- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.101
Olsun yine yarisalim canimayy canım kusura bakma yaa tekrar sordum dimiiiboylar da yakın olsaydı yarışırdık senle
Kacamak yoksa sıkınti etme canim sislik olabilir cumaya kadar halledersnkızlarr helpp meee !
+700 gr 1 günde nasıl alınır yaa bu içtiğim antibiyotiklerden mi oluyor ne şok oldum sabahkarnımda bi şişlik var zaten regl dönemide değil valla böyle yapacaksa içmem ben o ilaçları off
bu arada dün kalan 100 ip atlama borcumu bitirdim @nilsub canım
şimdi iddaa borcuma geldi sıra T tatlitambak a yenildim 500 ip atlicam
Bu kiskancligi @nilsub 'dan beklerdim ama dogru sen de fesatspor'dun di mi :))
bu hafta değil de önümüzde ki hafta olabilir canım bu hafta bu ilaçlar yüzünden kimseyle yarışamam sanırım moral sıfırOlsun yine yarisalim canim
Kacamak yoksa sıkınti etme canim sislik olabilir cumaya kadar halledersn
Günaydın herkeseya canım bu ekspress nasıl oluyor
Cnm bu hafta kimseyle yarisiyorum biraz dinlemeyi reglde anlatayım gelecek hafta yarisalim olurmu evet sende yeni gerçek dukanciyim unutmusum
2dilim tb ekmek ve lavas arti cikmana neden olmus gibi gozukuyor canim sabah ekmegi 1dilime indirebilrsn bence canimdünkü menümü de yazayım
sabah biraz peynir,2 dilim tt ekmek ,sütle yapılmış nescafe şekersiz ,2 adet kuru incir
öğlen tavuk sote lavaşla yedim 1 bardak ayran
ara 2 fincan yeşilçay
akşam yemedim
işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
akşam 100 ip atladım
Profilin altina kilonu yazmamsn unutuyorum sen kactin tam olarak..haftaya yarisalm o zaman sen nasil istersenbu hafta değil de önümüzde ki hafta olabilir canım bu hafta bu ilaçlar yüzünden kimseyle yarışamam sanırım moral sıfır
Kizzz naptin da gitti birden o kadar.. ay ben de o 6yi bi gorsem tartida salatalik kesicem vallaGunaydinlar
Eki Görüntüle 1898230 cok mutluyum bugun ya beni kimse tutamaz
_1.3 ciktim bu sabah cumaya bomba gibi geliyorum bekleyin beni anacim
Kiz ben bi gunde +1gormustum ya.. nasil aticami sasirmistim ustelik hicbi neden yokkenkızlarr helpp meee !
+700 gr 1 günde nasıl alınır yaa bu içtiğim antibiyotiklerden mi oluyor ne şok oldum sabahkarnımda bi şişlik var zaten regl dönemide değil valla böyle yapacaksa içmem ben o ilaçları off
bu arada dün kalan 100 ip atlama borcumu bitirdim @nilsub canım
şimdi iddaa borcuma geldi sıra T tatlitambak a yenildim 500 ip atlicam
onunla alakalı değil canım ya sabah 8 çeyrekte kahvaltı yapıyorum öğlen 1 de yemek yiyorum geç saatte değil oyüzden onlar kilo yapmıyor bana akşam yemeyerek 20 kilo vermiştim ben ... ilçalardan oldu 2 gündür 1000 mg lık antibiyotik ilaçlar alıyorum 1 günde 700 gr normal değil ilaçları bugün ve yarında kullanıcam pazartesi kulanmayı düşünmüyorum ozaman düzene girer sanırımm2dilim tb ekmek ve lavas arti cikmana neden olmus gibi gozukuyor canim sabah ekmegi 1dilime indirebilrsn bence canim
yeşil çaya vurdum kendimi şuanKizzz naptin da gitti birden o kadar.. ay ben de o 6yi bi gorsem tartida salatalik kesicem valla
Kiz ben bi gunde +1gormustum ya.. nasil aticami sasirmistim ustelik hicbi neden yokkentoparlarsin canim sıkma canini
69,400 düm dün sabah canımProfilin altina kilonu yazmamsn unutuyorum sen kactin tam olarak..haftaya yarisalm o zaman sen nasil istersen
ağlıcaksak oynamayalım :))) uleyn bir haftadı hem spor yapıyorum hem diyet 100 gr veremedim hiç konuşma bence... olur böyle vakalar..... devamm......
1.65 dediydim ya kiz
Hosgeldin busracim bende Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var ev hanimiyim mayistan beri buralardayimistikrarli olursan verilmiycek kilo yok sadece inan
Günaydın kızlar, hala küskünümbtlbetul gibi bende, o kadar proteine o kadar spora
Afiyet olsun canım, ben küstüm Dukana
Ay bende aldim yanima caylarimi..arkadaslari atlatabilirsem aksamlari yogurtla kapatmaya calisicam sadece ama bakalim nolacakyeşil çaya vurdum kendimi şuansabah akşam ilaç içiyorum o yaptı kesin yaa kaçamak falan yapmadım çünkü
Cnm bu hafta kimseyle yarisiyorum biraz dinlemeyi reglde anlatayım gelecek hafta yarisalim olurmu evet sende yeni gerçek dukanciyim unutmusum
DUkanda gerçek kilo saf proteinden sonraki cnm sebzeler su tutuyoKüsme canim bende bgun +200 gr gordm ama takmiyorum sebze protein gnumdu dun byuk ihtimal su tuttum gbi geliyo
beni niye görmüyosun da onu görüyosuuun ..... küstüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?