- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.081
hoşgeldin aramızaAdım büşra, 22 yaşındayım, evliyim, istanbulda yaşıyorum, sağlık denetçisiyim, 68 kiloyum vee idealim 50 kilo ulaşamadığım tek hayal diyebilirim. Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum efenim
Mavi en sevdiğim renktir. Doğru tercih o vakit
Benim çok moralim bozuk ben bugün +900 çıktım ve bu işten hiç bişey anlamadım.
Yok yok ağlamıyom ne kötüsünağlıcaksak oynamayalım :))) uleyn bir haftadı hem spor yapıyorum hem diyet 100 gr veremedim hiç konuşma bence... olur böyle vakalar..... devamm......
Dünkü menüm sebze+protein gunumdu
Sabah mantarli 2 yumurtali omlet
2 kucuk salatalik
Yesilcay
Arada bol su
Öglen disardaydim yiyemedim
Arda yine bol su 1 kupa kiraz sapi cayi
Aksam fiirinda 3 tane dukan baget ( normal firin tavugundan tek farki harcina yulaf kpegi koydum okadr )
1 tabagi doldurmick kadar pazi yogurtlamasi
Saat 10 gibi yulaf kepekli yarim yagli 3 kasik yogurt yedim
Yatana kadar 2 kupa daha kiraz sapi cayo ictim bgun toplamda 2lt+1 bardk su ictim
Spor 40 dkika yuruyus
Simdilik bu kadrnilsub morordek
toplight dukanci arkilerimide etketlim @keremcemim @w e n d y
Bi deneyeyim bugun kaptanimcanım ben eskiden 1. yk koyuyordum mayayı sonra tv de dinlemiştim hocanın biri 1tk yeterli deyince 4-5 seferdir öyle yapıyom
bu arada sarıp sarmalama bana göre değil mayalayıp fırına koyuyorum akşam sabah çıkarıyorum dene bakalım nasıl olcak bu arada bu akşam deli gibi şeyler yedim midemde bi ekşime bi baktım ki az önce regli olmuşum sebebi belli oldu bu hafta güzel kg verirsem belki bende listeye girerim haftasonu abartmayın kızlar malum hırslandık bu hafta iyi bi derece yapalım gene
Kiz ne alakaysa ben ruyamda seni gordumGünaydın kızlar
bugun erkenciyim. 5.30 da tartilmam a rağmen kilo vermisim çok sevindim.
Dün akşam kocam yer çok zayıfladın diye söylenmeye başladı. Ne için zayifliyorsun falan filan. Ben de 68 e kadar devam dedim...
Bu sabah zorla yumurta yedirir.
Sabah kahvaltım kefir in içine 1 salatalık rendeledim çörek otu ve chai tohumu ile afiyetle yedim.
Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
Nilgün tartildin mi inşallah 78 olmussundur
Gunaydin kizlarr
Bi deneyeyim bugun kaptanim
Hadi madem sen de bu hafta sıkı tut listeye gir :)
Kiz ne alakaysa ben ruyamda seni gordumhic omrumde yuzunu gormedim oysa ki ama senmissin iste. Boyle baya zayıf bi sekilde gordum sadece gobegim kaldi biraz diyordun. Guzel bi halde gordum yani ama ne alaka anlayamadim neyse hayrolsun bakalim :))
Yok yok ağlamıyom ne kötüsün
Gunaydin kizlarr
Bi deneyeyim bugun kaptanim
Hadi madem sen de bu hafta sıkı tut listeye gir :)
Kiz ne alakaysa ben ruyamda seni gordumhic omrumde yuzunu gormedim oysa ki ama senmissin iste. Boyle baya zayıf bi sekilde gordum sadece gobegim kaldi biraz diyordun. Guzel bi halde gordum yani ama ne alaka anlayamadim neyse hayrolsun bakalim :))
Günaydın kızlar, hala küskünümbtlbetul gibi bende, o kadar proteine o kadar spora
Afiyet olsun canım, ben küstüm Dukana
Bu kiskancligibeni niye görmüyosun da onu görüyosuuun ..... küstüm....
Ayni benim cocuklugumu anlatmssin cano misir ekmegi kuymak yogurt bizim isimizkız bunu da ılk kez duydum he.. annemın eskıden ıneklerı vardı tabı herkes evdeydı cok tuketıyoduk.buyuk bı tencere vardı onda mayalardı..hatta mayasını tahta kasıkla acardı. onla sütü karıstırıp tahta kasıgı da bırakırdı tencerenın ıcınde.. o yogurdu dünyayı dolaşsam bulamam herhalde.. kokusu kıvamı var ya enfes olurdu.. 10kılo yogurt yıyoduk herhalde bıkac gunde..
bı de bız de malum mısır ekmegıyle kardeslıgı mevcut.. ayyy canım cektı..neyse ben de mı yatsam ördekcım duruken ben aşeriyom
Aa oleymiymis anammm benimkilerde guzel kabarir kiz sinirlimiyim bende acepsinirli insanın hamuru,turşusu,yoğurdu güzel olur derler.elinden çabuk kabarırmış.. sen de mı bendensın yoksa canım
Ozge destan yazmisHoşgeldin canım. İlk sayfadaki kuralları okumuşsun zaten. 2hafta denem süren var sonra listeye alabiliyoruz seni. Günlük menü+su miktarı+spor akşamları toplu olarak yazıp kaptanımızı @toplight ve yardımcılarımızımorordek nilsub -ben de k.yardımcısıyım bu arada- etiketliyosun. Şu andaki kilonu ve hedefini de belirt ördekcim kayıt etsin seni.
Takımın çenesi oldukca düşüktür motivasyonun bitmez hiç burda,hatta sayfa okumaya yetıstıremıyoz bız o derece
Kendını tanıt bıze kaynasırız sonra..Kaç yasındasın,evlı mısın,nerde yasıyosun,napıyosun vs vs.. Misal bakınız ben öhöm öhöm..
İsmim Özge,25yasında bekar tontik bir kız iken 91ile baslayıp gün itibariyle 70,4kıloya bu hatunlarla bırlıkte ındımyuksek lısans ogrencısıyım.istanbulda yasıyorum. söylıceklerım bu kadar yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
Cumaya kadar gider o +400 merak etme nilguncum gitmessede kovalararizKızlar günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Ay okunacak 87 msj kahvaltıdan sonra gelirim moralim bozuk zati 3kaşık aşure +400 gördüm revamı bu bana :'(
Senin ismin Sinemmiymis ne ka guzel bi ismin varHoşgeldin. Mavi hapı seçtin. Artık herşey degisecekBizimle bol bol motive olacağına emin olabilirsin. Ben Sinem okul psikolojik danışmanıyim. Nişanlıyim. Yarışmaya adanadan katılıyorum.
1.65 dediydim ya kizevet canım yakınız baya senin boyun kaçtı ?
Hosgeldin busracim bende Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var ev hanimiyim mayistan beri buralardayimAdım büşra, 22 yaşındayım, evliyim, istanbulda yaşıyorum, sağlık denetçisiyim, 68 kiloyum vee idealim 50 kilo ulaşamadığım tek hayal diyebilirim. Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum efenim
Mavi en sevdiğim renktir. Doğru tercih o vakit
ayy canım kusura bakma yaa tekrar sordum dimiii1.65 dediydim ya kiz
Hosgeldin busracim bende Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var ev hanimiyim mayistan beri buralardayimistikrarli olursan verilmiycek kilo yok sadece inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?