- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.161
Canım, foruma cep telefonumdan girebiliyorum, bilgin olsun(
5.Takım 146.etap
Pia ( 59.8 / 60.0 / -0.2 / -0.33% )
tombili ( 82.3 / 82.3 / 0.0 / 0.00% )
mersa ( 79,6 / 78.6 / 1.0 / 1.26% )
obur ( 75.0 / 74.8 / 0.2 / 0.27% )
boncuk9 ( diskalifiye )
Ocean ( 80,5 / 80.3 / 0.2 / 025% )
5.Takım Toplam Kilo ( 377.2 / 376.0 / 1.2 / 0.31% )
canım ablacım sağol güzel dileğin için...dogum günün kutlu olsun
kallisim dogum günün kutlu olsun canim rabbim nice nice mutlu saglikli dogum günleri nasip etsin sevdiklerinle birlikte.
kallisime bir resim koyadum bakalim begenecekmi..
ya ben süslemeyi bilemiyorum kusura bakmayin iste cam sakizi coban armagani
adim hidir elimden gelen budur.buyrunnnnnnnnn
kızlar ben 8 takımdayım. ve bu hafta kilo veremedim. cezamı yerine getirmek için sizi rahatsız ediyorum.
şöyleki;
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam
ben boş boğazın tekiyim.
ben şişkoyum
:kedi:
merhabalar.. kizlar ya dün öglenden beri internetim yoktu gelemedim . bugünde sabahciydim simdi geldim isten . üstümü degismeden size baktim. hersey yolundami cok kilolar verdinizmi? birtek oburla mersami kilo verdi?.
ya siz estiniz degilmi? demek birbirinizi cok iyi kontrol ettiniz tebrikler tebrikler bir istek hakkiniz var düsünün tasinin söyleyin ama cokta beklemeyin bak diger takim cok bekledi hakkini kaybetti delikafaduldendelikafadulden
selam arkadaşlar bn 8.takım kaptanı
bu hafta kilo verremyenlere ceza verdim
ve bnde veremdiğim için ceza kapsamındayım hmde takımama örnek olsun die
cezamızı müsaadenizle yazayım çıkayım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım :lepi:
bn pis boğazın tekiyim :kedi:
:hooray:evet eşim ve ben muhteşem ikili olduk .savulun artık biz geliyoruz.biz çıtır kızlar olarak ne istiyceğimizi beraber düşünüp öyle karar verelim.siz niye söylemiyosunuz reyhan abla kaç kilosunuz kaç kilo verdiniz ve tabiki kaliste.
ya bunu kaç kere yazdınız..oburum böyle bir istektemi bulunsak ne dersin.süprizzzzz:jeyyar::sm_cool::1hug:
40 kere zayıflaycam yazdık. bide şişkoyum ve pis boğazım vardı.
ben pis boğaz yerine boş boğaz yazmışım oda durumumun vahimliğine tuz biber oldu:roflol::roflol::roflol:
canım teşekkür ediyorum hemde çok opuyorumnanaktankallisim emeklerine bayıldım ellerin dert görmesin böyle üretken nice senelere inşallah doğum günün kutlu olsun
ben bugün mervişin dönüp neler olduğunu yazmasını sabırsızlıkla bekliyordum,kızlar mervişimde kilo vermiş .ama ne kadar olduğunu kendisi yazsın yoksa bana kızar.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile340 kere zayıflaycam yazdık. bide şişkoyum ve pis boğazım vardı.
ben pis boğaz yerine boş boğaz yazmışım oda durumumun vahimliğine tuz biber oldu:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?