- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.661
bilemicem bence o kaçıcak sen kovalıcan gibiSüs kiz deme öyle... ben kaçacam o kovalayacak beni
çok kötüsünAaa na kaar ayıp. Yesene kız ödülün olsun diyecem de ne ödülü zaten yenildin:)
Aşure çok güzel tatlı ama mesir macunu gibi içinde herşey var k alori bombası gibi kh yasak diyetler için hiç uygun degilBenim odaya da sürekli getiriyor arkadaşlar. Ama 1 kaşık bilem yemedim ne de olsa 79.4 lük arkadaşımızı geçmem lazım 1 2 güne. O yesin ama 1 2 kase bişey olmaz.
Gitmesin cnm misafir kv olunca giremedim net pakette bitti bende bugün yeniledim yani burdayim bu hafta telafi ederiz uzulme
sende gel bacımne o kız herkezi özeline çekiyon :))) tenhalarda buluşuyonuz :)))
olsun olsun 18 olmassa 15 olur olur yani srn bırakma yeterBen boş durmadımki 95 dim ben. 2 buçuk ayda 78 e indim sonra sıkılıp bırakmıştım 82.5 la yeniden başladım. Ben çok azimliyimdir hiç öyle dayanamadım yedim olayları olmaz bende. Diyete bir başlayim silah dayasalar yediremezler. Ben zaten hayatım boyunca hep 60-65 arası bir insadım o yüzden kolay adapte olabiliyorum az yemeğe.
Benim odaya da sürekli getiriyor arkadaşlar. Ama 1 kaşık bilem yemedim ne de olsa 79.4 lük arkadaşımızı geçmem lazım 1 2 güne. O yesin ama 1 2 kase bişey olmaz.
ne olcak vucut savaş açtı bacım bize oyuncak ettin lan beni diye ne bo... yaptığını kendinde bilmiyon bırak yakamı diyeben bu hafta 100 gr bile veremedim ya laaa....
ha ha ha hadi bakalım görüşeceğizzzzzzzzzzzzzzzzBenim odaya da sürekli getiriyor arkadaşlar. Ama 1 kaşık bilem yemedim ne de olsa 79.4 lük arkadaşımızı geçmem lazım 1 2 güne. O yesin ama 1 2 kase bişey olmaz.
sen en iyisi akıl fikir diyetine başlaatom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun diyen kadir inanır gibiyim şu an, dukan'a da diyete de nalet olsun, bırakıp aşure yiyesim geldi şu an, hepsini yanlış yapmışım ya ben
ne o kız herkezi özeline çekiyon :))) tenhalarda buluşuyonuz :)))
sen en iyisi akıl fikir diyetine başla
bir sorun yok kimsenin lafı ile kimseyi karşımıza almayız sadece anlaşamadığınızı söyledi olabilir kimse kimse ile uyum içinde olmak zorunda değil tabiki sadece rahat edemedim buraya gelmek istedim dedi bundan sonra daha dikkatli oluruz konuşurken....sizede hayırlı cumalarEki Görüntüle 1897656 Sevgılı sahurum ve gruptakı hanımlar
Ikı gündür adım gecıyormus sertmısım falanmışım fılanmısım
Haaaa bırde meşhur aşure olayımız var
Bahsı olunan sert cevap budur
Smili konsa yumuşatacaktı ama kullanma huyum yok
Kumral kraker adımı kullanmazsam sevınırım. Bır sorunun varsa watsaptan yada özelden halledelim
Ama takımlar arası karma karalaman yeter
4 yıldır buralardayım ve çoğu kışı tanır benı
Herkese hayırlı cumalar
Sende dukanci değilmisin yaparim tabi yorum
Bir kase 350 kalori nerdeyse ana Ogün olarak yenmeliymisbiraz önce komşum getirdi tam kahve içiyodum 3 yk kaşığı yedim kaç gündür getiriyolar yememiştim bugun yedim ama kendimi frenledim çok şükür
Yemeeee sen benim ilk yol arkadaşım din dukanda geçecek bugünlerdeatom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun diyen kadir inanır gibiyim şu an, dukan'a da diyete de nalet olsun, bırakıp aşure yiyesim geldi şu an, hepsini yanlış yapmışım ya ben
anacım ben aylar yıllar oldu burada diyete başlayalı arada oluyor bırakmak istemek ciddiye almıyorum o yüzden seniiyice paralelci oldu bu.
beni de çek özele, klasörlerimi alır gelirim. zaten mutsuzum diyeti bırakıom diom, sen dalga geç haylaaa
Olurum tabi 5+5 için erken değilmi duraklama yaşadığında geç benceDukanciyim canim ama benim menulerimede mudahale etmeni isterim sen baya gzel kilo veriyosun cnku suan seyirdeyim pazartesi 5+5 olrak yapicak dukani ozmanlar bana cok destek ol ltfen
yok kız yk küçüktür benim 3 yk aldım kahvemin yanında bıraktım yermiyim yememmm hepsini yeni gelin geçer beni sonraBir kase 350 kalori nerdeyse ana Ogün olarak yenmeliymis
ne olcak vucut savaş açtı bacım bize oyuncak ettin lan beni diye ne bo... yaptığını kendinde bilmiyon bırak yakamı diye
Teşekkür ederım anlayışınız ıcınbir sorun yok kimsenin lafı ile kimseyi karşımıza almayız sadece anlaşamadığınızı söyledi olabilir kimse kimse ile uyum içinde olmak zorunda değil tabiki sadece rahat edemedim buraya gelmek istedim dedi bundan sonra daha dikkatli oluruz konuşurken....sizede hayırlı cumalar
kaptan yardımcısı olduğum için msj cevaplamak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?