- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.061
Hoşgeldin. Mavi hapı seçtin. Artık herşey degisecekOkudum ve Kabul Ettim
Vatana millete hayırlı olsun efenim
Ay yok bacım nerde 79.8 +400 reglim benimde yaklaşıyo ondanmı acaba aşuredenmi ya benim tabaklarımda kuçuçuk anlamadım bu işi akşam kofteyi yağsız ezme ile yaptım salatamada sadece limon sıktım çözemedim bu artıyı:'(Günaydın kızlar
bugun erkenciyim. 5.30 da tartilmam a rağmen kilo vermisim çok sevindim.
Dün akşam kocam yer çok zayıfladın diye söylenmeye başladı. Ne için zayifliyorsun falan filan. Ben de 68 e kadar devam dedim...
Bu sabah zorla yumurta yedirir.
Sabah kahvaltım kefir in içine 1 salatalık rendeledim çörek otu ve chai tohumu ile afiyetle yedim.
Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
Nilgün tartildin mi inşallah 78 olmussundur
Tartıldınmı sen bakalımHoşgeldin. Mavi hapı seçtin. Artık herşey degisecekBizimle bol bol motive olacağına emin olabilirsin. Ben Sinem okul psikolojik danışmanıyim. Nişanlıyim. Yarışmaya adanadan katılıyorum.
Bir gerçek DUkan birde ekspress var ben ve wendy gerçek dukanciyim
Kızlar günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Ay okunacak 87 msj kahvaltıdan sonra gelirim moralim bozuk zati 3kaşık aşure +400 gördüm revamı bu bana :'(
Okudum ve Kabul Ettim
Vatana millete hayırlı olsun efenim
Benim çok moralim bozuk ben bugün +900 çıktım ve bu işten hiç bişey anlamadım.
Dün olculu de yemiş olsam yeşil mercimek ve nohut gaz yaptı sanırım. Bir de evet sanırım yesilcay fazla içtim.
Nilsubcum aynı kaderi paylaşıyoruz malesefAsure karbonhidrat bombasi gibi bisey canm 3 kasikda olsa farkettireblir bgun dkkat edersn yarn hemencik gider hic canini skma
evet canım yakınız baya senin boyun kaçtı ?Benim kiloma en yakininatettimolacak ama kendisi yok sanirim.burda birde toz-pembe seninlede yakiniz aslinda
aynen bende bi 65 olayım bakıcam duruma beğenmezsem 2 kilo daha vericem bende şu sınavlarımı verebilirsem önümüzdeki sene düşünüyorum bebek ne kadar az kiloyla gebe kalırsam o kadar iyidirrAy benim hedef 68 a dima kilo alma payı ve gebelik payı bırakıyorum kendime. 65 i gecmemeye calisacam artik
Hoşgeldin canım. İlk sayfadaki kuralları okumuşsun zaten. 2hafta denem süren var sonra listeye alabiliyoruz seni. Günlük menü+su miktarı+spor akşamları toplu olarak yazıp kaptanımızı @toplight ve yardımcılarımızımorordek nilsub -ben de k.yardımcısıyım bu arada- etiketliyosun. Şu andaki kilonu ve hedefini de belirt ördekcim kayıt etsin seni.
Takımın çenesi oldukca düşüktür motivasyonun bitmez hiç burda,hatta sayfa okumaya yetıstıremıyoz bız o derece
Kendını tanıt bıze kaynasırız sonra..Kaç yasındasın,evlı mısın,nerde yasıyosun,napıyosun vs vs.. Misal bakınız ben öhöm öhöm..
İsmim Özge,25yasında bekar tontik bir kız iken 91ile baslayıp gün itibariyle 70,4kıloya bu hatunlarla bırlıkte ındımyuksek lısans ogrencısıyım.istanbulda yasıyorum. söylıceklerım bu kadar yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
Gazan mübarek olsun :)
Hoşgeldin. Mavi hapı seçtin. Artık herşey degisecekBizimle bol bol motive olacağına emin olabilirsin. Ben Sinem okul psikolojik danışmanıyim. Nişanlıyim. Yarışmaya adanadan katılıyorum.
Hoşgeldin sefa geldin diyelim o vakit.Adım büşra, 22 yaşındayım, evliyim, istanbulda yaşıyorum, sağlık denetçisiyim, 68 kiloyum vee idealim 50 kilo ulaşamadığım tek hayal diyebilirim. Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum efenim
Mavi en sevdiğim renktir. Doğru tercih o vakit
ya canım bu ekspress nasıl oluyorBir gerçek DUkan birde ekspress var ben ve wendy gerçek dukanciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?