- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.621
inşallah hepberaber veririz şu kiloları canım
sevdiğimi biliyor en iyisi açık açık söylemek abla rejimdeyim sağol ama ben yiyemicem diyim
Nedenki canim sende galiba kaptanla sorun yasamissinAsuremi dedin 9.takimdan ayrilma sebebim biliyomusun
Evet ya çünkü benim reglde metabolizma fena çalışıyor diyette önce her gün 5-6 kez wc çıkardım reglde de ishal olurum hep şimdi olmuyorsa çok cikabiliyorum wccanım regliye rağmen mi bu kadar kg verdin helal sana
off kızlar işyerine aşure geldi patronun eşi getirmiş masama koydu bana bakıyor yemek istemiyorum çaktırmadan dökmem lazım yedim sansın nasıl yapcam ya
20 araliga kadar vermen lazm o zaman fazlaliklari hedef kac canm kac olmak istiyosunKumraL_KrakeR 19 Ocak düğün 20 Aralık gelinlik alma tarihim canım. Ben yoğun çalıştığım için arada kaçırıyorum. Bende yeni geldim 11 ekimde başladım gruba. Kendim 5 ekimde basladim. Başlangıç kilom 82.5. Bugün sabah da 80.0 dim hayırlısı bakalım.
Bizim kaptanimiz degisti eskisiyle ne ka mutluyduk halbukiNedenki canim sende galiba kaptanla sorun yasamissin
İyide yap dedinde her gün ye demedim ki küçük kalıpta bi seferlik yapsaydın cnm ben dedim ya bütün yemekleri bi seferlik yapiyorumevet,medusa38 de tatlandırıcın var kek yap dedi, şimdi de ondan durakladın sen diyo
hafiften sıyırıcam galiba
Cnm gel ben SanAda koçluk yapayım sebze günlerinde çok az sebze yiyorsun sen hep protein yapiyo gibisin o yüzden vücudun 5+5 şok algılaması çünkü alıştı vücut sana yeni yöntem bulalım bizevet,medusa38 de tatlandırıcın var kek yap dedi, şimdi de ondan durakladın sen diyo
hafiften sıyırıcam galiba
dökme kuzu, günah ya, çaktırmadan dolaba koy başka bi isteyene verirsin. ya da açık açık söyle yiyemiceğini, bu tambağa uyma T tatlitambak
Cnm gel ben SanAda koçluk yapayım sebze günlerinde çok az sebze yiyorsun sen hep protein yapiyo gibisin o yüzden vücudun 5+5 şok algılaması çünkü alıştı vücut sana yeni yöntem bulalım biz
Et ortim bu haftada açık ara grup içi birincisi olduk muBana da seyda coskun çok iyi geliyor yaa... bakalım bir muddet devam edecem.
Geçmiş olsun cnm SanAda bu hafta pek goremedim ilgilenemedim sizle ama artık burdayimSağol canım benim ... senide tebrik ediyorum çok güzel azim ettin başardın.. yok borcum borç bugün kendimi daha iyi hissediyorum akşama biraz ip atlamayı düşünüyorum bakalım ödeyecem borcumu
merhaba canımm nasılsın
Hedefe gülebilirsin ama 60-62. Çünkü daha fazlasında çok tombul gösteriyor gelinlik. Ya ben zayıf olup da gelinliğin modelinden iri duranları bilirim. Eğer şuanki verme hızımı koruyup kaçamak yapmazsam ocak ayında o kiloya rahat ulaşmam lazım. Şuan gelinlik almama 2 ay var. Sizce 2 ayda imkansız mı 18 kilo? Ama benim sıfır fireyle devam etmem lazım.Hani siz bazen diyosunuz ya ödül filan ben o ödül alemine bir gireyim bozulur benim diyet çünkü kilo verme moduna alıştıktan sonra yüksek kalorili bişey yeyince duruyor bir süre benim kilo veremem.20 araliga kadar vermen lazm o zaman fazlaliklari hedef kac canm kac olmak istiyosun
Bizim kaptanimiz degisti eskisiyle ne ka mutluyduk halbuki
Ama yenisi cok sert usluplu asure yenirmi kizlar diytteyken diye bi soru sordum sadece cok sert konustu buda benim hosuma gitmedi kimse kimseye sert cikisamaZbende cikiverdim gruptan
Yoğurt sabah yeniyo diğer yenecekler öğle ve akşam ama ben yoğurda gomdum kendimi azcik tavuk balık ve et yedim diğer gunlerdeTamam canım bi bakim sağol
Belli bir diyet var mı yaptığın ben oraları kacirmisimHedefe gülebilirsin ama 60-62. Çünkü daha fazlasında çok tombul gösteriyor gelinlik. Ya ben zayıf olup da gelinliğin modelinden iri duranları bilirim. Eğer şuanki verme hızımı koruyup kaçamak yapmazsam ocak ayında o kiloya rahat ulaşmam lazım. Şuan gelinlik almama 2 ay var. Sizce 2 ayda imkansız mı 18 kilo? Ama benim sıfır fireyle devam etmem lazım.Hani siz bazen diyosunuz ya ödül filan ben o ödül alemine bir gireyim bozulur benim diyet çünkü kilo verme moduna alıştıktan sonra yüksek kalorili bişey yeyince duruyor bir süre benim kilo veremem.
İyide yap dedinde her gün ye demedim ki küçük kalıpta bi seferlik yapsaydın cnm ben dedim ya bütün yemekleri bi seferlik yapiyorum
Cnm gel ben SanAda koçluk yapayım sebze günlerinde çok az sebze yiyorsun sen hep protein yapiyo gibisin o yüzden vücudun 5+5 şok algılaması çünkü alıştı vücut sana yeni yöntem bulalım biz
canım aynen öyle yaptım gittim dolaba koydum çaktırmadan bişe de demedim valladökme kuzu, günah ya, çaktırmadan dolaba koy başka bi isteyene verirsin. ya da açık açık söyle yiyemiceğini, bu tambağa uyma T tatlitambak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?