- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.721
Dükan ekspress daha yapılabilir ama yapacaksanız bence tam yap ki sana yarayıp yaramadığını gorebilesinben bu hafta dukan express yapmayı düşünüyorum internetten araştırdım kafama yattı sıkılmadan yapabilirim ama perşembe günü yani 4. gün gene sap protein yapsam olur mu kimedusa38
Tesekkur ederim oldu sonunda vallagünaydın kraker, 70 altına düşülmüş, gözün aydın..
Gunaydiiin iyi haftalar :)Günaydın 5.takımın azimli hatunlari.... 10. Takımdan kaptan yardımcısı beniyi haftalar olsunnn
Sorun bende de olabilir ben sakatat hic sevmem, kiymali yumurta da sevmem :)) sen bildigin gibi devam et bence :)))66,9 çıkmışım .... cuma 67,1 di....
miden niye kalkıyo kıymalı yumurta yedim deseydim kimse yadırgamazdı... kıyma neyden yapılıyo etten sakatatta ettir... ne yani... bi dahakine kıymalı yumurta diyim bari... çok şekilcisiniz....
Ben de 60.4 ciktim :)) cuma 60.5'tim buyuk ihtimal sabah ciktigim wc sonucu -100 :)
Kaptanimmm dogum gunun kutlu olsuuun! Benim annemin de 15 Ekim'di senden 1 gun once. Sende anne sicakligi da var zaten sana anne diyebilir miyimmm :)))günaydınlarr
kızlar geçmişte 600 küsür mesaj var sadece 1 gün girmedim ne yaptınız yahuuu
neyse biraz az konuşun
dün doğum gününmdü misafirlerimn falan vardı onlarla koşturdum hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
Gunaydin canim masallah cok iyisin :)Gunaydinlar hanimlar bugunki kilom 69.8
66,9 çıkmışım .... cuma 67,1 di....
miden niye kalkıyo kıymalı yumurta yedim deseydim kimse yadırgamazdı... kıyma neyden yapılıyo etten sakatatta ettir... ne yani... bi dahakine kıymalı yumurta diyim bari... çok şekilcisiniz....
valla bende sabahları çiğer yemişliğim çoktur bayılırım ... akşam yemediğim için akşam annemin yapıpta benim yiyemediğim şeyleri canım çektiği için sabah ayırırdım hakkımı sabah yerdim içli köfteler işkembe kavurması baharatlı ohh miss
medusa38 77,5
nilsub 78,9
@w e n d y 63,6
btlbetul 66,9
@toz-pembe 69,5
@Pdr93 80,6
KumraL_KrakeR 69,8
lahmacunda ne yenir haaa.... yenmez mi beee ıımmmhh.... offf canm çekti :))
ben lahmacunun pek severim yetmiş küsurlardayken 64 kg ye lahmacun hedefi koymuştuk.... 64 e lahmacun diyorduk... lahmacunu yiyene kadar sıfır kaçamakla gittim :))) lahmacun aşkına :))
şimdi 60 a lahmacun diyim bari....
gene lahmacuna varma çabasına gireyim ben :)))
Doğum günün kutlu olsun kaptanım nice mutlu yaşlara tüm sevdiklerinlegünaydınlarr
kızlar geçmişte 600 küsür mesaj var sadece 1 gün girmedim ne yaptınız yahuuu
neyse biraz az konuşun
dün doğum gününmdü misafirlerimn falan vardı onlarla koşturdum hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
Gunaydiiin iyi haftalar :)
Sorun bende de olabilir ben sakatat hic sevmem, kiymali yumurta da sevmem :)) sen bildigin gibi devam et bence :)))
Ben de 60.4 ciktim :)) cuma 60.5'tim buyuk ihtimal sabah ciktigim wc sonucu -100 :)
Kaptanimmm dogum gunun kutlu olsuuun! Benim annemin de 15 Ekim'di senden 1 gun once. Sende anne sicakligi da var zaten sana anne diyebilir miyimmm :)))
Gunaydin canim masallah cok iyisin :)
Ay ben de bayılırım. O zaman ben de 69 a lahmacun ödülü koyayım bari:)
Ay ben de bayılırım. O zaman ben de 69 a lahmacun ödülü koyayım bari:)
kızz gözleme yok muydu sende? vazmı geçtin gözlemeden
evet bende gozlemeyi bekliyorum sabırsızlıkla...lahmacunda ne yenir haaa.... yenmez mi beee ıımmmhh.... offf canm çekti :))
ben lahmacunun pek severim yetmiş küsurlardayken 64 kg ye lahmacun hedefi koymuştuk.... 64 e lahmacun diyorduk... lahmacunu yiyene kadar sıfır kaçamakla gittim :))) lahmacun aşkına :))
şimdi 60 a lahmacun diyim bari....
gene lahmacuna varma çabasına gireyim ben :)))
evet bende gozlemeyi bekliyorum sabırsızlıkla...
ee o zaman hücum :)) ilk hedef lahmacun :))))
Ağzım sulandi vallahi
kızz gözleme yok muydu sende? vazmı geçtin gözlemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?