- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.001
Zor gibi gozuktu bana ama alisanlar icin kolaydr umarim..bende karatay yapmayi dusunuyomGerçek dukanda yok seyir evresinde sonra ekleniyo
Herkescikler yazmis zaten, bize gelen ayrilamiyorBisey sorabilirmiyim ya liste disi neden o kadar kalabalik hepsi deneme suresindemi acaba
Yaaa cok gecmis olsun okurken icim cız etti vallahiAmaaaan kızım bişi yememiş pek, alışveriş merkezinde bişiler yedirdim, 2 gezdik çocuğumla, dönüşte ellerini binanın giriş kapısına sıkıştırdı kuzum
Ya benim istah muthis acildigi icin ogle ve aksam bi sey yememissin bence kuzumYazayım menümü de
sabah -güzel yaptım kahvaltımı valla-
kırmızı biberli sosisli omlet -bikaç çatal-
kahvaltılık sos bikaç çatal
peynır salatalık yarım sımıt
öğle yok
saat 3 gibi 1elma 100gr yogurt
yarım muz
akşam
1kase yoğurt yulaf kepegı
su aldım yanıma sımdı tamamı 2,5l olacak
spor totomun üstüne oturmadım valla ayaklarım zonkluyo
morordek @nilsub KumraL_KrakeR
Ödülünü sevsinler yaBugünkü menüm
Sabah
İki sütte yumurta
Az peynir çay
Öğle
Ayran
Sade nescafe
Ara kendime odul verdim bir yeşil elma yedim
Akşam
Ali nazik
Cacık
Salata
Yulaf kepekli yogurt
Su 2.5 litre
@inatettimolacakmorordek @nilsub T tatlitambak @wendy
Ay sizin bu detoks menuleri gordukce bana afakanlar basıyor. Beni bu hamilelik döneminde kaptan yardimciligindan alsaniz mi acaba, utanmasam neden az yediniz diye kizacagimSabah 10 da
1 muz
ara
10 badem
Öğlen 14
1 muz
ara
10 badem
Akşam 17. 30
1 muz
şu 2.5 lt
spor yok
morordek @nilsub @inatettimolacak medusa38
Hey masallah, Betus gozlerimi yaşartıyorsun@nilsubmorordek @inatettimolacak
menüm
sabah
2 yumurta yağsız tavada pişirdim
1 diilim kepek ekmeğee
ara
1 kutu kakaolu süt
öğlen
1 kase sütlü yulaf ezmesi
1 portakal
ara
1 portakal
akşam
1 portakal
spor 50 ipsiz ip
jillian level 1
şimdide yeşil çayyy......
jilliandan mütevellit ağrımayan yerim yok.... oyyyşş ölüyom......
Saol cnm takım alıştı geçen haftanın da birincisiydim dizide beklerim yanimamedusa38 gurur duydum. Harikasınız bayanlar!!!
10. Takımdan misafir arada gelirim böyle :))sağolsun takımınız çok sıcak karşılarMerhabasiz izindemisnz ilk defa gordumde sizi
Tebrik ederim canim sanirim haftalardir siralar degisse de ilk 3 degismiyor :)Saol cnm takım alıştı geçen haftanın da birincisiydim dizide beklerim yanima
İnşallah ama ben 3 muz yesem bu çalışma temposunda düşüp bayılırım. Ama cidden çok tebrik ederim.Saol cnm takım alıştı geçen haftanın da birincisiydim dizide beklerim yanima
Dükan ekspress okadar zor değil ise yarıyor nilsub d dukanimsi bisey yaptı 1.7 vermisZor gibi gozuktu bana ama alisanlar icin kolaydr umarim..bende karatay yapmayi dusunuyom
Ben yapmıyomusun o detokslar ben kendi diyetinde aç kalmiyorum hem doyurucu hem zayiflaİnşallah ama ben 3 muz yesem bu çalışma temposunda düşüp bayılırım. Ama cidden çok tebrik ederim.
Teşekkürler cnm hedefe kadar böyle olacak inşTebrik ederim canim sanirim haftalardir siralar degisse de ilk 3 degismiyor :)
Kesinlikle regli olmasaydım çok iyi olcaktı önümüzdeki salı tartılcam 2 Haftanın sonunda kaç verdiğim çıkar ortaya :)Dükan ekspress okadar zor değil ise yarıyor nilsub d dukanimsi bisey yaptı 1.7 vermis
Bunu yapınca kaç kg veriyosun
Ben 9.takimdan geldim canım10. Takımdan misafir arada gelirim böyle :))sağolsun takımınız çok sıcak karşılar
Sen yemi gelmiisin sanırım
muzun yanına ayran koysan proteinde olur olmuyormu
Oha bu ne. Çok azzzz.
4kg verecenmi kiEvet beni de zorladı acıktım ama dayanıyor işte 5 günlük diyet zaten. 3 u gitti 2 si kaldı. Canim.
Herkescikler yazmis zaten, bize gelen ayrilamiyor
Yaaa cok gecmis olsun okurken icim cız etti vallahi
Ya benim istah muthis acildigi icin ogle ve aksam bi sey yememissin bence kuzum
Ödülünü sevsinler ya
Ay sizin bu detoks menuleri gordukce bana afakanlar basıyor. Beni bu hamilelik döneminde kaptan yardimciligindan alsaniz mi acaba, utanmasam neden az yediniz diye kizacagim
Hey masallah, Betus gozlerimi yaşartıyorsun
Madem ilk defa mayaliycan sana puf noktasi vereyimBu arada ben gecen hafta asure yapamadim, sehir disindan arkadas geldi 2 gun de disari ciktim falan. Yarin yapacagim insallah
Yarin ilk kez yogurt da mayalayacagim. Tam hamarat hanim moduna girdim
Yaa rekorlar kırılmış bugün orda çok hırslılar hayırlısı bizim kaptan bile kopyalamış listeyi bize gösteriyo :))Ben 9.takimdan geldim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?