- 23 Ağustos 2012
- 14.625
- 38.679
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #211.701
Amin canım yılbaşına 69.9 bile razıyım
Ben iradeli olmak zorundayım malesef çünkü düğünüme az kaldı.Fire verme sansım yok. Benim yapacağım kaçamak olsa olsa meyveli yogurt olur. Uzunca bir süre kofte ekmeği, pideyi, pizzayı unuttum ben. Aslında dukan yapmak istiyorum ama ben çok yoğun çalıştığım için öyle yok dukan krebi yok dukan ekmeği uğraşamam bir de kitabını 0kumuştum dukanın izinli gıdaları o istediğiniz saat istediğiniz ölçüde tüketebilirsiniz olayına katılmıyorum ben. Yani 1 gün denedim kilo almıştım. Yani üniversite dönemindeki dukan maceram hezeyanla son bulmuştu.
Biliyorum şaka olduğunu cnm amin herkesin kine Elmada ise yaramış sende sınırlı izinliler yerine yersin ssende
günaydınlarr
kızlar geçmişte 600 küsür mesaj var sadece 1 gün girmedim ne yaptınız yahuuu
neyse biraz az konuşun
dün doğum gününmdü misafirlerimn falan vardı onlarla koşturdum hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
yap valla banadaGerçekten mi? Bende 2 gün yapmayı deneyebilirim belki.
İyiki doğdunnn.Doğum günün kutlu olsun...
Kaptanım ailenizle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar hatta bir ömür dilerim ...
doğumgününüz kutlu olsunnngünaydınlarr
kızlar geçmişte 600 küsür mesaj var sadece 1 gün girmedim ne yaptınız yahuuu
neyse biraz az konuşun
dün doğum gününmdü misafirlerimn falan vardı onlarla koşturdum hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
Gerçekten mi? Bende 2 gün yapmayı deneyebilirim belki.
Gunaydinlar hanimlar bugunki kilom 69.8
medusa38 77,5
nilsub 78,9
@w e n d y 63,6
btlbetul 66,9
toz-pembe 69,5
Pumpkinspicelattee 80,6
KumraL_KrakeR 69,8
valla bende sabahları çiğer yemişliğim çoktur bayılırım ... akşam yemediğim için akşam annemin yapıpta benim yiyemediğim şeyleri canım çektiği için sabah ayırırdım hakkımı sabah yerdim içli köfteler işkembe kavurması baharatlı ohh miss
Ama 2 gün fazla kilosu az olanlar için cnm ya o basen sorunu vardı incecik zaten 2/0 şans fayda sağlamaz cnmGerçekten mi? Bende 2 gün yapmayı deneyebilirim belki.
aslında sabah istediğim şeyi yediğimiz zaman nefsimiz kalmıyo hiç bişeyde canım yaşpasta çektiğinde yada tatlı hep sabah yedim genede gitti kilolar çünkü sabah yediğimizi yakıyor vücut
Amin canım yılbaşına 69.9 bile razıyım
benimde yılbaşına hedefim 66 olsunBen de hedefi 68 yaptım yilbasina:)
valla bende sabahları çiğer yemişliğim çoktur bayılırım ... akşam yemediğim için akşam annemin yapıpta benim yiyemediğim şeyleri canım çektiği için sabah ayırırdım hakkımı sabah yerdim içli köfteler işkembe kavurması baharatlı ohh miss
______________Cuma___P.tesi
tatlitambak______74,7____74,3
inatettimolacak___70,4_____-
Nanelibal________82,4____-
w e n d y_________64,1____63,6
keremcemim_____77,8____77,5
toz-pembe_______69,4____69,5
azaydidem_______74,1_____-
Pdr93___________80____80,6
KumraL_KrakeR__71.1____69,8
nilsub__________79,4____78,9
btlbetul__________67,____66,9
eksikler de yollasın hadi bakalım..
benimde yılbaşına hedefim 66 olsun
benimde yılbaşına hedefim 66 olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?