Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Okudum ve Kabul Ettim
Vatana millete hayırlı olsun efenim
Hoşgeldin. Mavi hapı seçtin. Artık herşey degisecek Bizimle bol bol motive olacağına emin olabilirsin. Ben Sinem okul psikolojik danışmanıyim. Nişanlıyim. Yarışmaya adanadan katılıyorum.

Ay yok bacı Ay yok bacım nerde 79.8 +400 reglim benimde yaklaşıyo ondanmı acaba aşuredenmi ya benim tabaklarımda kuçuçuk anlamadım bu işi akşam kofteyi yağsız ezme ile yaptım salatamada sadece limon sıktım çözemedim bu artıyı:'(

Kızlar günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Ay okunacak 87 msj kahvaltıdan sonra gelirim moralim bozuk zati 3kaşık aşure +400 gördüm revamı bu bana :'(

Asure karbonhidrat bombasi gibi bisey canm 3 kasikda olsa farkettireblir bgun dkkat edersn yarn hemencik gider hic canini skma

Benim çok moralim bozuk ben bugün +900 çıktım ve bu işten hiç bişey anlamadım.

Canm nler yedn bilemiyorum tam gecmisi okuyamadim ama hic moralini bozma aynen dvm et bazen aksam icilen su bitki caylari bile siskinlik yapabliyo moral bozmak yok yola devm

Dün olculu de yemiş olsam yeşil mercimek ve nohut gaz yaptı sanırım. Bir de evet sanırım yesilcay fazla içtim.

Hmm baklagillerde siskinlik yapaliyo ozman bgunku kilonu hic takma kafaya canm dkkat et bgun 1 2 gunde gider o siskinlik

Dünkü menüm sebze+protein gunumdu
Sabah mantarli 2 yumurtali omlet
2 kucuk salatalik
Yesilcay
Arada bol su
Öglen disardaydim yiyemedim
Arda yine bol su 1 kupa kiraz sapi cayi
Aksam fiirinda 3 tane dukan baget ( normal firin tavugundan tek farki harcina yulaf kpegi koydum okadr )
1 tabagi doldurmick kadar pazi yogurtlamasi
Saat 10 gibi yulaf kepekli yarim yagli 3 kasik yogurt yedim
Yatana kadar 2 kupa daha kiraz sapi cayo ictim bgun toplamda 2lt+1 bardk su ictim
Spor 40 dkika yuruyus
Simdilik bu kadr nilsub morordek
toplight dukanci arkilerimide etketlim @keremcemim @w e n d y

Ay benim hedef 68 a dima kilo alma payı ve gebelik payı bırakıyorum kendime. 65 i gecmemeye calisacam artik
aynen bende bi 65 olayım bakıcam duruma beğenmezsem 2 kilo daha vericem bende şu sınavlarımı verebilirsem önümüzdeki sene düşünüyorum bebek ne kadar az kiloyla gebe kalırsam o kadar iyidirr

Adım büşra, 22 yaşındayım, evliyim, istanbulda yaşıyorum, sağlık denetçisiyim, 68 kiloyum vee idealim 50 kilo ulaşamadığım tek hayal diyebilirim. Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum efenim

Gazan mübarek olsun :)

Hoşgeldin. Mavi hapı seçtin. Artık herşey degisecek Bizimle bol bol motive olacağına emin olabilirsin. Ben Sinem okul psikolojik danışmanıyim. Nişanlıyim. Yarışmaya adanadan katılıyorum.

Mavi en sevdiğim renktir. Doğru tercih o vakit

Hoşgeldin sefa geldin diyelim o vakit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…