- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.181
ooooo reyhan ablamda gelmiş hoş gelmiş.
kalliste takıma girdimmi giremedimmii
bana bi cvp ver bekliyorum cnm
birde haberinizi aldım buraya gelenlerr kaçıyo diyodunuzz
sıkıntıya gelemiyolarmışş
çok eleştiriyomuşsunuz kaydirigubbakcemile3
yalanda deyil hanii
benim burda eh dediginiz listeye diger topikteki arkadaşlarım
napıyon sen aç geziyon diyolarr aklinialirimsmile
yanlış anlaşılmasın bu ara
hosbuldum hayatim. hic yürümedim bugün. isten geldim kaan gelmis bu saate kadar cöktüm kaldim. simdide bir yorgunluk uyku bastirdi. evdede is birbirini kovaliyor. ne yapacagimi sasirdim.benneyaptımki
tabiki takima girdin sekerim bosunami elestiriyoruz okadar,her lokmani sayiyoruz.kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar. kayıplara karıştım demi:))
annecim ve mersa canım sizleri görüyorum aşşağıda nasılsınız. umarım herşey yolundadır.
benim okul tam gaz devam edyor. bebeler canıma okuyor. hele pazartesiden beri bölme işlmeine geçtik 5-7 tanesi canıma ot tıkadı resmen nereleri ile beni dinliyorlar gerçekten anlamıyorum ailelerine not gönderdim evdede anlatın ilgilenin diye ama nerddeeee.
yetişkinlerle okuma yazma ise 1 ayımız kaldı 1 ay daha devam edecek kurs onlarda ilerleyenler var yavaş yavaş okuyorlar çok güzel bişi buda.
bu arada ben bir karar daha verdim tekrar üniversie sınavına gireceğim rehberlik ve psikolojık danaışmanlık öğretmenliği okumak için eşimde destekliyor saolsun .:))
kilo durumum ise nasıl hiç bilmiyorum baskullere küstüm ama kıyafetler kendini gösteriyor elbet:)
hepinizi kocaman öptüm
ablam benim olumunekankayizsmilekallisim hic düsünmeden ye pastani bal seker olsun yag olmasin.. afiyet olsun canima..:1hug:
valla çitolüm eleştiriyoruz filan ama demekki bir şeler görüyoruz canım... aç gezmeye geziyor olabilirsin ama o yediğin yanlış şeylerin yerine doğru ürünleri koyup yyebilsen açta gezmeyeceksin ama neyse bakalım o çikolatalar gofretler su börekleri çekirdekler seni ne kadar daha tatmin edecekguclubacismileguclubacismilekalliste takıma girdimmi giremedimmii
bana bi cvp ver bekliyorum cnm
birde haberinizi aldım buraya gelenlerr kaçıyo diyodunuzz
sıkıntıya gelemiyolarmışş
çok eleştiriyomuşsunuz kaydirigubbakcemile3
yalanda deyil hanii
benim burda eh dediginiz listeye diger topikteki arkadaşlarım
napıyon sen aç geziyon diyolarr aklinialirimsmile
yanlış anlaşılmasın bu ara
biz tatilde izne ayrılmıştık dönüştede yer bulamadık dışarıdan hallediyoruz haftaya reyhan ablayla benimde adım olacak inşallah ama sadece takım içinde opuyorumnanaktanguclubacismile
listeye adım girdimi yanii
bu ara neden ciklotam kallis sizler neden lstede deyilsiniz?
mustang canım evet kayıplara karıştın özledik seni.ama işlerin çok yoğun belli.allah yardımcın olsun ben 2 kızla başedemiyorum sen kaç tanesiyle uğraşıyorsun.bende tekrar lise bitirmelerine başladım balaım ne zaman biter.benide çalıştırrrr.zemuszemusopuyorumnanaktan
8. takımdayım 1 kilo aldığım için
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
ben pis boğazın tekiyim:kedi:
ablam benim olumunekankayizsmile
valla çitolüm eleştiriyoruz filan ama demekki bir şeler görüyoruz canım... aç gezmeye geziyor olabilirsin ama o yediğin yanlış şeylerin yerine doğru ürünleri koyup yyebilsen açta gezmeyeceksin ama neyse bakalım o çikolatalar gofretler su börekleri çekirdekler seni ne kadar daha tatmin edecekguclubacismileguclubacismile
geçen hafta geldiğinde 11.8 demiştin kilou sadece 800 gr vermişsin ben 3 gündür yazıyorum sen doğru diyeti yapsan 3 kilo verip bir gazla satılacaksın dye..
gelecek hafta aksilik çıkmaz ise adını görebilirsin listede tabiki aminide görebilirsek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben olacak diye umutluyum senden opuyorumnanaktan
biz tatilde izne ayrılmıştık dönüştede yer bulamadık dışarıdan hallediyoruz haftaya reyhan ablayla benimde adım olacak inşallah ama sadece takım içinde opuyorumnanaktan
tartıldım sabah kilom aynı almamakta güzel
geçen hafta 112.2 dim hayatım
önceki hafta 111.8
ben kendime sinir oldugumdan aynı geçtirmiştim
birde
banaa
ablam maşallah kaana erkenden çıkmış dişimiz ayçanında 6 aylıkken vardı bir tek dişi aylarca tek kalmıştı...bugün isyerinde yine kutlama vardi. iki bardak köpüklü sarap 4 praline kacamagim oldu
bunu bir kalem gecersek ki gectik zaten. kallisimin dogum günü bugün okadar olur.naniknanik
neyse standart kahvalti.
bir harika haber daha:::: kaanimiz bir dis cikardi su icerken bardaga cit cit degiyor. o ne güzel citirti ya..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?