- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.021
Evet oyledirlerYaa rekorlar kırılmış bugün orda çok hırslılar hayırlısı bizim kaptan bile kopyalamış listeyi bize gösteriyo :))
Aaa onu duymamistim hic. Aklima gelmezdi valla kapagini acmak, sagol canim :)Madem ilk defa mayaliycan sana puf noktasi vereyimyogurdu mayaladiktan sonra bekletip dolaba aliyosun ya buzdolabina koyunca kapagini acik birak 1gun ole dursun tas gibi oluyo
Ne demek canim bende yeni ogrendim yogurtlarm artk cok guzel oluyorAaa onu duymamistim hic. Aklima gelmezdi valla kapagini acmak, sagol canim :)
Ben bi de ekşiligini ayarlayamayacagim diye korkuyorum. Hic de sevmem ekşi yogurdu, insallah tadi da tutarNe demek canim bende yeni ogrendim yogurtlarm artk cok guzel oluyor
Herkescikler yazmis zaten, bize gelen ayrilamiyor
Yaaa cok gecmis olsun okurken icim cız etti vallahi
Ya benim istah muthis acildigi icin ogle ve aksam bi sey yememissin bence kuzum
Ödülünü sevsinler ya
Ay sizin bu detoks menuleri gordukce bana afakanlar basıyor. Beni bu hamilelik döneminde kaptan yardimciligindan alsaniz mi acaba, utanmasam neden az yediniz diye kizacagim
Hey masallah, Betus gozlerimi yaşartıyorsun
Yogurdu mayalarken serce parmaginla sutu karistiriver parmagin dayanabilecegi sicakllikta olcak ne soguk ne sicak o zaman eksi olmaz birde yogurdunu fazla koyma 1kiloya 1yk yogurt koyuyorum benBen bi de ekşiligini ayarlayamayacagim diye korkuyorum. Hic de sevmem ekşi yogurdu, insallah tadi da tutar
Bi sey yememissin ki baska neyine kizayim :))ben portakallara kızcanız diye çok tırsmıştım halbuki :))) yerken öyle vicdan azabıyla yedim ki anlatamam zehir oldu bana o son portakal :))))
Aslinda kizcaktim benben portakallara kızcanız diye çok tırsmıştım halbuki :))) yerken öyle vicdan azabıyla yedim ki anlatamam zehir oldu bana o son portakal :))))
Tabiki de cnm keremcemim de beni kandırdı oldum dukancı ama iyiki de kandırmış:)Evet oyledirlerbundan sonra onumuzdeki maclara bakicaz artk
Evet serce parmagi testini duydum oyle yapacagim. Yogurdu cok olursa da mı ekşi oluyor? Ay seni de tuttum gece gece yatacaktinYogurdu mayalarken serce parmaginla sutu karistiriver parmagin dayanabilecegi sicakllikta olcak ne soguk ne sicak o zaman eksi olmaz birde yogurdunu fazla koyma 1kiloya 1yk yogurt koyuyorum ben
Spora gell bee ben jillian yapanlara sapka cikariyom valla
Sendemi Detox yaptın portakal detoxumu
kcanım ben mayalarkende ağzı açık mayalıyorum tas gibi oluyo bi de fırına at yoğurdu mayalayınca akşamdan sabaha kadar kalsın miss gibi oluyo sabah çıkar dolaba koyAaa onu duymamistim hic. Aklima gelmezdi valla kapagini acmak, sagol canim :)
Bi sey yememissin ki baska neyine kizayim :))
Aslinda kizcaktim benyeniyim diye ses etmedm
Yok kiz ne tutmasi askolsun ben canim skldida o yuzden yatiyim dedimEvet serce parmagi testini duydum oyle yapacagim. Yogurdu cok olursa da mı ekşi oluyor? Ay seni de tuttum gece gece yatacaktin
serce parmağını sok süte 10 a kadar say onda parmağın yanacak seviyede olcak o zaman mayala bi de 1. kg kavanoza 1 tatlı kaşığı moyğurt koyEvet serce parmagi testini duydum oyle yapacagim. Yogurdu cok olursa da mı ekşi oluyor? Ay seni de tuttum gece gece yatacaktin
Du bakalim sen bekle beni comezligimi atlatayim bak sana neler edicigim
Du bakalim sen bekle beni comezligimi atlatayim bak sana neler edicigim
Kaptanim peki sarıp sarmalamiyor musun? Sarıp da koyarsak sabaha kadar cok olmaz mi? Cok sicakta durursa da ekşir diye okudum ama tecrube farkli tabi.kcanım ben mayalarkende ağzı açık mayalıyorum tas gibi oluyo bi de fırına at yoğurdu mayalayınca akşamdan sabaha kadar kalsın miss gibi oluyo sabah çıkar dolaba koy
Ben daha acemi oldugumdan 1 lt süt ile yapacağım riske atamam 4 lt sütü :))Yok kiz ne tutmasi askolsun ben canim skldida o yuzden yatiyim dedim
Kac kilo sutten yapicaksn mesela 5kilo sut kaynatiyorum 1litreyi icmelik ayiriyom 4litreye 4ymk kasigi koyuyorum ama dolu dolu degil sonra 4yk yogurdun icine once az sut koyup karistryom sonra dokuyom komole sutun icine oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?