Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

off kızlar işyerine aşure geldi patronun eşi getirmiş masama koydu bana bakıyor yemek istemiyorum çaktırmadan dökmem lazım yedim sansın nasıl yapcam ya

dökme kuzu, günah ya, çaktırmadan dolaba koy başka bi isteyene verirsin. ya da açık açık söyle yiyemiceğini, bu tambağa uyma T tatlitambak

20 araliga kadar vermen lazm o zaman fazlaliklari hedef kac canm kac olmak istiyosun

Nedenki canim sende galiba kaptanla sorun yasamissin
Bizim kaptanimiz degisti eskisiyle ne ka mutluyduk halbuki
Ama yenisi cok sert usluplu asure yenirmi kizlar diytteyken diye bi soru sordum sadece cok sert konustu buda benim hosuma gitmedi kimse kimseye sert cikisamaZbende cikiverdim gruptan

evet, medusa38 de tatlandırıcın var kek yap dedi, şimdi de ondan durakladın sen diyo

hafiften sıyırıcam galiba
Cnm gel ben SanAda koçluk yapayım sebze günlerinde çok az sebze yiyorsun sen hep protein yapiyo gibisin o yüzden vücudun 5+5 şok algılaması çünkü alıştı vücut sana yeni yöntem bulalım biz

dökme kuzu, günah ya, çaktırmadan dolaba koy başka bi isteyene verirsin. ya da açık açık söyle yiyemiceğini, bu tambağa uyma T tatlitambak

Aaa nolmus kiz. Bak aşure ayı 1 kere geliyor senede. Belki de yemistir bile. ... ya da afiyetle kasikliyordur şimdi. ..
yarasın Fatmagül toz-pembe

Cnm gel ben SanAda koçluk yapayım sebze günlerinde çok az sebze yiyorsun sen hep protein yapiyo gibisin o yüzden vücudun 5+5 şok algılaması çünkü alıştı vücut sana yeni yöntem bulalım biz

Bana da seyda coskun çok iyi geliyor yaa... bakalım bir muddet devam edecem.

Geçmiş olsun cnm SanAda bu hafta pek goremedim ilgilenemedim sizle ama artık burdayim

20 araliga kadar vermen lazm o zaman fazlaliklari hedef kac canm kac olmak istiyosun
Hedefe gülebilirsin ama 60-62. Çünkü daha fazlasında çok tombul gösteriyor gelinlik. Ya ben zayıf olup da gelinliğin modelinden iri duranları bilirim. Eğer şuanki verme hızımı koruyup kaçamak yapmazsam ocak ayında o kiloya rahat ulaşmam lazım. Şuan gelinlik almama 2 ay var. Sizce 2 ayda imkansız mı 18 kilo? Ama benim sıfır fireyle devam etmem lazım.Hani siz bazen diyosunuz ya ödül filan ben o ödül alemine bir gireyim bozulur benim diyet çünkü kilo verme moduna alıştıktan sonra yüksek kalorili bişey yeyince duruyor bir süre benim kilo veremem.

Bizim kaptanimiz degisti eskisiyle ne ka mutluyduk halbuki
Ama yenisi cok sert usluplu asure yenirmi kizlar diytteyken diye bi soru sordum sadece cok sert konustu buda benim hosuma gitmedi kimse kimseye sert cikisamaZbende cikiverdim gruptan

Anladim canim burda hep beraber huzurlu bi sekilde zayflicaz insallahh

Belli bir diyet var mı yaptığın ben oraları kacirmisim

İyide yap dedinde her gün ye demedim ki küçük kalıpta bi seferlik yapsaydın cnm ben dedim ya bütün yemekleri bi seferlik yapiyorum

sen gittin böyle oldu, küstüm o zaman

canım aynen öyle yaptım gittim dolaba koydum çaktırmadan bişe de demedim valla T tatlitambak kız valla sen benle uğraşıyon geçende kocana tatlı yap dedin sen koca tatlı istedi senden bugünde tabak tabak aşure gelirse önüne hiç şaşırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…