- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.201
işte hayatım yazmıştım tarihler ileecitol kullanıcısından alıntı Mesajı göster
buda son gbt
05,02,2010 112,6
12,02,,,,,,,,,,,,113
19,02,,,,,,,,,,,,111,8
26,02,,,,,,,,,,112,2
bijom günaydın, ayrıca tüm fıstıklar günaydın....hepinize hoş hafta sonları..
nasıl tatlı bir yağmur yağıyor usul usul ve havada akşamdan beri çok sıcak kapı pencere açık böyle bahçeden yağmurun kokusu eve giriyor herkes uyuyor kedi köpekte dahil bende hem yağmuru hem kendimi dinliyorum işte...
bijom kolay gelsin sana.
benimde canım çiçeklerle böceklrle uğraşmak istiyor ama bu yağmurda mümkün değil oyyy ....
günaydın hanımlarr
kız kalliss ne çok kurcalıyonn anacımm :hulya:
işte hayatım yazmıştım tarihler
ben herkesin gbtsini ayrı ayrı tutuyorum sen merak etme arayıp boşa yorulma yaneşakkıdı
benim işim kurcalamak şikayet edenede kızarım bilirlersositosositosositososito takımsak eğer poh pohlanmayada eleştiriyede açık olmalıyız..
Birde senin bu kadar üstüne düşmemin nedeni düzenini değiştirmen için yoksa ne umrumda olulmaz:r, herkesin hedefi var veremeyen gidecek takımdan sen de kilona göre hedef koymalısın bu hafta arası....
ya gercekten nekadar tatli görgülü biriymis .. onun yetzistirdigi cocukta öyledir aslinda yaa.. biraz sabir ins hersey yoluna giricek.. ama onun iyiligini guzelligini görmekte senin iyiligin canim.. böyle seyleri suistimal eden insanlarda cok
chokocum az mi 500 gr yaaa... aa aaa sunlara bak gr begenmez olmuslar:hulya:
evet canım 8000 tabiki yanlış yazmışım .teşekkür edrim sende gayet iyi vermişsin bak bende geçen hafta 400 gram vermiştim.ama şu adımsayarın çok faydası oldu bana adımları tamamlıycam diye deli gibi koşturuyorum.ama şu da bir gerçekki menülerimi okuyabildiyseniz nerdeyse 0 kaçamak .
çok güzel canım bir saat cardio bile nelere yeter ohh maşallah. su da güzel hiç yoktan iyidir hiç içmedim dememişsin ya 1 litre daha içseydin daha da güzel olurdu sadece kaynana lahanayı fazla sarmış herhalde bitemedi daha ama olsun o da çok problem değil 4 tane sonuçta ekmek hakkın çok fazla gitmemiş yani sonuçta beğendim harikasın :lepi:
dünkü yediklerimi de yazıyım artık işe güce bakıyım
sabah: 1 dilim ekmek peynir zeytin kahvaltılık işte
ara: 2 biskot 1 armut 1 pikolata eşim geldim geliyorum beraber yiyelim derken saat 4 te geldi sonra tam yemek hazırlıyordum ki müşteri geldi derken saat 6 da öğle yemeği yedik saat te çok uzun olduğu için aralarda bunları yedim sonra çavdar ekmeği arasına küçük sandviç olanların arasına tavuklu salata koydum yedim
artık akşam yemeği olmazdı tabi ki evde de 3 günkurusu kayısı 5-6 kuru üzüm 5-6 kuru yaban mersini yedim
su 3 litre sıcak 2 slim çay yeşil çay yok yürüyüş yok yürüyüşlerim çok azaldı bu ara çok üzgünüm bi miktar paramız vardı spora yazılacaktım borca harca o da gitti spor işi de yattı şimdilik
bu arada çikolatım önemli olan azalan bir grafik çizmemiz kah artan kah azalan ya da en kötüsü devamlı artan değil o yüzden belki senin için küçük ama vücudun için büyüüük bir adım bu çok güzel bence almamışsın artı vermişsin bile daha ne olsun
verirsen kilo kalırsınn
veremessen tekmeyi yersinmi diyosun sempatiksalakcinni
eger böyle isee
ben hiç girmeyim buraya
sonuçta verdigim zamanda olur veremedigim zamanda
insanın bir günü diger gününne uymazkenn
ben her hafta kilo verecegimi size garanti edemem
ya bana kızın bana bağırın bana ne yaparsanız yapın yaa!
ben dün misafirliğe gittim,gitmez olaydım. neler yedim bir bilseniz...berbat bir gündü.bugün sadece salata ve çorba yiyeceğim.sabah nesfit yedim sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?