Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalliste takıma girdimmi giremedimmii
bana bi cvp ver bekliyorum cnm

birde haberinizi aldım buraya gelenlerr kaçıyo diyodunuzz
sıkıntıya gelemiyolarmışş
çok eleştiriyomuşsunuz kaydirigubbakcemile3
yalanda deyil hanii
benim burda eh dediginiz listeye diger topikteki arkadaşlarım
napıyon sen aç geziyon diyolarr aklinialirimsmile
yanlış anlaşılmasın bu ara

tabiki takima girdin sekerim bosunami elestiriyoruz okadar,her lokmani sayiyoruz.kaydirigubbakcemile3

hosbuldum hayatim. hic yürümedim bugün. isten geldim kaan gelmis bu saate kadar cöktüm kaldim. simdide bir yorgunluk uyku bastirdi. evdede is birbirini kovaliyor. ne yapacagimi sasirdim.benneyaptımki

bu günde dinlen ablam .sen kaanla oynarken harcamışsındır bir sürü kalori.bide evdeki işleri yaptınmı yeter zaten.benim 9000 oldu adımım.opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar. kayıplara karıştım demi:))
annecim ve mersa canım sizleri görüyorum aşşağıda nasılsınız. umarım herşey yolundadır.

benim okul tam gaz devam edyor. bebeler canıma okuyor. hele pazartesiden beri bölme işlmeine geçtik 5-7 tanesi canıma ot tıkadı resmen nereleri ile beni dinliyorlar gerçekten anlamıyorum ailelerine not gönderdim evdede anlatın ilgilenin diye ama nerddeeee.
yetişkinlerle okuma yazma ise 1 ayımız kaldı 1 ay daha devam edecek kurs onlarda ilerleyenler var yavaş yavaş okuyorlar çok güzel bişi buda.

bu arada ben bir karar daha verdim tekrar üniversie sınavına gireceğim rehberlik ve psikolojık danaışmanlık öğretmenliği okumak için eşimde destekliyor saolsun .:))

kilo durumum ise nasıl hiç bilmiyorum baskullere küstüm ama kıyafetler kendini gösteriyor elbet:)
hepinizi kocaman öptüm

mustang canım evet kayıplara karıştın özledik seni.ama işlerin çok yoğun belli.allah yardımcın olsun ben 2 kızla başedemiyorum sen kaç tanesiyle uğraşıyorsun.bende tekrar lise bitirmelerine başladım balaım ne zaman biter.benide çalıştırrrr.zemuszemusopuyorumnanaktan

kallisim hic düsünmeden ye pastani bal seker olsun yag olmasin.. afiyet olsun canima..:1hug:
ablam benim olumunekankayizsmile
valla çitolüm eleştiriyoruz filan ama demekki bir şeler görüyoruz canım... aç gezmeye geziyor olabilirsin ama o yediğin yanlış şeylerin yerine doğru ürünleri koyup yyebilsen açta gezmeyeceksin ama neyse bakalım o çikolatalar gofretler su börekleri çekirdekler seni ne kadar daha tatmin edecekguclubacismileguclubacismile
geçen hafta geldiğinde 11.8 demiştin kilou sadece 800 gr vermişsin ben 3 gündür yazıyorum sen doğru diyeti yapsan 3 kilo verip bir gazla satılacaksın dye..
gelecek hafta aksilik çıkmaz ise adını görebilirsin listede tabiki aminide görebilirsek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben olacak diye umutluyum senden opuyorumnanaktan

guclubacismile
listeye adım girdimi yanii

bu ara neden ciklotam kallis sizler neden lstede deyilsiniz?
biz tatilde izne ayrılmıştık dönüştede yer bulamadık dışarıdan hallediyoruz haftaya reyhan ablayla benimde adım olacak inşallah ama sadece takım içinde opuyorumnanaktan

8. takımdayım 1 kilo aldığım için
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
ben pis boğazın tekiyim:kedi:

gel gel durduğun kabahat çalıştırım canımcım ne olacakkiboshayallersmile

vay guzum yazık sana:teselli:

geçen hafta 112.2 dim hayatım
önceki hafta 111.8
ben kendime sinir oldugumdan aynı geçtirmiştim
birde
her şey bir anda insanın hayatından cıkamaz cnm
helede uzun süredir işgal ediyorsaa
bnenim için bu bilee çok büyük başarı
tabi benim normal hayatımı bilmediginiz için
eşim bile diyorkii
kedi kadar yiyosun hayret içindeyimm -tatlicadiarzu-

normalde bben ona kızıyorum fazla yedigimi gördügün zaman kız bana diye
oda böyle bir durum gördügündee
banaa
ne yedigini bilmiyosunnn yaterr artık​
derdii düşün yanii :sinifsinif:

size göre kötü bir düzenim var ama
bana göree kötününn isiyim kaydirigubbakcemile3

9,00 4 zeytin-1 kk kutusu peynir- 1 domates-1 biber- 2 dilim kepek ekmegi

11,00 bir tabak pırasa-1.5 dilim k.e- maydonoz

14,00 1 elma

16,00 misafirlikteydim... 1.5 milföy-- 1 t. kısır-yogurt - 1 bardak kola

18,30 1 k.ekmegi- yarım domates az peynir *yeşil biber1

21,00 1 dilim kepek ekmegi-yarım yumurta

merhaba mustangcigim.. cok mesgulsun hala allah kolaylik versin. hayirli bir is yapiyorsun.. ne mutlu sana.a.s. nasilsin peki iyimisin sagligin kilon keyfin?

bugün isyerinde yine kutlama vardi. iki bardak köpüklü sarap 4 praline kacamagim oldu
bunu bir kalem gecersek ki gectik zaten. kallisimin dogum günü bugün okadar olur.naniknanik
neyse standart kahvalti.
ara elma öglen yukardaki cisssssss lar
ara muz
aksam corba salata
ay cok berbat bir menü.:1shok:
ama harika bir haber
saat 8de bir firladim yerimden ciktim kosu bandina 10180 adim olana kadar bir saniye durmadim. valla bende sasirdim. gercekten sasirdim öyle cok yorulmadim bile ama cok sevindim.. veeeeeeeeeeee
bir harika haber daha:::: kaanimiz bir dis cikardi su icerken bardaga cit cit degiyor. o ne güzel citirti ya..delikafadulden

tartıldım sabah kilom aynı almamakta güzel

geçen hafta 112.2 dim hayatım
önceki hafta 111.8
ben kendime sinir oldugumdan aynı geçtirmiştim
birde
banaa

işte bende ilk geldiğin hafta 111.8 dedin not aldım geçen haftada aynı dedin yine 111.8 biliyoruz şimdi diyorsun 112.2 aklinialirimsmile

bugün ne kadardın ki sabah bir kilo vermişim yazdın ama kilonu yazmamışsın canım kafam karıştı...

ablam maşallah kaana erkenden çıkmış dişimiz ayçanında 6 aylıkken vardı bir tek dişi aylarca tek kalmıştı...

doğum günümüde kutlamışsın onada maşallah diyelimaklinialirimsmileaklinialirimsmile​

günaydınn zemuszemus
bugünlerde ders çalışıyorum sınavlarıma 1 ay kaldı o yüzden pek takılamıyorum bilginiz olsunn opuyorumnanaktan

günaydın dün yediklerimi yazıp çıkacam.bu gün muhasebeci geliyor bütün gün yönetim odasındayım.

kahvaltı:1,5 dilim çavdar ekmek.1 dilim peynir 3 zeytin ve yeşillik.
ara:1 parça peynir yarım dilim ekmek.
öğlen:3 kaşık pırasa 1 salatalık yarım kase ıspanaklı yeşil mercimek çorbası.
ara:1 tane kabaklı börek.(fırına gönderdim yağsız) 1 tane salatalık.
akşam:1tane peynirli börek(yine yağsız ekmek yerine) 3 kaşık pırasa 1 kase çorba.1 kase cacık.
ara:3 tane kuru kayısı ve yarım avuç kadar ceviz.(bu fazladan oldu biliyorum ama olan oldu)
spor:sabah 1 saat 15 dakika yürüyüş.gün boyu toplam 10000 adım.

bijom günaydın, ayrıca tüm fıstıklar günaydın....hepinize hoş hafta sonları..

nasıl tatlı bir yağmur yağıyor usul usul ve havada akşamdan beri çok sıcak kapı pencere açık böyle bahçeden yağmurun kokusu eve giriyor herkes uyuyor kedi köpekte dahil bende hem yağmuru hem kendimi dinliyorum işte...
bijom kolay gelsin sana.
benimde canım çiçeklerle böceklrle uğraşmak istiyor ama bu yağmurda mümkün değil oyyy ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…