- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.141
günaydın güzellikler...
canım sıkıldı,sadece yarım kg verebilmişim. bir iki yanlış yiyince böyle oldu işte,hiç yanlışa izin yok benim vücudumda...o kadar spor yapıyorum halbuki,neyse...
mersam helal sana,(8000 adım demek istedin heralde) maşallah,çok iyi gidiyorsun.1 kg da gitmiş,oooohh:)
kallisim...nice mutlu yıllar seninle olsun.iyi ki varsın...
ben bugün evde değilim,çıkıyorum.akşama görüşürz
çitol sana bir şey diyeceğim ciddi kurtulmak istiyorsan yani..
eğer bugü için 2 kiloda az vermişsen ters gidden hatalı giden şeler çok demetir hayatında çünkü dediğim gibi senin şu an 3 kilo filan vermen gerekli.. eğer 2 den fazla vermişsen sana karışmayacağım demekki bildiğin doğru vücudunu tanıyorsun devam edersin.. ama 2 den az vermişsen sadece bir hafta dediklerimizi ye haftaya en az 3 kilo vermemiş olursan dile benden ne dilersen ama harfiyen uygulaman gerekli tabiki...
cnm sanki cvp verdim ben yaa
cnm benim görümcem kullandı iştah patlaması yaşadım dedi
o yüzden bende kullanmak istemedim
zaten bu zayıflama haplarına dünya para döktmm
imkan yok klay koly bişey almam artıkk
ben bugün yediklerimi yazayım :
10.00 nesfit ve süt
ara : yok (uyumuşum)
16.00 erişteli mercimek çorbası ,3-4 adet lahana sarma,2 kaşık y.yağlı yoğurt
1 saat cardio !
20.00 1 büyük bardak taze greyfurt-portakal suyu,2 dilim ekmek, az peynir,5 zeytin,3-4 ceviz
gece : biraz beyaz leblebi veya wasa yerim
su : bugün az oldu,1,5 lt filan
kimse takmıyo galiba beni neyse ben yinede yazayım evde kagıda yazmaktan iyi. sabah- portakal suyu 2 bardak, bi dilim ekmege recel sürdüm, salatalık, domates
öğlen : yeşil çayımı içtim. kırmızı lahanası bol bir salata yedim
akşam: tavuk yedim, ızgara kendi agıyla pişti ek koymadım. salata yedim. yeşil çayımı içtim. bol suyumuda ihmal etmedim. yarın evlilik yıldönümü için yemege cıkacagımız için abarta bilirim cumartesi dengeleyecegm. iyi geceler.
iyi geceler hanımlarrr
bugunkü menüm
7,30 1 dilim ekmek- peynir- 3 zeytin - 1 kupa form çayı( tek şekerli)
9,50 bir kase yogurt çorbası
11,00 1 elma
12,00 yarım dilim kepek ekmegi ( yeni gelmişti attım agızma pide gbi olandan)
12,30 1 kase çorba --biraz kepek ekmek- yeşillik
14,30 1 albeni
18,00 yarım domates - 1 dilim kepek ekmegi- 3 çatal paynir- 6-7 kaşık prasa- salata
19,00 kabak çekirdegi- leblebi-elma-4-5 çay bardagı çay ( toplamda tek şeker)
22,00 yaseminli yeşil çay tek şekerli- portakal
çok teşekkür ederim:asigim:
200 gr da olsa vermişim :)
amin canım inşallah hepimiz mutlu olalımopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
ya keşke hepiniz gelebilseniz tombul da olsanız olur ama yeter ki gelin..
haa ama gaz olsun diyosanız,düğünüm 3 temmuz da..
düğüne kadar hep beraber zayıflayalım..
düğünüm ankarada olacak,ben tayin isteyeceğim için nikahı erken yapıyoruz.
26 haziranda ailemin ikamet ettiği yerde kına gecesi, 1 hafta sonrasında 3 temmuzda da düğünümüz olacak.
daha buralardayım ablacım sadece önümüzdeki haftasonu ankarada olucam.
o günler yazamam, ama sonra mecbur gelip işbaşı yapıcam.
valla bijom şu an nötr durumdayım.
sanki olmayacakmış gibi geliyor.
bakalım o gün gelip çattığında nasıl olucamdelikafadulden
citol canım ben bunun canlı örneğiyim krom kullanıyorum ve tatlı isteğim nerdeyse sıfır bencede eğer tatlıya karşı koyamıyorsan bir dene..
saol cnmya ben bi adim sayaci bulamadim sinir oldum yaaa..... hic spor salonuna gitmeyi dusunmuyodum .. simdi yakin bi arkadasim baslamis... düsünmeye basladim ba hafta bir bakicam ... ama sayac alicam hem merak ediyorum... normal gunlük halimde ne kadar yürüyorum merak ediyorum .. ilk gunler extra yürümiycem bakicam normalde kac adim atiyorum
reyhan ablacim baharda kauflara gelir diye bekliyorum ama catliycam baktigim spor magazalarinda en ucuzu 79 € valla yaa saka gibi sizinkilerin fiyatlari yaninda
citol kiz biz 200 gr aldik yaaa... 1 kilo vermissin dogruyu söyliyim bende daha cok beklemistim ama olsun yaa yinede süper gitmis neticede vermissin hayatim ya
kızz delelndirmeyin adamıı aklinialirimsmile ohaoldumsmilekabak çekirdeğinin miktarı yok ama ben yine de beğenmedim seçimin onun yerine badem fıstık fındık tercih etsen ille yemek istiyorsan daha iyi olur diye düşünüyorum ben 3 tane şeker kullanmışsın belki çok önemli değil ama bitki çaylarını şekerle içmek içtiğin çayın faydasını azaltıyor haberin olsun onun haricinde her geçen gün listen daha iyiye gidiyor ilk geldiğin zamana göre çok ilerdesin aman böyle devam et
kızlar çizelgemi değiştirdim tabi kilomuda .uğur böceği koydum belki bana uğur getirir.
tombili günaydın canım seni şimdi gördüm.
meraba ... ben bir kaç gündür giremiyorum.zaten öğlenciyim birde hasta oldum bu çok kötü oldu sanırım grip oldum...mirmirmirmir
günaydın mersacım benim çizelgemi bijo hazırlamıştı bende de uğur böceği var ve bana uğur getirdi gerçekten ama böcekten mi yoksq bijodan mı bilmiyorum
inşallah kilo vermiştir güzel kızımız moral olur
meraba ... ben bir kaç gündür giremiyorum.zaten öğlenciyim birde hasta oldum bu çok kötü oldu sanırım grip oldum...mirmirmirmir
bilmiyorum cnm ya
hap ilaç kullnma taraftarı deyilim
haftada 2 pikolata yerin
oda çok çok cnm istediginde
artık o kadarda yemiceksemm öleyim daha iyyiii :sinifsinif:
saol cnm
kızz delelndirmeyin adamıı aklinialirimsmile ohaoldumsmile
çekirdek çitliyiroum dedigimde
çitle ama kabak çekirdegi çitlee dediniz diye
onu çitledimmm
günaydın mersacım benim çizelgemi bijo hazırlamıştı bende de uğur böceği var ve bana uğur getirdi gerçekten ama böcekten mi yoksq bijodan mı bilmiyorum
inşallah kilo vermiştir güzel kızımız moral olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?