ayran
su 2 bitti
yeşil çay
spor 40 dk yürüyüş
kızlar menümmorordek @inatettimolacak T tatlitambak @keremcemim btlbetul
sabah yumurtalı salata çay
ara sade tarçınlı türk kahvesi yarım ekşi elma 3 ceviz
öğlen 1.5 yumurta domates salatalık
ara yeşil çay yarım ekşi elma
akşam minicik bir karnıyarık 1 bardak ayran
su 2 bitti
yeşil çay
spor 40 dk yürüyüş
Ilk menum gelsin o zamn
Sabah9
1 has.yumurta
Kk peynir
5zeytin
Domates
Ogle14
1kase yesilmercmk corb
1kase yogurt
Ara16
Turk kahvesi sekersz
Aksam19
3yk etli sote
2yk kozlenms biber sosu
Salata
Su2.5
Spor 30dk yuruyus birazdan bantta yuruycm 40dk kadar
yok sütlü kahve içtim onun yerine....
menüm
sabah
2 kaşık ajvar
5 finduk
ara
1 kakaolu süt
öğlen
ara
1 elma
1 bardak sütlü kahve
ara
1 greyfurt
akşam
10 fındık
spor
50 ipli ip
jillian level 1 ---morordek baaaaaakk burda ne vaaar :)))) kollontai kulakların çınlasın......
15 dk bisiklet
bacaklarım titriyo
menü biraz kalabalık oldu ve şişkinlik yaptı.... ama stresli bir gündü valla... bakkala gidip jelibonları sevip yerine koydum çok acıklı.....
şimdi yeşil çay eşliğinde bir film seyretçem sonra bir iki iş var onları halledicem.... inşallah....
Bugunku menum
Sabah 2 haslanmis yumurta 1 kase 1 kasik yulaf kepekli yogurt 1 bardak yesil cay
Arada bol su
Ogle 3 kasik yarimyagli yogurt
Arada su
Aksam 1 kutu liht ton baligi 2 bardak zero
Birazdan su ve yesil cay icicem sonrada kiraz sapi cayi yapip icicem
Suana kadar 1.5 lt su olmus yatana kadr 2.5 lt olur
Spor olarak 45 dkika yuruyus
Ilk menum gelsin o zamn
Sabah9
1 has.yumurta
Kk peynir
5zeytin
Domates
Ogle14
1kase yesilmercmk corb
1kase yogurt
Ara16
Turk kahvesi sekersz
Aksam19
3yk etli sote
2yk kozlenms biber sosu
Salata
Su2.5
Spor 30dk yuruyus birazdan bantta yuruycm 40dk kadar
Senin normaldede sekerinmi vardi canimBen 36 haftalik doğum yaptım. Gebelikte hep diyetime dikkat ettim.
tantuni yaptım evde aman 1 seferden yiyeyim ne olacak dedim. Ama şeker çok yükseldi. Gece boyu uyuyamadim. Yemekten 3 4 saat sonra şekerim 200 du. Demek daha da yüksekmis ki anca 200 e düşmüş.
Ne mi oldu ertesi gün doğum yaptım. 1 ay erken oldu. Ama ben hergün dua ediyordum 37 bitsin dogurayim diye... çok şükür ki küvez de kalmadı bebisim. Ciğerlieri iyi gelişmişti.
ay dikkat et 3. deBen 36 haftalik doğum yaptım. Gebelikte hep diyetime dikkat ettim.
tantuni yaptım evde aman 1 seferden yiyeyim ne olacak dedim. Ama şeker çok yükseldi. Gece boyu uyuyamadim. Yemekten 3 4 saat sonra şekerim 200 du. Demek daha da yüksekmis ki anca 200 e düşmüş.
Ne mi oldu ertesi gün doğum yaptım. 1 ay erken oldu. Ama ben hergün dua ediyordum 37 bitsin dogurayim diye... çok şükür ki küvez de kalmadı bebisim. Ciğerlieri iyi gelişmişti.
Menun ve sporlarin cok gzel canm ben bsey merak ettim hic duymamiatim ajvar ne ?
yok ya menün yoğun değil ama sen yapmıyon yapmıyon çok sıkı yapıyon sıkılıyosun akşama 1 kase çorba fındık süper olurdu yada 1 kase yoğurtyok sütlü kahve içtim onun yerine....
menüm
sabah
2 kaşık ajvar
5 finduk
ara
1 kakaolu süt
öğlen
ara
1 elma
1 bardak sütlü kahve
ara
1 greyfurt
akşam
10 fındık
spor
50 ipli ip
15 dk bisiklet
bacaklarım titriyo
güzel başlayıp zeroyla tüy dikmişsin :)))
Ben 36 haftalik doğum yaptım. Gebelikte hep diyetime dikkat ettim.
Ay iyi bari içim rahatladı ama toklukta cidden hic yükselmemis senin neredeyse.Keainlikle yuksek degil benimde aclik 87 tokluk 95 si ve dktorum cok normal dedi
Bide yani sole bsey var hic baklava yeniyomuyuz gzumuzun dndugu bian 2 3 dlim birden baklava yedigimi hatrlarim ben hele dgumdan snra gunde 1 kilo sekerpare yiyodum dusun olsa ozman bana olurdu yani ayni sey gibi geliyo bana icine kimyasal bisey girmedikten snra yinede sen blirsn canm
Vay anasını sayın seyirciler, kıyamet alameti bu, Betüş Jillian yapmış
Ajvar ne kız ayrıca?? Sabah sabah tavuk cigerinden sonra gene hoş bir kahvaltı ile karşımızdasın :))
analarımızın yaptığı klasik domateslli patlıcanlı kahvaltılık sos.... sosyete adı ajvar :)))
ben ona başladım yani porsiyon küçültmeye kesinlikle benim sorunum diyette olsa çok yemekti bakalım yavaş yavaş sokacağız yoluna hangi filmi izlicenmenün pek kibarmış kız aferim valla.... ben tutamıyom boğazımı....sağlıklısını yemeye gayret ediyom ama yiyiyom yani.... porsiyonları küçültmem lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?