Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hanımlarr
kız kalliss ne çok kurcalıyonn anacımm :hulya:

citol kullanıcısından alıntı Mesajı göster

buda son gbt
05,02,2010 112,6
12,02,,,,,,,,,,,,113
19,02,,,,,,,,,,,,111,8
26,02,,,,,,,,,,112,2
işte hayatım yazmıştım tarihler ilee
aynı dedim ama 112.2 ydim

burada da yagmur ama güneş hava süper kallisim..

bir de şu hedef kilo işine girseniz artık diyorum..

günaydın hanımlarr
kız kalliss ne çok kurcalıyonn anacımm :hulya:

işte hayatım yazmıştım tarihler

ben herkesin gbtsini ayrı ayrı tutuyorum sen merak etme arayıp boşa yorulma yaneşakkıdı
benim işim kurcalamak şikayet edenede kızarım bilirlersositosositosositososito takımsak eğer poh pohlanmayada eleştiriyede açık olmalıyız..

Birde senin bu kadar üstüne düşmemin nedeni düzenini değiştirmen için yoksa ne umrumda olulmaz:r, herkesin hedefi var veremeyen gidecek takımdan sen de kilona göre hedef koymalısın bu hafta arası....

ehh pes bijom yaaa ne hedefi diyon sen :)) bu kadar mı olur nerden yazdın şimdi anlaşmış gibi hehehee... ay çok güldüm...

okuyunca bende güldüm, yani bukadar olur.. anlasmissiniz siz ayni anda yazilmis hedef isi.aklinialirimsmile
günaydinlar bu aradaaaaaa
biri güzel havadanmi bahsetti? burada kar diz boyu..
biz artik bitti bilmemne bahar geldi falan derken bu sabah gözlerimize inanamadik. hala yagiyor incecik 30 cm olmus yerler..
ben gectigimiz hafta topuklu ayakkabilarla ise gitmistim + 6_7 derece olmustu havalar ve kuruydu

Uzun bir aradan sonra eski bir alışkanlığımıza geri dönüyoruz.. Bundan sonra her ayın ilk etabında, yarışmacı üyelerin bugüne kadar verdikleri kiloların hesaplandığı ve kilo kayıp oranlarına (&#37 göre sıralama yapıldığı "Bugüne Kadar Kim, Kaç Kilo verdi?" listemizi yayımlamaya başlıyorum.
ılk listemiz 146. etap verilerine göre hazırlanmış olup, linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/11951800-mesaj21.html
Sözkonusu listede, yarışmacıların yarışmaya giriş tarihlerini ve bugüne kadar kaç kilo verdiklerini öğrenebilirsiniz.

Bu listede bana göre en önemli şey, bu işin eğer istenirse başarılabileceğini gösteriyor olması..
Listenin üst sıralarında yer alan arkadaşlarımız, başarının canlı kanıtları.. Hepsini bu vesile ile tebrik ediyorum. a.s.

Dedim ya, uzun bir süre ara vermiştik.. Aranızda tanımadığın bir çok yeni üye var. Malum.. Paylaşım alanını takip etme alışkanlığını kazanmamış olabilirler.. ışte bu nedenle de sadece bu aya mahsus olmak üzere her takım topiğinde sözkonusu gelişmeyi duyurmak istedim.

Önümüzdeki ay, listedeki sıralamanızın yükselmesi dileğiyle, sağlıklı zayıflamalar dilerim.

Not : Gerek başlangıç tarihinizde, gerek kilo bilgilerinizde, gerekse nickinizin yazım şeklinde sizi rahatsız eden en ufak şey için bile temas kurmaktan lütfen çekinmeyin. Mesajlarınızı paylaşım alanına yazın ki görebileyim.. yerimseniben

verirsen kilo kalırsınn
veremessen tekmeyi yersinmi diyosun sempatiksalakcinni

eger böyle isee
ben hiç girmeyim buraya
sonuçta verdigim zamanda olur veremedigim zamanda
insanın bir günü diger gününne uymazkenn
ben her hafta kilo verecegimi size garanti edemem

inşallah yoluna girer canım,..teşekkürler

chokocum az mi 500 gr yaaa... aa aaa sunlara bak gr begenmez olmuslar:hulya:

ya öyle tabii piam ama yine de her hafta 1 kg yu hedeflediğim için biraz üzüldüm.tabii hiç verememekten iyidir.

maşallah sana maşallah

tombilim dün çok berbat bir gündü.bana bir ceza ver,bekliyorum.
yediklerimi söylesem takımdan kovarsınız beni...çok pişmanım yaa,dayanamadım misafirlikte

çok iyi yediklerin,ama aç kalmışsındır akşam. ne yap yap,asıl öğünlerini atlama canım.yoksa çok zor oluyor.
haklısın ,vermiş olmak önemli olan.az da olsa

ay ay ayyyyy mersaaaaaaaaaaaaaaaaaa uyan tatlim listeye bak ücücncü siradasin tombisim 7. sirada tebriklerrrrrrrrrrrrr ... ay ne güzel ya..

citolum selam canım,
biz sen gelmeden önce birşey düşünmüştük. bu zayıflamam meselesi o kadar uzadı ki..mesela ben çok uzun zamandır takımdayım,kallis de öyle... veremedik uzun süre,birşey yapamadık.kendimizi kötü hissetmeye başladık.dedik ki,veremeyen takımdan gitsin.buna hepimiz dahiliz,kallis de... hedef belirledik,örneğin ben bu ay 2 kg vereceğim dedik. veremeyen gider..özellikle sana yazılmış birşey değil bu yani ...

cikolatam sen listede degilsin degilmi benim ve kallisim gibi. olsaydin kacinci oluirdun acaba.. cok ilginc bir liste ama size bir sir vereyim kendimi orda görmek istemiyorum..eyvahedigeldismile

ben niye listede değilim...
çok uzun süre listedeydim. listede olmak beni kötü etkilemeye başladı,bazı insan hırslıdır,bu hafta 1. olacağım hırsıyla ne diyetler yapar burda.ama ben tam tersiyim,rekabet söz konusu oldu mu baştan bırakıyorum..kilo konusunda böyle ama bir tek.bu konuda güvenimi,başıma gelenlerden ötürü yitirdim...ama takımımdan da ayrılmak istemedim.böyle daha iyi gidiyorum bence. o yüzden de kimse birşey demiyor bana.

ya bana kızın bana bağırın bana ne yaparsanız yapın yaa!

ben dün misafirliğe gittim,gitmez olaydım. neler yedim bir bilseniz...berbat bir gündü.bugün sadece salata ve çorba yiyeceğim.sabah nesfit yedim sadece...

neyse ben gidip spor yapayım da bir parça rahatlayayım

işin komiği yarın gün var,hem de bende!!! bir tek pazar günü müsaitler,eşim de zaten pazarları da çalıştığı i,yarın gelecekler... kayınvalidem geçen geldiğinde 5 kg mantı,25 adet gözleme yaptı.ben de yanına tatlı filan yapacağım. off of! yarın yememem lazım,bir haftada 2 kere yersem hayatta kilo veremem cumaya...

spordan sonra görüşürz

cikolatam caniminici isyan etme gecmis gitmis yemissin daha dogrusu kallisin yasgününü kutlamissin.. bende kutladim allah allah ne var bunda.. bugün biraktigimiz yerden basliyoruz tamammi.
ben isyan edince kendimden nefret edince ne yapiyorum biliyormusun ? biliyorsun tabiki cünkü onun icin kiloluyuz. kendime daha cok kötülük yapiyorum daha cok ve abuk seyler yiyerek kendime ne kadar kizdigimi kanitliyorum sanki.. kizma kendine insaniz hatalarimiz zayifliklarimiz olacak.. hatanla günahinla sev kendini.
orhan gencebay sarkisi gibi oldu tam arabesk..delikafadulden

sana kızıyım kızıyım ama hangi yüzle kızıyım bilmiyorum ki çikolatam al benden de o kadar ben bugün abarttım belki de senden çok yemişimdir hiç bahsetmeyim en iyisi ben dün yediklerinmi yazıyım daha güzeller
sabah: 1 dilim ekmek peynir zeytin domates falan
ara: 3 biskot
öğle: misafirimiz vardı yine mangal yedik kiloyla olandan ama bu sefer daha iyiyim 1 dilim ekmek salata bolca 3 köfte 3 tavuk kanat
ara yok tok tuttu bunlar beni yiyesim olmadı
akşam:yoğurt ve bakla yemeği 1 dilim ekmek erken yedim ki iyice belki nötrler diye sonra da evde bolca sıcak su içtim
ben artık işyerinde akşam yemeklerimi yiyim diyorum böylece çok geçe kalmam ama kaynuş üzülür aklına bişey gelir diye de düşünüyorum neden evde bizimle yemiyorsun derse anlatsam anlamaz karar veremedim yani
bugün kaçamaklardan sonra tanıdık bi diyetisyeni aradım bu böyle olmayacak bana liste ver dedim pazartesi onun listesini uygulamaya başlaacam haftanın 2 gününe ayrı liste verdi diğer günler aynı bakalım ne olacak

bijom ne sınavı ya kpss ye hazırlanmıyormuydun sen ? eğer kpss ise daha zaman yok mu telaşlandım bak şimdi ben de güya sınava girecem hiçbişeyden haberim yok dahası çalışmıyorum bile

dün eşimle planlar yaptık şöyle yaparız böyle yaparız kendi evimizde kalırız diye bana ihtiyaç olduğu gün de bir önceki günden doruku kaynuşa ya da kendi anneme bırakırız diye çok heyecanlandım keşke bir arabamız olsa bu planlara hiç gerek kalmayacak eşim gel dediğinde ben arabayla doruku bırakacam ve şirkete geçecem o da dışardaki işlerini halledecek arabayla ama yok işte bir arabamız en güzeli de bu planları eşimin yapmasıydı o da bunalıyor kendi evini istiyor ben iyi kötü alıştırmıştım kendimi üzülmemek için aklıma getirmiyordum ama bu aralar o benden beter durumda ev hasretiyle yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…