Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben portakallara kızcanız diye çok tırsmıştım halbuki :))) yerken öyle vicdan azabıyla yedim ki anlatamam zehir oldu bana o son portakal :))))

Ben bi de ekşiligini ayarlayamayacagim diye korkuyorum. Hic de sevmem ekşi yogurdu, insallah tadi da tutar
Yogurdu mayalarken serce parmaginla sutu karistiriver parmagin dayanabilecegi sicakllikta olcak ne soguk ne sicak o zaman eksi olmaz birde yogurdunu fazla koyma 1kiloya 1yk yogurt koyuyorum ben

Yogurdu mayalarken serce parmaginla sutu karistiriver parmagin dayanabilecegi sicakllikta olcak ne soguk ne sicak o zaman eksi olmaz birde yogurdunu fazla koyma 1kiloya 1yk yogurt koyuyorum ben
Evet serce parmagi testini duydum oyle yapacagim. Yogurdu cok olursa da mı ekşi oluyor? Ay seni de tuttum gece gece yatacaktin

Spora gell bee ben jillian yapanlara sapka cikariyom valla
Sendemi Detox yaptın portakal detoxumu

tatlı krizi portakalı o :))

sorma jillian çok zor her yanım ağrıyor ama inat ettim nedir buu 67 yapıştı bana.... ölsemde yapacam.... ama ağrımayan yerim yok valla.......

Evet serce parmagi testini duydum oyle yapacagim. Yogurdu cok olursa da mı ekşi oluyor? Ay seni de tuttum gece gece yatacaktin
Yok kiz ne tutmasi askolsun ben canim skldida o yuzden yatiyim dedim
Kac kilo sutten yapicaksn mesela 5kilo sut kaynatiyorum 1litreyi icmelik ayiriyom 4litreye 4ymk kasigi koyuyorum ama dolu dolu degil sonra 4yk yogurdun icine once az sut koyup karistryom sonra dokuyom komole sutun icine oldu bitti

kcanım ben mayalarkende ağzı açık mayalıyorum tas gibi oluyo bi de fırına at yoğurdu mayalayınca akşamdan sabaha kadar kalsın miss gibi oluyo sabah çıkar dolaba koy
Kaptanim peki sarıp sarmalamiyor musun? Sarıp da koyarsak sabaha kadar cok olmaz mi? Cok sicakta durursa da ekşir diye okudum ama tecrube farkli tabi.
Ben daha acemi oldugumdan 1 lt süt ile yapacağım riske atamam 4 lt sütü :))
O zaman ona 1 yk yogurt yani? Ay her yiğidin yogurt yiyisi farkli derler herkesin yogurt mayalamasi da farkliymis anacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…