Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bu hafta dukan express yapmayı düşünüyorum internetten araştırdım kafama yattı sıkılmadan yapabilirim ama perşembe günü yani 4. gün gene sap protein yapsam olur mu ki medusa38
Dükan ekspress daha yapılabilir ama yapacaksanız bence tam yap ki sana yarayıp yaramadığını gorebilesin

Günaydın 5.takımın azimli hatunlari.... 10. Takımdan kaptan yardımcısı ben iyi haftalar olsunnn
Gunaydiiin iyi haftalar :)
Sorun bende de olabilir ben sakatat hic sevmem, kiymali yumurta da sevmem :)) sen bildigin gibi devam et bence :)))
medusa38 77,5
nilsub 78,9
@w e n d y 63,6
btlbetul 66,9
@toz-pembe 69,5

var mı paylaşan başka?
Ben de 60.4 ciktim :)) cuma 60.5'tim buyuk ihtimal sabah ciktigim wc sonucu -100 :)
Kaptanimmm dogum gunun kutlu olsuuun! Benim annemin de 15 Ekim'di senden 1 gun once. Sende anne sicakligi da var zaten sana anne diyebilir miyimmm :)))
Gunaydinlar hanimlar bugunki kilom 69.8
Gunaydin canim masallah cok iyisin :)

Yenilenilir neden yenmesin ki. Kavurma dahi yiyoruz biz. Ne güzel de olur. Afiyet olsun yeniden

Ahahah onu bende yapıyorum. Sabah yenilenden bir şey olmaz psikolojisindeyim

Mens döneminde olduğum için ağır çekiyor olabilirim. Kilom 67 dir efenim.

@Pdr93 cnm sende önce bir ekspress dene istersen o bırakılabilir hemde her gün yeni yiyecekler ekleniyor ama daha etkilisi tabiikide normal dükan kaçamak konusunda iradeli olursun çok fazla kilo verebilirsin

nilsub cok guzel kilo vermissin bravo

toplight dogum gununuz kutlu olsun kaptanim

Dun asure mevludu ne diyen soran bi arkads vardi hatrlayamadm kim yazdiydi cevap yazamamstim asure yasini yani asure yapilir herkez davet edilir yasin okunur sonra servis yapilir oyle bise

Ben de yerim vallahi hiç etkilemez beni de lahmacun falan ooooo
btlbetul aynıyim kiz seninle bende

lahmacunda ne yenir haaa.... yenmez mi beee ıımmmhh.... offf canm çekti :))

ben lahmacunun pek severim yetmiş küsurlardayken 64 kg ye lahmacun hedefi koymuştuk.... 64 e lahmacun diyorduk... lahmacunu yiyene kadar sıfır kaçamakla gittim :))) lahmacun aşkına :))

şimdi 60 a lahmacun diyim bari....

gene lahmacuna varma çabasına gireyim ben :)))

Ay ben de bayılırım. O zaman ben de 69 a lahmacun ödülü koyayım bari:)

Doğum günün kutlu olsun kaptanım nice mutlu yaşlara tüm sevdiklerinle

kibar ördekim benim.... ablamda yiyemez o da yadırgar... o yüzden ben sizi anlıyorum :)))

yawww ne çok aşüre yedin yaaa senin oturduğun yere taşıncam ben hayır sever insanlar var orda bakarlar bana ben tembelimmm :)))

evet bende gozlemeyi bekliyorum sabırsızlıkla...

______________Cuma___P.tesi
tatlitambak______74,7____74,3
inatettimolacak___70,4____-
Nanelibal________82,4____-
w e n d y_________64,1____63,6
keremcemim_____77,8____77,5
toz-pembe_______69,4____69,5
azaydidem_______74,1_____-
Pdr93___________80____80,6
KumraL_KrakeR__71.1____69,8
nilsub__________79,4____78,9
btlbetul_________67,1____66,9
morordek_______60,5____60,4
bsram___________-______67

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…