Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy canım kusura bakma yaa tekrar sordum dimiii boylar da yakın olsaydı yarışırdık senle
Olsun yine yarisalim canim
Kacamak yoksa sıkınti etme canim sislik olabilir cumaya kadar halledersn

dünkü menümü de yazayım

sabah biraz peynir,2 dilim tt ekmek ,sütle yapılmış nescafe şekersiz ,2 adet kuru incir

öğlen tavuk sote lavaşla yedim 1 bardak ayran

ara 2 fincan yeşilçay

akşam yemedim

işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
akşam 100 ip atladım

Cnm bu hafta kimseyle yarisiyorum biraz dinlemeyi reglde anlatayım gelecek hafta yarisalim olurmu evet sende yeni gerçek dukanciyim unutmusum

2dilim tb ekmek ve lavas arti cikmana neden olmus gibi gozukuyor canim sabah ekmegi 1dilime indirebilrsn bence canim

Gunaydinlar
Eki Görüntüle 1898230 cok mutluyum bugun ya beni kimse tutamaz
_1.3 ciktim bu sabah cumaya bomba gibi geliyorum bekleyin beni anacim
Kizzz naptin da gitti birden o kadar.. ay ben de o 6yi bi gorsem tartida salatalik kesicem valla
Kiz ben bi gunde +1gormustum ya.. nasil aticami sasirmistim ustelik hicbi neden yokken toparlarsin canim sıkma canini

Bu arada ben dunle ayniyim, 70,4 dedi arkadas yine bu sabah
Neyseee kizlar ben sakaryaya arkadasi ziyarete gidiyorum h.sonu oradayım cok sık ugrayamayabilirim.. 500sayfa biriktirmeyin ben yokken olar mi

2dilim tb ekmek ve lavas arti cikmana neden olmus gibi gozukuyor canim sabah ekmegi 1dilime indirebilrsn bence canim
onunla alakalı değil canım ya sabah 8 çeyrekte kahvaltı yapıyorum öğlen 1 de yemek yiyorum geç saatte değil oyüzden onlar kilo yapmıyor bana akşam yemeyerek 20 kilo vermiştim ben ... ilçalardan oldu 2 gündür 1000 mg lık antibiyotik ilaçlar alıyorum 1 günde 700 gr normal değil ilaçları bugün ve yarında kullanıcam pazartesi kulanmayı düşünmüyorum ozaman düzene girer sanırımm

Kizzz naptin da gitti birden o kadar.. ay ben de o 6yi bi gorsem tartida salatalik kesicem valla

Kiz ben bi gunde +1gormustum ya.. nasil aticami sasirmistim ustelik hicbi neden yokken toparlarsin canim sıkma canini
yeşil çaya vurdum kendimi şuan sabah akşam ilaç içiyorum o yaptı kesin yaa kaçamak falan yapmadım çünkü

ağlıcaksak oynamayalım :))) uleyn bir haftadı hem spor yapıyorum hem diyet 100 gr veremedim hiç konuşma bence... olur böyle vakalar..... devamm......

Ahahha ben sinir oluyorum bu duruma. Vücudum benimle dalga geçiyor resmen. Kafa atasım geliyor kendime

B bsram09 bu arada hosgeldin canim :)
Ben de diğer kaptan yardimcisiyim. Şu anki kilon 68 ve hedef 50 degil mi? :)

Evet kilom 68 hedefim 50. İnşallah sizinle birlikte gerçekleştiririm

1.65 dediydim ya kiz

Hosgeldin busracim bende Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var ev hanimiyim mayistan beri buralardayimistikrarli olursan verilmiycek kilo yok sadece inan

Maşallah Allah bağışlasın Merve Hanımcım. Tam istikrarla bu yola baş koydum Allahın izniyle.

yeşil çaya vurdum kendimi şuan sabah akşam ilaç içiyorum o yaptı kesin yaa kaçamak falan yapmadım çünkü
Ay bende aldim yanima caylarimi..arkadaslari atlatabilirsem aksamlari yogurtla kapatmaya calisicam sadece ama bakalim nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…